Angeltjes
07-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveilig uw eigendom : weg met AXA !



Dankzij de jongens van geenstijl.nl weten we dit ook alweer : weg met die AXA rommelsloten op je fiets.

http://www.toool.nl/blackbag/?p=151

Veiligheid voor alles !  De dief is een slachtoffer, de bestolene een rijke smeerlap.

http://www.geenstijl.nl/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij gaan smoren



Ik ga liever een pijpeke smoren in de frisse ochtendlucht dan hier dit droeve verhaal te becommentariëren.  Een brug, dan oordeelt u zelf en kan u rustig een standbeeld laten optrekken. 
http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=DMF07122007_011

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom geen symbolisch offerfeest ?



De bijna failliete trio-redactie van de Morgen/le Matin zwijgt vandaag in zijn hoofdartikel over de landspolitiek. 

We hebben gisteren al uitgelegd dat we die tactiek  van het wegmoffelen van crisisnieuws, menen te begrijpen, niettgenstaande wij simpel en eencellig zijn.  Er wordt wel veel aandacht besteed aan de ruzie tussen de Waalse liberalen  (MR - Reynders) en de christen-humanisten (CdH - Milquet) en dat laat toe te blokletteren dat oranje-blauw begraven is.  Alweer een stap dichter bij een mogelijke driepartijenregering of een Verhofstadt-staatsgreep.  Trouwens, drie partijen ?  Het zullen er verdeeld over de twee landen minimaal 6 zijn.  

Walter Pauli (de eerste van de klas) gaat vandaag weer de multiculturele toer op : de kruisvaarder op weg naar Palestina om vergiffenis te vragen aan de brave muzelmannen.  Marino Keulen wendde gisteren een zwakke poging aan om de integratie aan te zwengelen door de moslims te vragen met het offerfeest minder schapen te slachten en geld te geven voor Bangladesh.  Hij had evengoed met de medicijnman van de Wetstraat een regendans kunnen opvoeren opdat het zou ophouden met gieten.

Voor de Morgen is Keulen een kwezel, een keizer-koster die zich bemoeit met "kermissen en attracties", in dit geval dus de islam.  De moslims zullen zich beledigd voelen als ze de minister dergelijke bemoeizucht horen etaleren, oreert de schrijvende CD-verkoper  die plat op zijn buik gaat voor elke Arabier.  Hij heeft duidelijk Jan Leyers niet beluisterd. 

Het is en het blijft een barbaarse gewoonte, die helemaal haaks staat op onze samenleving.  Het offerfeest toont alleszins de noodzaak aan dat godsdiensten en bepaalde gebruiken onderhevig moeten zijn aan wijzigingen en herleid kunnen worden tot hun symboliek. 

Meehuilen met de wolven in het bos is altijd gemakkelijk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer Mechelse roddel


Hans Otten heeft de nacht van dinsdag op woensdag in een Mechelse cel doorgebracht. Volgens de politie bevond hij zich in staat van openbare dronkenschap en was hij agressief toen hij gecontroleerd werd.

Otten zegt in Het Laatste Nieuws dat hij zonder reden brutaal werd aangepakt. Hij had 1,3 gram promille alcohol in het bloed en is z'n rijbewijs veertien dagen kwijt.

'De politie controleerde me en heeft me erg brutaal aangepakt. Ze noemden me mislukte BV', reageert Otten. 'Toen ik antwoordde dat ik misschien beter de burgemeester kon bellen om mijn beklag te doen, zegden ze 'ge zijt nog ne grotere loser dan diene Somers'.

De politie beweert dan weer dat Otten zich arrogant gedroeg en stond te plassen. Otten zou er ook mee gedreigd hebben dat het incident de job van de inspecteurs kon kosten.

Dit pittige verslagje komt uit Het Nieuwsblad, waarvoor dank.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hans Otten is de ex van Kristl Strubbe, de dame die vroeger het nieuws las bij VTM (en dat keurig deed, zonder vooringenomenheid noch spastische tics), dan overgestapt is als woordvoerster bij de VLD en nu lid is geworden van het schepencollege.  Dat Somers door zijn eigen politie omschreven wordt als "loser" is niets in vergelijking tot wat ik Antwerpse agenten (of pompiers) al heb horen verkondigen over hun burgemeester.

