Angeltjes
10-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als Kim het zegt ...






(met dank aan de collega's van http://www.defrut.be/ )


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarinflatie 7982% iin Zimbabwe. Wie meer ?



Het Afrikaanse monument van democratie en goed beleid,  Robert Mugabe (83 jaar) van Zimbabwe  heeft namens de Afrikaanse Unie deelgenomen in Lissabon aan een overleg met de Europese Unie.

De Britten, die normaal bewusteloos vallen van bewondering bij elke gekleurde medemens die hun pad kruist, wilden in dit geval niet aan één tafel met de Zimbabwaanse dictator.  Je ziet dus waartoe de diplomatie van de EU in staat is : tot niet veel.  De EU is een onmachtig maar rijk continent : een lekkere prooi die met gulle vanzelfsprekendheid het touw aanbiedt waarmee het opgeknoopt zal worden.
http://www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artnr/182737/index.html

Mugabe die in het vroegere Rhodesië de zwarte macht vestigde na de blanke Ian Smith, is inmiddels uitgegroeid tot een sinistere maar realistische parodie op een steenrijke neger.  Zijn land zinkt weg in armoede, corruptie en misdaad en het is weer eens de gewone man die zelfs geen bonen meer heeft om te vreten. 

Het is een irreeël gegeven maar dit jaar bedraagt de inflatie  op jaarbasis 7982% in het schitterende Zimbabwe. Loopt u  ter controle  over deze brug : http://www.rbz.co.zw/   Dat afschuwelijke inflatiecijfer levert evident   onbetaalbare bankintresten   op die elke economische activiteit verlammen.   Maar het verhindert de president niet om 125 gloednieuwe Mercessen 250E te bestellen voor zijn vrienden en voor zichzelf nog een apart beveiligd model.

Afrika had beslist dat uitgerekend deze despoot het continent zou vertegenwoordigen om te komen "tot een betere economische samenwerking".  Samenwerking ?  Hoeveel moeten we sturen ?

Ray


09-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar Vlaams Blok - Vlaams Belang

30 jaar VLAAMS BLOK - VLAAMS BELANG.

 

 

 

 

 

 

Angeltjesredacteur wordt aangeklampt door
onbekende die  om handtekening verzoekt

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we het land redden



Niet om te brullen, niet om te gieren, maar een milde glimlach is al veel in deze donkere tijden waarin Vorst en Vaderland belaagd worden.

We moeten het land redden! 
  
Op de ring van Brussel rijdt een jongeman richting Waterloo.
Als hij in de file staat, klopt er plots iemand op zijn raampje.

Hij opent het  en vraagt: "Wat is er aan de hand?"

De ander antwoordt: "Terroristen hebben Laurette Onkelinckx, André Flahaut, Anne-Marie Lizin, Michel Daerden, Jean-Claude van Cau en Elio Di Rupo gegijzeld.
Ze eisen 2 miljoen! Anders worden de gijzelaars overgoten met benzine en gooien ze er een lucifer naar.
Dus, begrijpt u, we vragen aan elke wagen die voorbijkomt een bijdrage."

De chauffeur vraagt: "En? Hoeveel geven de anderen?"

"Dat hangt er van af,"zegt de ander "5 tot liter ..."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benzineprijsvraag



De duurste benzine in de US tank je in San Fancisco  :   USD 3.55 per gallon.  
1 US gallon = 3.78 liter 
1 USD = € 0.68 
Wat kost een 1 liter benzine in het mooie San Francisco ? 

U kijkt toch niet naar de Zevende Dag, dus rekent u even.  De prijs voor het juiste antwoord wordt zoals steeds bij Angeltjes ZEER ZWAAR BELOOND met een ongeëvenaarde prijs : een gratis overtocht naar San Francisco, de plaats waar Frank Sinatra zijn hart verloor. Voorwaarden voor deelnemers : goed kunnen zwemmen.





