Angeltjes
23-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 23 augustus : Rustdag

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Mie Vogels ook

 

Mie Vogels zal in de herfst opstappen als partijvoorzitster

 


22-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lybische president ontvangt officieel de Lockerbie moordenaar van 270 mensen

 

 

De Schotten hebben de Lybische geheime agent die veroordeeld werd voor de bomaanslag, waarbij 270 mensen het leven lieten in 1988 boven Lockerbie vrijgelaten, zoals we reeds gemeld hebben.  De veroordeelde lijdt aan prostaatkanker en daarom mocht hij terugkeren naar zijn Prachtland vooraleer de laatste reis naar Allah te ondernemen. Er was afgesproken dat de terugkeer discreet zou verlopen, zo schijnheilig zijn de Britten wel, maar de islam-aanhangers hebben lak aan afspraken met de naieve duiven uit het Westen.  Bij de landing op het vliegveld van Tripoli was een uitzinnige menigte aanwezig en werd geweend.  Niet voor de 270 slachtoffers maar voor de verloren zoon die terugkwam.  De moordenaar werd eveneens ontvangen door president Gaddafi.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die tote Stadt

 

 

Dit fragment hebben we een tweetal jaren geleden laten horen en op niemands algemene vraag herhalen we het vandaag.  Het Lied van Marietta uit die Tote Stadt van Erich Wolfgang Korngold naar Rodenbachs roman Bruges la morte. De Zweedse sopraan Anne-Sofie von Otter zingt samen met een kamermuziekkwartet deze aria die normaal begeleid wordt door een symfonische bezetting van 90 musici.  Opname uit de Châtelet in Parijs.  In ons Bijhuis zingt Kiri Te Kanawa hetzelfde lied met orkest : u kan desgevallend vergelijken of op zoek gaan naar de kwaliteitsvolle decibels van mevrouw Madonna en haar heiligen.

Het moderne Brugge spant zich in om het imago van de dode stad van de vorige eeuwwisseling te negeren. Misschien kan de Toeristische Dienst van de stad Gent een stiekeme campagne opzetten om Brugge weer eens een hak te zetten : "Go to Brugge, the City of Death and come quickly to Gent, the city of Purple Pleasure in the Glass Street".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor Poco-Collaborateurs !

 

 

Beste Poco-Collaborateurs,

Hier een nieuwtje om jullie verradersgemoed op te vrolijken.  In Groot-Brittannië, hét Pocoland bij uitstek, schieten de shariarechtbanken als paddestoelen uit de grond. Afgehakte vingers en handen, de tegenwaarde van 10 kamelen, zweepslagen, verkrachte vrouwen die veroordeeld worden omdat ze het zelf gezocht hebben, en wellicht over niet te lange tijd de eerste hangingen en stenigingen. En wat zeggen wij, verraderlijk gebroed ?  "Dank u, Allahke".

Hier klikspanen, HIER kunnen jullie klikken


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Balkenende en de Schelde

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tolero's aan het werk in Kortijk

 

Raam secretariaat Vlaams Belang aan diggelen

KORTRIJK - Vandalen gooiden woensdag met een zware kasseisteen een etalageraam aan diggelen van het Kortrijkse secretariaat van het Vlaams Belang, gelegen aan de Sint-Jorisstraat. Het Vlaams Belang diende klacht in en de politie startte een onderzoek. Ook de camerabeelden van het secretariaat werden geanalyseerd.

Maarten Seynaeve, fractieleider van het Vlaams Belang in Kortrijk: 'Het is niet de eerste keer dat onze partij te maken krijgt met vandalisme in de regio. VB-raadsleden uit Zwevegem waren eerder al herhaaldelijk het mikpunt van vandalen. En nu dit. Liever dan een politieke discussie aan te gaan, kiezen sommige fanatieke onverdraagzamen blijkbaar voor geweld. Dit is bijzonder verwerpelijk. Ik hoop dat de daders snel gevat worden.'

 @ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Schelde-uitdieping vanuit Nederlandse oogpunt bekeken

 

Balkenende nam regie Westerschelde

Van onze verslaggevers Marcel van Lieshout, Ron Meerhof
Gepubliceerd op 21 augustus 2009 22:18, bijgewerkt op 21 augustus 2009 22:24 

De problemen rond de verdieping van de Westerschelde stapelen zich op. Verantwoordelijk daarvoor is minister-president Jan Peter Balkenende. Die heeft begin april persoonlijk de regie van het project naar zich toe getrokken. De kwestie leidt tot groeiende spanning tussen Nederland en België.