Omdat Otten in overtreding was, géén foto van hem (wij zijn de Story niet, alhoewel) maar wel eentje van zijn ex  voor de mannen met kort geheugen :







Nog eentje over Kristl ?  Ze was op café met haar dochtertje en toen een zwarte man binnen wandelde, begon het kind te krijsen van angst.  Toen de man verdwenen was, was ook het schreien over.  Kristl wist niet hoe zich te houden, zij BV, schepen, politiek-correct als de Morgen en plots verdacht als racistische mama.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend mestkeverjagertje



Het mestkeverjagertje straalt van ondubbelzinnig geluk dat deze mevrouw naast hem wil komen staan : hij staat op een koekentrommeltje en nu zijn ze even groot. "Misschien zit er iets meer in..." denkt onze olijke Napoleon, maar daar hebben wij al andere geruchten over gehoord.  Mevrouw zou meer gesteld zijn op andere mevrouwen.

 Buitenlandminister Karel De Gucht (rechts) en zijn Amerikaanse collega Condoleezza Rice


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Savat



Ook in onze luchtige en moderne redactiekantoren mag niet meer gerookt worden.  Onze "smoor" gaat de lucht in richting Kyoto of Bali.

Onze medewerker Savat is verplicht zijn pijpje toebak buiten op te steken en dat doet hij enkele malen per dag  zoals die andere sukkelaars die je her en der, soms rillend van de kou, aantreft buiten hun kantoren.  Hier ziet u  (FOTO) Savat in het nabijgelegen park, genietend van zijn Semois.  Pruimen of sjieken is uiteraard niet verboden, u treft overal in onze kantoren kwispedoren aan.

Boer



06-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Tussendoortje)



Zolang Leterme gedurende 170 dagen zat te klungelen met zijn partners, stonden de kranten op de eerste pagina vol met schampere opmerkingen. De rode regimetelevisie bracht al voor het aanvangsuur trailers om ons te lokken en ons voor te bereiden op de langzame aftakeling van Leterme.  Hij was een bedreiging voor de eenheid van het land en bij een splitsing, vreest de zender ten zeerste (en hopelijk terecht) overgeleverd te worden aan een rechtse meerderheid.

Wij hebben steeds ondubbelzinnig de oefeningen van Leterme en De Wever van de hand gewezen, omdat zij voor Vlaanderen niets opleverden. Makkelijk of moeilijk, hoe je onze houding ook wil noemen doet er niet toe, dit land verscheurt zichzelf. 

Zeer opmerkelijk is het dat sedert Guynokkio optreedt als de Witte Ridder,  het politieke crisinieuws plots van de voorpagina's verdwenen is en in het journaal weggemoffeld wordt tot een propje kruimelnieuws na de gebroken armen en benen.

Is dit toeval, dat alle redacties hetzelfde reageren ?  Neen, dat is geen toeval, dat steunt op een afspraak : hoe minder we de aandacht vestigen op de politieke schermutselingen en het plegen van grondwettelijke ontucht, hoe makkelijker we straks de verschijning van een regering zullen laten toejuichen.  Dit is een vorm van staatsgreep die helemaal gebakken zat in de denk- en actiepatronen van de feitelijke machthebbers van dit land.  Schijnheilig, verblind door eigenwaan en het eigen grote belgische gelijk, menen zij dat alles hen toegestaan is.  Ondemocratisch zootje.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hard Labeur




Na een vermoeiende dag op de redactie, zijgt de heer Savat, uw gewaardeerde medewerker van Angeltjes, neer in zijn knusse huiskamer om nog wat na te genieten van de vele schone ogenblikken die zich in zijnen werktijd hebben voorgedaan.  Hij geniet van het smoren van een pijpke Semois, terwijl Juffrouw Ellen (onzichtbaar voor de camera) haar avondtoilet opmaakt om zich onder de stoof te installeren naast de heer des huizes.  Gelukkig hebben die twee geen LCD- noch plasmascherm.

LIER


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hassan is een slachtoffer



Ons, Angeltjes, wordt soms in de schoenen geschoven, dat wij verkapte Vlaams Belangers zijn.  Verkapte ! 