(Juffrouw Ellen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.www.Synthèsenational.com


Zo schrijft men ter rechterzijde in Frankrijk over het Vlaams Belang :

samedi, 08 décembre 2007

LA FLANDRE FETE LES 30 ANS DE SON PARTI...

98e8c6e2359ac02831f65cdf96d2ef75.gifCette fin de semaine, se déroule à Anvers, à l'occasion du trentième anniversaire du Vlaams belang, la grande fête du peuple flamand. Ce sera l'occasion, au moment où la Belgique sombre dans une crise politique sans précédent (elle n'a plus de gouvernement depuis six mois) et où elle s'achemine lentement, mais sûrement, vers sa dissolution, d'affirmer la force du mouvement nationaliste flamand. Plusieurs délégations européennes seront présentes pour soutenir le combat du VB.

Notre revue, Synthèse nationale, a l'honneur de représenter à cette grande fête la droite nationale et identitaire française. Roland Hélie prendra la parole samedi soir à 20 h. 00 au cours du grand banquet qui rassemblera plusieurs milliers de participants.

Er waren tevens vertegenwoordigers van de Republikaner (Duisland) en de OFP (Oostenrijk), die allen met meer dan gewone belangstelling kijken naar wat zich in het sleurland B. voordoet.

www.synthesenationale.com  spant zich in om de Franse rechterzijde verzameld te houden.  De wijn die er aan tafel in Antwerpen geschonken werd, was van Duitsland.  Al goed dat er geen Roemenen aanwezig waren, anders hadden die geëist om op de violen te krabben in het orkest, daarna rond te gaan met hun klak en dan  riebedebie met de knapste grieten van het bal in  enkele Mercedessen die toevallig op de parking stonden te niksen. 

Zo, dit was alweer een fraaie bijdrage van Angeltjes voor de Europese eenheid  ter rechterzijde.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel ? Connais pas !



Gisteren een vrij uitgesponnen spreekbeurt beluisterd van Karim van Overmeire (Vlaams parlementslid VB en auteur) over de mogelijke scenario's bij een Vlaamse onafhankelijkheid.  Het was beslist géén verkiezingstoespraak om de militanten op te jutten, veeleer een beschouwend betoog. 

 Karim Van Overmeire





"Niemand is Vlaamser dan het Belang" kan best aangevuld worden met "Niemand kiest een moeilijker weg dan het Belang" namelijk die van de Vlaamse onafhankelijkheid.  Terwijl de anderen alles in het werk stellen om de kunstmatige staat overeind te houden met onnoemelijk veel omkoopgeld, valse beloftes, schijnoplossingen en door de "mensen" te behandelen als  kuddevee, laat het VB  het radicale  partij-ideaal en programma niet los.

De weg van de zelfstandigheid is een streep trekken onder 177 jaar verfransing, scheeftrekking van sociale, culturele, economische en financiële mistoestanden en véél ruzie.  Wie zich nu weer eens laat leiden door het sprookje van de confederale staat, verdient te eindigen in de buik van de wolf zoals dom Roodkapje.

Telkens het echter over Brussel gaat, ontstaat er verwarring.  De tegenstanders zijn er op getraind en reageren als honden van Pavlov in om het even welk communautair debat : "Wat doe je met Brussel ?  Je laat de Vlamingen toch niet aan hun lot over ?" (alsof het begrip "Vlaming" voor hen plots gelijkstaat met een Heilige-uit-de-Hemel). 

Karim bepleitte  een tweetalige hoofdstad voor Vlaanderen.  Dat mag hij  en voor zover ik weet is dit het standpunt van zijn partij.  Als wij echter horen : "Brussel is het kloppende hart van Vlaanderen, het sociale centrum, het culturele brein, het artistiek hart, de financiële markt, de economische motor" dan word ik draaierig.  En ik was niet de enige.