 

Westerschelde (ANP)

Tussen departementen zijn ruzies uitgebroken over gestegen kosten van de veranderde kabinetsplannen. De Europese Commissie heeft kritische vragen gesteld over het groene gehalte ervan.

Balkenende is zich bewust dat de Westerschelde-kwestie uit de hand dreigt te lopen, zo blijkt uit een reconstructie van de Volkskrant. Donderdagavond heeft hij de betrokken CDA-ministers opdracht gegeven hun ‘huiswerk’ te doen. Volgende week vrijdag bespreekt het kabinet een strategie .

Niet alleen de Vlaamse deelregering, maar ook de Belgische federale regering is ontstemd over de Nederlandse houding. Volgens de Belgen schuift Balkenende geratificeerde verdragen terzijde. De Belgische minister van Buitenlandse Zaken, Yves Leterme, komende woensdag in Den Haag, eist een onderhoud met de premier.

Op vragen over zijn betrokkenheid bij het Westerschelde-dossier reageerde Balkenende gisteren geïrriteerd: ‘Het proces is naar behoren verlopen.’ Eind vorige maand kwamen de verhoudingen met België op scherp te staan, nadat de Raad van State natuurorganisaties in het gelijk had gesteld in hun strijd tegen de verdieping.

Begin april heeft Balkenendes ministerie van Algemene Zaken de kwestie weggehaald bij het ministerie van Landbouw. De premier heeft op 16 april in een geheime ontmoeting op het Catshuis de Vlaamse premier Peeters en zijn topambtenaar Demeester op de hoogte gebracht van het besluit de Zeeuwse Hedwigepolder toch niet onder water te zetten.

Tegen het advies in van de commissie-Nijpels week Balkenende af van een verdrag dat hij zelf heeft ondertekend en dat is geratificeerd door de Tweede Kamer. De Vlamingen zouden daarover verbijsterd zijn geweest.

Het waren ook Balkenendes ambtenaren die de Kamerbrief schreven waarin het kabinetsbesluit werd geopenbaard. Volgens de RVD is deze versie van de gebeurtenissen schromelijk overdreven en gedeeltelijk fout. Balkenende heeft de regie nooit ‘overgenomen’. De regie zou altijd bij het departement van Landbouw zijn gebleven. ‘Wel is er intensieve bemoeienis geweest’, aldus de RVD.

Doordat het Nederlandse kabinet zich niet aan het verdrag houdt, komen ook de compensatiemaatregelen waartoe België zich had verplicht, te vervallen. Dat kost Nederland miljoenen.

@ de Volkskrant

Ook in NL wordt politiek behoorlijk gestoethaspeld.  Uit dit stuk blijkt dat zelfs de Europese Commissie haar bemoeineus in de kwestie gestopt heeft : zo zal het dossier zeker opschieten. Zijn de hoera-artikels die gisteren in de Vlaamse media verschenen niet voorbarig ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halali, Halalo : uw platenruiter is Hiero ! En hoe !

 

Geliefde lezeressen, goede lezers, oprechte vrienden, warme aanhangers van diepe emoties en overweldigende liefde, komt, komt : strekt u uit op ons wiebelende waterbed van de beschaafde wellust en geeft u over aan schoonheid die u enkel vindt in het samenzijn met hen die de Standaard achteloos "Flair" noemen en Hugo Concentratiecamps verwarren met een zak overjaarse aardappelen in de kelder.

Het is me wat op de redactiekantoren alhier  met de nieuwe machines : ze zijn pikzwart, mat, gestroomlijnd  en vertonen blinkende metalen strippen als waren het militairen met meer strepen dan streken . En lawaai dat hier heerst : uren na mekaar galmen uit de mini-boxen van Bose symfonische orkesten, gilbezems, jammerhouten, brultenoren en diepe orgeltonen die de darmen laten trillen. Al goed dat de politie permanent foutparkeerders en gsm-bellers bestrijdt, of we werden vervolgd voor misselijke decibelmisdaden tegen de menselijkheid.

God, wat zijn we weer vreselijk aan het sleuren op deze inleiding. Maar dat spruit voort uit puur enthousiasme voor onze nieuwe leefomgeving : zwart en lawaaierig, zoals de poco's ons graag omschrijven.