Wij zijn saperdesaperlaplop, de grootste (stiekeme) promotoren van de multikul en als het nodig is van de multikulkopstoot.  Neem het schrijnende geval van zware discriminatie en ongehoord racisme dat  Hassan Ben YYZ is overkomen.  U kent hem niet ? Noch zijn droeve historie ?  Hier wie go :

Hassan is dertig, maar wreed jong van hart en hij zat op de tram in Sidi Bel Antwerpistan en in zijn jeugdige overmoed, was hij vergeten te betalen.  Dat overkomt iedereen, de stomste het eerst.  Pech voor onze arme man, de controleurs van de Lijn stappen op, en die kénnen geen genade, wat Kathleen van Brempt ook moge schuddenbollen.  Hassan wordt zéér brutaal en respectloos toegesproken door de racisten en helemaal per ongeluk, zonder het te weten of te willen, buigt Hassan met zijn weelderige zwarte haardos in de richting van de controleur en onvrijwillig verkoopt hij die man een kopstoot.  Voilà, zegt Hassan, is dat genoeg voor één ritje  ? en hij stapt van de tram.

Wie heeft het nog niet meegemaakt ?  Hassan moest vandaag voorkomen in het Vlinderpaleis maar hij had geen tijd om naar de racistische rechtbank te komen.  Al goed, want anders zouden ze hem er achter gedraaid hebben voor een jaar. 

Hassan zit inmiddels in Agadir en hij rijdt daar  met het openbaar vervoer.  Met een ticket, want Hassan weet nu hoe het hoort.

Savat 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van het politieke front : VB reageert door Dimitri


De Kamerfractie van het Vlaams Belang protesteerde tegen de onwil van Van Rompuy om – zoals nochtans zelfs in het Vlaams Parlement het geval was – de Kamerzitting bijeen te roepen over de constitutionele chaos waarin de koning en Verhofstadt het land dreigen onder te dompelen. Fractievoorzitter Gerolf Annemans richtte eergisteren in die zin een verzoek aan de Kamervoorzitter.

Herman Van Rompuy liet Gerolf Annemans gisteren weten: “De opdracht die de heer Verhofstadt van de Koning heeft gekregen staat los van zijn functie als Eerste Minister van een federale regering die de lopende zaken behandelt. Ik zie dan ook geen reden om, in de huidige omstandigheden, de plenaire vergadering bijeen te roepen.” Natuurlijk is dit onaanvaardbaar en overigens in fel contrast met de in eerste instantie kritische houding van de CD&V over de virtuele staatgreep van Verhofstadt en Coburg.

Dimitri


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtfraude


Fraude in de fondsen voor bestaanszekerheid
05/12/2007 11:00
 
In de houtsector betaalt het fonds voor bestaanszekerheid al jaren geen sociale bijdragen op de uitgekeerde eindejaarspremie. Uit eigen berekeningen met cijfers die Trends kon inzien, blijkt dat tussen 2002 en 2005 de RSZ 3,84 miljoen euro is misgelopen.
 
Verschillende fondsen rekenen ook onterecht kosten aan bij de uitbetaling van premies aan niet-vakbondsleden. In de bouwsector gaat het om een inhouding van 12,5% (die sinds kort is stopgezet). Twee werknemers uit de bouw hebben een klacht ingediend. Hun zaak wordt vrijdag 7 december behandeld voor de Brusselse arbeidsrechtbank. In het fonds van de schoonmaaksector wordt 2,5% kosten afgehouden. Er zou over de jaren heen in totaal ruim 880.000 euro afgehouden zijn. Vlaams Belang roept via een advertentie benadeelden op zich kenbaar te maken.
 
De fondsen zijn ook een belangrijke financieringsbron van de vakbonden. Het fonds van de bouw bijvoorbeeld sluist jaarlijks 10 miljoen euro door naar de vakbonden. Met medeweten van de werkgevers. Dat geld dient voor hun vakantie-accommodatie, voor syndicale vorming en voor administratiekosten. En in het fonds van het goederenvervoer betalen de leden van de raad van bestuur (werknemers van de vakbond en de werkgeversorganisaties) zichzelf riante vergoedingen uit, tot ruim 3000 euro per hoofd.
 
Fondsen voor bestaanszekerheid bestaan in alle sectoren. Ze zorgen voor aanvullende sociale uitkeringen aan de werknemers, of voor vorming en opleiding. De transparantie van de fondsen is miniem. Zelfs de overheidsadministratie en de politieke wereld beten hierop hun tanden al stuk.
 