Heeft er iemand al eens aan gedacht, om het aan de Brusselaars zelf te vragen wat zij willen ? Dàt zou een normale en democratische stap zijn.  De grote plaatselijke lichten zullen de richting aangeven,  maar zo wordt de wil gerespecteerd van de meerderheid in het Hoofdstedelijk Gewest.  Kiezen zij voor Vlaanderen, dan zal er heel wat werk moeten geleverd worden.  De strategische keuze van Vlaanderen voor Brussel als hoofdstad was destijds een taktische bepaling die inmiddels door de werkelijkheid voorbijgestreefd is. Je m'excuse.

Kiezen de Brusselaars daarentegen voor een eigen stadsstaat ( model Singapore) of voor Wallonië of Europa (in de veronderstelling dat de EU dat cadeau wil) moeten we garanties vragen voor de 12% Nederlandstaligen (?) die er nog resteren.   Vlaming zijn in Brussel is al jaren een moeilijke zaak van keuzes maken, een olifantenhuid kweken en vaak zuchten.  Eens de pijn van de scheiding geleden, zal de sfeer hopelijk wat ontspannener worden.


Welke hoofdstad Vlaanderen moet hebben, laat dit maar even sudderen en desnoods kan de bevolking kiezen. Dit voor het onwaarschijnlijke geval u mij mocht verdenken van Antwerps chauvinisme.  Ten bewijze van het tegendeel : met het oog op de eindejaarsfeesten, is het boek van Karim onder de boom een aanbeveling en de bladzijden over Brussel kan u er voorzichtig uitscheuren.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ditmaal heeft Leterme gelijk



De Yves Leterme fans die hier komen lezen (en posten, tegen de afspraken in, maar wij zijn ruimdenkender dan velen vermoeden) zullen nu in de handen klappen, want hun Yves haalt voor een keer goede punten bij ons.

Het CD&V-boegbeeld (zo lang het nog duurt) heeft zich weer eens impulsief laten gaan door de RTBF te vergelijken met "Radio Mille Collines", de zender die tijdens de monstrueuze rassenmoorden in Rwanda de bevolking aanzette tot haat en doodslag.

Wat er nog overblijft van het land B, staat op zijn achterste poten van verontwaardiging, uiteraard is dat het grootste stuk van Brussel en héél Wallonië.  De kritiek spitst zich toe op de wijze van informeren over de belgische politiek en de "toelichtingen door zogenaamde experten" achteraf.

In alle eerlijkheid, als wij de RTBF-nieuwsuitzendingen volgen, vinden wij die meestal meevallen en beslist niet meer frustrerend dan die van de VRT : mocht ik Franstalige zijn, ik zou mij beslist niet zo vaak ergeren als ik nu doe bij  de zogenaamd Vlaamse openbare omroep, waar afkeer en partijdige informatie tot de vaste geplogenheden behoren.  Alle universitaire studies ten spijt.

De verantwoordelijke minister van de Franse Gemeenschap heeft zijn battle-dress aangetrokken en is op weg naar de Groeningerkouter :

De minister vindt de uitspraken van Leterme 'afschuwelijk' ten opzichte van een openbare omroep die bestaat uit professionele en onafhankelijke journalisten die hun beroep met striktheid uitvoeren.

Wie inmiddels klaarstaat met zijn mening is Napoleon Gucht : hij de beroepsschelder, de misselijke minachting in persoon, is van oordeel dat Leterme "ontspoord" is.  De liberale humanist uit Berlare kan er van mee praten : hij doet niet anders dan mensen beschimpen met zijn arrogante optredens en uitspraken.

Yves, voor wanneer uw analyse over de Overbodige, Onvlaamse, Openbare Omroep ?  U mag ze ook 0000 noemen, Noord-Korea is ver weg maar de mentaliteit dichtbij.

Ray


08-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. R U S T D A G



De rest van de dag is een rustdag


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar in het getouw voor Vlaanderen



Niemand is Vlaamser dan
het Vlaams Belang



Continuez, Messieurs, vous êtes sur la bonne voie !