Guido Muelenaer
 (met dank aan Trends)
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een linkse maatregel uitgeschakeld



Socialisten zijn gelijk mosselen die klaargemaakt worden in koud water met azijn : ze gaan niet open, ze smaken naar zuur  slijm en alhoewel ze zo zwart zien als Moorke Pek, roepen ze dat ze rood zijn.

De kameraden en gezellinnen die dit onder ogen krijgen, zullen blij zijn met de treffende vergelijking.  Het is nog niet gedaan.

Socialisten zijn afgescheurde communisten van in de tijd dat ze door kregen dat de internationale revolutie van het proletariaat een sprookje was, gelijk de hemel die beloofd werd door de klerikalen van Rome.  Die afgescheurden noemden zich socialisten of sociaal-democraten, in de hoop wat dichter tegen de macht te kunnen aanschurken en tussendoor een patatje mee te steken als genodigde aan rijke tafelen.  In de grond bleven ze wel communisten, die dictatoriaal de maatschappij naar eigen hand wilden zetten en de menschheid op zijn knieën dwingen om arm, proper, onderdanig en ongelukkig te zijn.  Dat dwangmatige overheersen blijft er in zitten : de linksen mogen invloed uitoefenen op het beleid maar het is best dat ze nooit echt verantwoordelijk worden, want dan vallen ze terug op hun primitieve reflexen van alles naar zich te trekken en de eigen zakken te vullen.  "Eigendom is diefstal" behalve als de dief een sos is. De syndicaten zijn bastions waar de alleenheerschappij welig gedijt en daar bezwijken niet alleen de democratische gedragsregels maar als er wat te chipoteren valt, gaan de zakken open.  Afhoudingen van syndicale premies in sommige sectoren (onderhoudspersoneel*) en in het nabije verleden de schandelijke rooftochten door ACOD-Antwerpen.  Op louter partijpolitiek vlak heeft in Antwerpen  de concertorganisator-burgemeester het aan zijn rekker : hij heeft de disctricten een eigengemaakt huishoudelijk reglement opgelegd, zodat ze enkel kunnen marcheren binnen de smalle krijtlijntjes van het overkoepelend Antwerps schepencollege.  Janssens wil overal zijn greep op hebben of versterken ook als het niet klopt met de democratische spelregels.

Het is Hilde de Lobel die in het Vlaams Parlement de kat de bel heeft aangebonden en van de minister het overduidelijke antwoord ontving, dat de districten hun eigen huishoudelijk reglement moeten opmaken, conform artikel 40 van het gemeentedecreet.

Het is echt jammer dat uitgerekend zij die op de barrikades gestaan hebben voor de werkman in de negentiende eeuw, inmiddels verworden zijn tot ordinaire machthebbers voor wie alleen het eigenbelang telt.  Jammer ?  Eigenlijk niet.

Savat

* Zie artikel hierboven


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniekzaaiers gelogenstraft


Fragment uit de Tijd met brug naar volledig artikel. Jammer want Luc Coene (niettegenstaande zijn prominente rol in de VLD) heeft steeds een grote geloofwaardigheid bezeten.  Maar ja, de paardenmolen is op hol geslagen en de breinen naderen het kookpunt.

Markten gerust op afloop Belgische politieke crisis

De politieke crisis beroert de grote buitenlandse beleggers niet. Meer nog, sommigen zien in de tijdelijke zwakte van Belgisch staatspapier stilaan een koopkans, leert een rondvraag in Londense financiële kringen. Die spreekt de bewering tegen van Luc Coene, vicegouverneur van de Nationale Bank dat het buitenland afkerig wordt van Belgische effecten.


http://www.tijd.be/nieuws/economie_financien/artikel.asp?Id=3436871


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Sevenhans : Tot uw orders !



Image

Luc Sevenhans is volksvertegenwoordiger sinds1997 en hij heeft zich gespecialiseerd in Landsverdediging.  Een goede persoonlijke vijand van Flahaut, want Luc kan niet zo best om met onrecht, misbruik, partijdigheid en jongleren met de financies van de staat. 

Luc is kortom, graag gezien bij de eigen mensen en wordt door een beroepssjoemelaar als Flahaut ervaren als een vervelende stoorzender.  Luc is ook fractievoorzitter in de gemeenteraad van Brasschaat.

Een dikke maand geleden hebben wij verschillende stukken gepleegd over de verduisteringen gepleegd door de minister van oorlog met betrekking tot het gebruik van een thesaurierekening en allerlei mogelijke mistoestanden die daarmee samen gaan. 

Los van ons passioneel protest en gekraai heeft Sevenhans een parlementair initiatief genomen door een schitterend gedetailleerd voorstel in te dienen om een parlementaire commissie op te richten m.b.t. Landverdediging.  Er staan niet minder dan 49 mogelijke misbruiken vervat in de toelichting.  Waaronder ook enkele waar wij onze haren van ontzetting over uittrokken..  Het is een monument van een document. Dit is het zoveelste stille werk van een VB-mandataris waar niemand over rept, want dat behoort tot de afspraken : zwijg ze dood en omschrijf ze als idioten.  Gelukkig heeft het regime nog geen prikkeldraad kunnen aanbrengen rondom internet.

De tekst zelf kunnen wij hier niet brengen, wegens technische onverenigbaarheden maar u kan, indien u dat wenst, kennis maken met Luc Sevenhans op zijn blog.

Ray

p://www.vlaamsbelangbrasschaat.be/lucsevenhans/index.php


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U kijkt ook niet ?



Beste Lezeressen en  Beste Lezers van deze blog,

Als wij ons zo plechtig tot u richten, moet daar een goede reden voor zijn.  Meestal wenken wij u met :" Hey, gaai daar ...kom eens af" maar op plechtige ogenblikken, kennen wij onze wereld.

Heden avond zendt ons aller geliefde VRT (u kent die zender beter onder zijn echte naam 0000)  een reportage uit op Canvas over "30 jaar Vlaams Blok/Belang".

Onze voorraad kneveltouw is opgebruikt helaas,  en met het oog op de dure decembermaand, hebben wij geen reservebudget, dus mijn vrouw heeft beslist, omdat ze mij niet kan vastbinden, dat er niet zal gekeken worden.  Wij willen trouwens alleen nog maar de uitzendingen volgen die gepresenteerd worden door mevrouw Tanghe, mevrouw Cools en mijnheer Van de Looverenbos.

U kijkt toch ook niet ?  Indien wel, laat het ons dan weten in de reacties.  En niet klagen, wil u ?  Zeer veel dank, groeten en kussen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommeke, Tommeke, toch



De "wielerkampioen" Tom Boonen doet zoals de profeet, hij pikt ze jong uit. FOTO !

sophievanvliet.jpg




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip en de Joodse gemeenschap



Wie Filip Dewinter ooit ontmoet heeft, weet dat het beeld dat over hem opgehangen wordt in de nijdige linkse media langs geen kanten klopt.  

Dewinter is een joviaal, attent man, met veel aandacht voor de mensen, bovendien iemand die zich nooit op zijn bekendheid laat voorstaan en er zeer evident mee omgaat. Wie nu denkt, dat wij aan het slijmen zijn, vergist zich : we hebben al zo dikwijls deze vaststellingen gehoord door de meest uiteenlopende mensen uit diverse milieus. 

De politicus tijdens de uitoefening van zijn job, heeft  natuurlijk een ander imago dan de privé-persoon.  Helaas is links  zo bezeten door zijn buitenproportionele afkeer van alles wat met het Vlaams Belang te maken heeft, dat elke zin voor verhoudingen verdwijnt.  Wat erg, niet ?  Wij kunnen gerust over andersdenkenden een gunstig oordeel uitspreken, zowel over liberalen, socialisten als NV-A en CD&V-adepten.  Ook vreemdelingen zijn bij ons niet onderhevig aan vooringenomenheid : sommige medeburgers zijn patente mensen, maar we liggen niet op onze knieën voor hun gemeenschap, zeker niet als die zich opdringt.   Zo is het leven toch ?

Dewinter had een interview-gesprek met enkele Joodse jongeren (zoals hij dat voorheen ook al gehad heeft met jonge moslims).  In de Gazet van Antwerpen kan u er iets over lezen, dat o.i. de moeite waard id.

http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/Antwerpen/default.asp?art={3C85138C-B733-4285-80C3-15E13A38CDF1}

Juffrouw Ellen & Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guynokkio III op komst



Een coupe dame blanche is een schaal met vanille ijs, opgeklopte gesuikerde room en warme chocolade saus.  Minder geschikt voor de lijners, uitermate lekker voor de genieters.  Een coup (zonder e) is iets anders.  Dit schrijft Wikipedia erover :