Voorzitter Frank Vanhecke op safari

Frank Vanhecke

Fractievoorzitter Filip Dewinter Vlaams Parlement met een vrouwelijke fan




Fractiewoorvoerder Kamer Gerolf Annemans toont hoe hij  kamervoorzitter Herman van Rompuy van zich afschudde roepend "Laat ma gerust, laat ma gerust"




Van harte gefeliciteerd met 30 harde maar trouwe jaren Vlaamse standvastigheid en om de partij van de gewone Vlamingen te blijven.

Namens de redactie, de vele reageerderds en de talrijke lezeressen en lezers.

Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Putsch en de Lustige Weduwe



De opluchting is groot en gemeend bij de Morgen/Le Matin sinds Verhofstadt zijn stille putsch voorbereidt samen met de wankele keuning.

We stevenen af op een regering die wellicht de fatidieke tweederdemeerderheid zal opleveren en met medewerking  van Waalse en Vlaamse liberalen, socialisten en schoorvoetende katholieken (of humanisten, wat is het nu ?) een grote staatshervorming zal bewerkstelligen. "Bewerkstelligen" is vandaag een antiek woord en het betekent (voor de jeugdigen onder ons) : iets voor mekaar krijgen.  Nu plots na zes maanden dwarsliggen zal de heilstaat die Verhofstadt ons 8 jaar geleden beloofde, ten tweeden male over ons nederdalen : er zullen taboes sneuvelen, dat is onvermijdelijk.  De Vlamingen zullen pluimen moeten afstaan (Madame Non knikt en glimlacht profijtigjes) maar dat zal best meevallen, want Bart de Wever is aangesteld als schoonmaker om de uitgetrokken veren op te ruimen. Als de Franstaligen zélf beginnen aandringen op een Grote Hervorming van de staat (zelfs het serpentje Onkelinx stond in de week groenig van de kou te slissen over "la nouvelle belgique") houdt u vast : Groot-Brussel dringt Vlaanderen wettelijk binnen, de faciliteiten worden uitgebreid, er moeten godverdoeme nog meer centen versast worden naar ginder en in ruil zal eindelijk het vroegere arrondissement Halle-Vilvoorde overgeheveld worden naar Vlaams-Brabant met inschrijvingsrechten te Brussel voor de franskiljons.  Dàt zal pas een overwinning zijn.

Een verwaarloosbaar detail, vrienden : de hoge torenblazers van Paars hebben samen in de kamer van plezante mannen en vrouwen 22 zetels verloren (2 x 11 = een volledig voetbalveld spelers). Een van de meest ontluisterende episodes uit de zes maanden formatiegeruzie is de pirouet die gemaakt werd door de NV-A door vooraleer oranje-blauw afgelegd was in het lijkenhuis al onmiddellijk te juichen over de tripartite. 

Daar kan de meeste wufte, nymfomane Lustige Weduwe niet tegen op.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkaanbieding

                
Gezocht :      PRESIDENT(E)            

Condities : Francofoon (évidemment) - beetje Vloms - kunnen lezen van papiertje - bloemen aannemen en doorgeven aan soldaat - glimlachen en wuiven - ambetante vergaderingen bijwonen -

Voorwaarden : al uw onkosten en die van de familie zijn de onze en worden betaald door Rood Kruis Vlaanderen.






Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een opmerkelijke lezersreactie door Ikke


PUTCH OP ZIJN BELGISCH



Zelfs 's nachts komen hier slaapwandelaars binnen en voor sommigen zijn het uitgelezen momenten van inspiratie.  Zoals deze van Ikke die wij graag in de vitrine plaatsen :


Het is duidelijk dat men de "publieke opinie" aan het beïnvloeden is waarbij een aantal emoties worden bespeeld, echter zonder enige grondige argumentatie (die zijn er ook niet).
Het is duidelijk dat alles uit de kast wordt gehaald. Alles en iedereen wordt ingeschakeld.
Het "voorval" Coene is een prachtig voorbeeld van hoe wanhopig men is  - nochtans wie weet het nog dat hij leugens verkocht - correctie op zijn uitspraak werd onmiddellijk weggemoffeld bij varia).
Vooral links heeft heel veel te verliezen bij het uiteeenvallen van de federaal Belgisch model, zowel in in het Noorden als in het Zuiden. Hen staat hetzelfde lot te wachten als de dinosuariers. Enkel nog in museums te bezichtigen.

Om nog een paar  voorbeelden van de afgelopen weken aan te halen:

1- financiële stabiliteit: enkel België kan dit leveren. Wie zegt dat Vlaanderen dit niet kan? Het is al jaren de financiële en economische motor van heel België. Kun je je voorstellen wat we zouden kunnen als die "remorque" zonder wielen wordt losgekoppeld. De Walen kunnen er nog altijd trappers op zetten....

2- verlies "imago" in het buitenland van België. Volgens mij hebben we nooit een imago gehad. De eventuele symbolen zijn ofwel Vlaams, Brussels (wafels en manneke pis) of Waals (een haan op een Belgische mesthoop). Een land als Zwitserland (iets meer inwoners dan Vlaanderen) heeft een wereldwijde reputatie. Geeft Vlaanderen een decennium en we staan er ook.

België. enkel nog een verhaal van lucht en valse illusies. Argumenten pro: noppes
De vraag is: of de "doorsnee" Vlaming daar gaat intrappen...tijd kan enkel raad brengen. 
Een staatsgreep is thans aan de gang. Subtiel en geraffineerd. De vraag is of de JUNTA van de Coburgs erin uiteindelijk gaat slagen.

08-12-2007, 02:21 geschreven door ikke


07-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveelste verzwegen overval



Van de kant van de korpsleiding en van de stedelijke overheid doet men er alles aan, om zoveel mogelijk criminele feiten, begaan door allochtonen te verzwijgen.  Op de blog Over & Out van Bart Debie hebben we al merkwaardige staaltjes gelezen van de doofpotpolitiek in de stad van Allah.

De zaken die niet kunnen weggestopt worden, komen via politieverslagen in handen van de redacties die op hun beurt de opportuniteit bepalen van het al dan niet publiceren.
 
Maar de tam-tam, de van-mond-tot-mond kunnen ze nooit stilleggen.  Vandaag ging in Antwerpen het gerucht dat nergens in een krant verscheen, dat gisteravond een dokteres in haar praktijk overvallen is geworden.  Plaats van het "incident" omgeving Centraal Station. De vrouw is hardhandig aangepakt door twee allochtonen die aan de haal gingen met alle aanwezige geld.  De dokter kon nog de hulpdiensten oproepen en ze is gehospitaliseerd.

Lamine ?  Gelezen ?  Het ziet er goed uit, niet ?  En het wordt ongetwijfeld nog beter.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatssecretaris defensie



Precies als Guynokkio in het land B geen stap durfde zetten zonder zijn orakel, Schlangen te raadplegen, heeft ook de stripfiguur Balkenende een spindoctor tot zijn beschikking.

Vroeger waren er aan de koningshoven astrologen, narren, alchemisten en monniken verbonden, bij de huidige regimeleiders noemt men het "spindoctors".  Ze worden, zoals hun voorgangers in het verleden, rijkelijk vergoed voor hun diensten met belastinggelden en als het niet genoeg is, wordt er schaamteloos bijgescharreld met gebruikmaking van alles wat god verboden heeft en de duivel aanbevolen.  Mensen zonder scrupules lopen rond in gangen en kamers van de oppermacht  om goedgelovige politici te manipuleren, op hun zwakke plekken te drukken en op een perfecte manier de indruk wekken, dat hun heer en meester een onvervangbaar sieraad is voor land en volk. En het volk, helaas het brave en goede volk, klapt in de handen en juicht toe.

Schlangen kennen wij het best met zijn geldhonger. En zijn scrupuleloze sluiptocht naar de top waar zich  het meeste invloed bevindt.  Zijn minachting voor de spelregels én voor eenieder die een bedreiging zou vormen voor zijn plannen zijn een gevolg van een ongebreidelde roofzucht.