Een staatsgreep, coup (uit het Frans, kort voor coup d'état) of Putsch is een snelle politieke handeling, waarbij op een niet-reguliere manier een persoon of groep personen zijn macht uitbreidt. Staatsgrepen zijn meestal, maar niet per definitie, gewelddadig of vinden plaats onder dreiging van geweld



Bovenstaande is een rauwe, primitieve staatsgreep.  De dag van heden worden die dingen enigszins opgesmukt met zogenaamd democratische versierselen en noden van de burgers : de bedoeling is steeds dezelfde, tegen de wil in van het volk de macht heroveren.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Mary wil hoofdrol in Dad's Army


Tony Mary werkt aan politiek platform © Trends

05/12/2007 10:00

Ex-VRT baas Tony Mary werkt aan een politiek platform voor een federaal, efficiënt en solidair België. Met de nadruk op België.

14 maanden nadat Tony Mary (58) aan de deur van de VRT werd gezet, laat hij weer van zich horen. Op 18 november laatstleden was hij aanwezig op de betoging pro België in Brussel. Dat bleek de katalysator om een politiek platform op te richten, waarbij de woorden federaal, efficiënt en solidair België centraal staan. Tony Mary heeft daarover contacten met onder andere Eric Domb (UWE), Paul Buysse (Bekaert), Rudy Aernoudt, Roland Duchatelet (Melexis), Patrick De Maeseneire (Barry Callebaut), Francis Verheughe (Siemens), Pierre Chevalier, Willy Winkelmans (Universiteit Antwerpen), Jean-Pierre Cardinael (ex-Fortis), Philippe D'Heyghere. Die mensen steunen de idee, dat in de komende weken en maanden concreet moet worden. Ook met de mensen van B-Plus zijn er contacten om samen te werken.

In Trends van deze week licht Tony Mary een tip van de sluier, maar hij beklemtoont dat hij geen politieke partij opricht of toetreedt tot een politieke partij. "Ik droom van een federaal, efficiënt en solidair België, dat gebruik maakt van zijn troeven en dat de verschillen tussen de regio's onderkent en erkent," aldus Mary. "Ik ga niet in een Vlaams Vlaanderen wonen op het ogenblik dat de wereld globaliseert. Een taalgebonden gebied maken, is totaal passé. Dat is 'volkseigenen' en volksfremden' en daar heeft mijn familie een heel slechte herinnering aan."

Lieven Desmet

(met dank aan Trends)




Tony Mary (witte helm) tijdens repetitiefoto


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes @ Filip Dewinter + Reactie 06.12.07

From: Ray
Sent: Wednesday, December 05, 2007 6:32 PM
Subject: Actualiteitsdebat VP - 05.12.07

Geachte Heer Vlaams Parlementslid,
Beste Filip,
 
 
Samen met vele tienduizenden hebben wij vanmiddag via de VRT een groot stuk van het debat gevolgd over de huidige politieke crisis.
 
Wij danken en feliciteren u voor de duidelijke en moedige taal die u gesproken heeft en die voor velen van ons een hart onder de riem is.  We zijn vooringenomen maar lang niet zo erg als de tegenstanders.  Zoals wij eerlijk kunnen aangeven de tussenkomsten van een Cathy Berx te waarderen, zo moeten wij ook het totaal ontbreken van redelijke tegenargumenten bij de anderen vaststellen.
 
Dit land loopt op zijn laatste benen en zelfs het stellen van die diagnose wordt ons kwalijk genomen, precies alsof het Vlaams Belang de oorzaak is van de teloorgang van het belgische beleid, wij die overal uitgesloten worden maar die wel een groot deel van de publieke opinie achter ons hebben : niemand van de Vlaamse parlementairen vertolkt of voelt aan wat onder de mensen leeft, zoals u en uw fractiegenoten. Zodanig zelfs dat de VRT-journalist meende met zijn linkse arrogantie op een achterlijke manier ridicule  insinuaties te moeten maken.  Het wordt tijd dat die grapjassen met disponibiliteit gestuurd worden.
 
Met veel hoogachting,  waardering en vriendschap
 
Ray.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

To: Ray  
Date :  Thursday, December 06, 2007 7:08 AM
Subject: RE: Actualiteitsdebat VP - 05.12.07

Dag Ray,
 
Bedankt voor je reactie... een hart onder de riem.
 
Filip Dewinter




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!