In Nederland zit ook zoiets, Jack de Vries.  Met dit onderscheid dat de betrokkene, geen enkele veroordeling of bijna-veroordeling op zijn kerfstok heeft en dat hij met het schande-dossier van Schlangen onder de arm geen enkele kans zou maken op wat dan ook bij Hare Majesteit Beatrix.  Maar de spindoctor die jarenlang het CDA geadviseerd heeft en de regering Balkenende probeerde te behoeden voor nog meer stommiteiten, brengt het nu tot staatssecretaris voor defensie.  Zomaar, uit het Midden van Nergens.  En wat een kaakslag voor al die CDA-kamerleden en senatoren van wie niemand bekwaam genoeg geacht wordt om op te treden als staatssecretaris. De democratie is niets meer dan een spelletje.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique de Kock en de leugen



Gehoord wat Véronique de Kock is overkomen ?  "Zij is gekraakt" staat ergens op het schutblad van een schuin blad, dat tegen ons roept "dag allemaal".

Op het internet doet een naaktfoto van Véronique de ronde en bij het verhaal hoort een dubieuze kerel die beweert met haar het feest van lichaam tot lichaam meegemaakt te hebben om nadien met zijn mobieltje de betrokken foto te  maken.  

Zo'n magnifieke roddel valt niet in dovemansoren bij de sensatieprutsers van TV-Familie, die zonder enige zorgvuldigheid uitpakken met hun aangebrande story. Gelukkig is er een ander  tandartsenbladje, dat de zaak onderzoekt en aan De Kock de kans biedt haar uitleg te geven, weliswaar met een eigen sensatie-titel "Véronique is gekraakt". Volgens die uitleg werd de foto  gemaakt door haar echtgenoot (toen die nog die status bezat) is diens mobiel gestolen en zo in handen gekomen van de man die ook wat aandacht wil.

Mensen uit de glitterwereld worden dikwijls de vernieling ingeschreven,  soms lokken ze het uit door hun onverstand, maar er zijn er ook die het niet verdienen omdat ze zich met de nodige correctheid  staande houden.  IJdele politici die de gemeenschap beduvelen en beginnen te stralen als een blokje plutonium als ze zichzelf in de spiegel bekijken die kan je aanpakken, mannen die thuishoren in Kazakstan omdat ze permanent de kazak  draaien, die verdienen virtueel slaag.  Politici die zich oraal laten bevredigen in een fietsenhok, moeten de publieke opinie trotseren en niet volhouden dat het privé is.  Privé is in huis, niet in een voor iedereen toegankelijk fietsenhok.



Véronique de Kock is een gescheiden vrouw die ruim een twaalftal jaren de last torst van een der mooiste en charmantste vrouwen te zijn uit onze regio en dit nog best een aantal jaren zal volhouden. Zij moet niet behandeld worden als een ordinaire del, want dat is ze niet.  En ik wou dat ik het kon weten.

Ray

PS : Aan de mogelijke reageerders op dit stukje !  Heren, want de dames doen dit niet, uit ervaring is geweten dat u zeer enthousiast kan tussenkomen bij dergelijke onderwerpen.  We gaan het echter deftig houden, niet ?  De schaar ligt klaar.  Met dank.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveilig uw eigendom : weg met AXA !



Dankzij de jongens van geenstijl.nl weten we dit ook alweer : weg met die AXA rommelsloten op je fiets.

http://www.toool.nl/blackbag/?p=151

Veiligheid voor alles !  De dief is een slachtoffer, de bestolene een rijke smeerlap.

http://www.geenstijl.nl/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij gaan smoren



Ik ga liever een pijpeke smoren in de frisse ochtendlucht dan hier dit droeve verhaal te becommentariëren.  Een brug, dan oordeelt u zelf en kan u rustig een standbeeld laten optrekken. 
http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=DMF07122007_011

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom geen symbolisch offerfeest ?



De bijna failliete trio-redactie van de Morgen/le Matin zwijgt vandaag in zijn hoofdartikel over de landspolitiek. 

We hebben gisteren al uitgelegd dat we die tactiek  van het wegmoffelen van crisisnieuws, menen te begrijpen, niettgenstaande wij simpel en eencellig zijn.  Er wordt wel veel aandacht besteed aan de ruzie tussen de Waalse liberalen  (MR - Reynders) en de christen-humanisten (CdH - Milquet) en dat laat toe te blokletteren dat oranje-blauw begraven is.  Alweer een stap dichter bij een mogelijke driepartijenregering of een Verhofstadt-staatsgreep.  Trouwens, drie partijen ?  Het zullen er verdeeld over de twee landen minimaal 6 zijn.  

Walter Pauli (de eerste van de klas) gaat vandaag weer de multiculturele toer op : de kruisvaarder op weg naar Palestina om vergiffenis te vragen aan de brave muzelmannen.  Marino Keulen wendde gisteren een zwakke poging aan om de integratie aan te zwengelen door de moslims te vragen met het offerfeest minder schapen te slachten en geld te geven voor Bangladesh.  Hij had evengoed met de medicijnman van de Wetstraat een regendans kunnen opvoeren opdat het zou ophouden met gieten.

Voor de Morgen is Keulen een kwezel, een keizer-koster die zich bemoeit met "kermissen en attracties", in dit geval dus de islam.  De moslims zullen zich beledigd voelen als ze de minister dergelijke bemoeizucht horen etaleren, oreert de schrijvende CD-verkoper  die plat op zijn buik gaat voor elke Arabier.  Hij heeft duidelijk Jan Leyers niet beluisterd. 

Het is en het blijft een barbaarse gewoonte, die helemaal haaks staat op onze samenleving.  Het offerfeest toont alleszins de noodzaak aan dat godsdiensten en bepaalde gebruiken onderhevig moeten zijn aan wijzigingen en herleid kunnen worden tot hun symboliek. 

Meehuilen met de wolven in het bos is altijd gemakkelijk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer Mechelse roddel


Hans Otten heeft de nacht van dinsdag op woensdag in een Mechelse cel doorgebracht. Volgens de politie bevond hij zich in staat van openbare dronkenschap en was hij agressief toen hij gecontroleerd werd.

Otten zegt in Het Laatste Nieuws dat hij zonder reden brutaal werd aangepakt. Hij had 1,3 gram promille alcohol in het bloed en is z'n rijbewijs veertien dagen kwijt.

'De politie controleerde me en heeft me erg brutaal aangepakt. Ze noemden me mislukte BV', reageert Otten. 'Toen ik antwoordde dat ik misschien beter de burgemeester kon bellen om mijn beklag te doen, zegden ze 'ge zijt nog ne grotere loser dan diene Somers'.

De politie beweert dan weer dat Otten zich arrogant gedroeg en stond te plassen. Otten zou er ook mee gedreigd hebben dat het incident de job van de inspecteurs kon kosten.

Dit pittige verslagje komt uit Het Nieuwsblad, waarvoor dank.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hans Otten is de ex van Kristl Strubbe, de dame die vroeger het nieuws las bij VTM (en dat keurig deed, zonder vooringenomenheid noch spastische tics), dan overgestapt is als woordvoerster bij de VLD en nu lid is geworden van het schepencollege.  Dat Somers door zijn eigen politie omschreven wordt als "loser" is niets in vergelijking tot wat ik Antwerpse agenten (of pompiers) al heb horen verkondigen over hun burgemeester.

Omdat Otten in overtreding was, géén foto van hem (wij zijn de Story niet, alhoewel) maar wel eentje van zijn ex  voor de mannen met kort geheugen :







Nog eentje over Kristl ?  Ze was op café met haar dochtertje en toen een zwarte man binnen wandelde, begon het kind te krijsen van angst.  Toen de man verdwenen was, was ook het schreien over.  Kristl wist niet hoe zich te houden, zij BV, schepen, politiek-correct als de Morgen en plots verdacht als racistische mama.

Savat




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!