Wij ontdekten bij onze vaste muziekleverancier, Youtube, een fragment van een EMI studio-opname van de laatste Butterfly-cd met onze geliefde ex-Munt-dirigent Antonio Pappano en het voortreffelijke orkest van de Academia Nazionale Santa Cecilia van Rome. Cio-Cio San wordt gezongen door de Roemeense sopraan Angela Georghiu die vocaal en technisch perfect is voor de gezongen partituur (op de scène acteert ze als de grootmoeder van Roodkapje). Maar op cd doet ze het voortreffelijk. 

Ons gaat het vooral om de rol van de  Amerikaanse, lichtjes pedofiele Pinkerton : hij koopt zich tenslotte een jong bruidje van 15 jaar in het Japan van eind 19de eeuw. Dit personage  wordt gezongen door de Duitse tenor Jonas Kaufmann, die als een supernova aan het operafirmanent is verschenen en onmiddellijk tot de wereldtop is doorgedrongen.  Bovendien, dames, een knappe vent. Kaufmann is een Mozartzanger, die zich nu begeeft op het pad van het Italiaanse belcanto en die ook een stralende start nam als Lohengrin.

Of hij de gouden stem van Pavarotti of het fluwelen geluid van  Domingo zal evenaren, valt niet te voorspellen maar deze man beschikt over een zeldzaam talent.

"Vogliatemi bene" : "Hou een beetje van mij". Het slotduet van het eerste bedrijf. Voor de liefhebbers : zet uw boxen open en druk op de toets voor het volledige scherm.

Moeten we nog even vertellen waarover dit fragment gaat. het huwelijk tussen de beide protagonisten is  net afgesloten (met een pijnlijk multicultureel incident : de oom van de bruid heeft het stel vervloekt, omdat zij zich bekeerd heeft tot het Christendom, als het nu nog de islam was geweest). De gasten zijn ontzet vertrokken, de avond is gevallen en de beide gelieven zullen zich naar het wiebelende waterbed van hun beschaafde wellust begeven, alhoewel dat in Japan een rieten matje op de vloer is.  De juffrouw snatert over de liefde die haar bevangt en ze kijkt naar de sterren aan de hemel ("guardi, le stelle") maar de Yankee roept van "Kom, kom, we gaan naar binnen" Vieni, vieni ... u weet hoe mannen zijn als het klokje tikt en het klepeltje tevoorschijn wil komen, of iets dergelijks ... Het is wél hemelse muziek, als u er van houdt. En indien niet : er zal ook voor u ergens een liedje bestaan dat uw koude hart ontdooit.

 

De Platenruiter

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantieplannen

 

Eind oktober gaan wij voor een drietal weken op vakantie ; het is meer dan drie jaar geleden dat we er op uittrokken, mijn vrouw en ik en wij kijken er naar uit.  Benieuwd of dat vreemde gevoel weer bezit van ons zal nemen bij het opstijgen van het vliegtuig : het land B onder ons schijnt weg te zakken in de dieperik, de beschamende feiten waar wij dag na dag mee geconfronteerd worden, verschrompelen en wij kijken mekaar aan en wij weten dat wij beiden hetzelfde denken en voelen : "Oef, we zijn er even van verlost. Toedeloe, schandlandje".

Maar dat duurt niet lang, want waar je ook heentrekt, er lopen overal mensen rond die per se willen weten waar je vandaan komt.  En dan begint dat gezeur weer : belgium, Flanders, the Low Countries, Dutch, Flemish, German, Brussels, beer, chocolates, the king and I.  Ik heb mij jaren geleden in een bui van complete identiteitscrisis eens uitgegeven voor een Nederlander, om van het gezeur verlost te zijn maar dan werd er gefluisterd dat de sigaretten die ik (toen nog) rookte, wiet bevatten. Nederlanders sleuren ook met een delicate reputatie de planeet rond.

Het afstammingsverhaal waar we het dit keer zullen bijhouden : wij zijn Vlamingen, die tegen hun zin deel uitmaken van het onnatuurlijke land belgië, dat de islam importeert omdat het hoopt met die nieuwelingen een betere maatschappij te maken dan met ons, harde werkers maar koppige overlevers.

Het is geen perfect verhaal, het is niet onjuist maar het bijgevoegde  element van de islam maakt het voor velen herkenbaar. Wat moet je anders vertellen ? Dat wij zes regeringen hebben met 700 parlementairen voor 10 miljoen aardlingen,  en dat elk van die gouvernementen zich bezighoudt met het vertellen van sprookjes over zichzelf en angstverhalen verspreidt over de tegenstanders ?  Dat wij de hoogste belastingdruk hebben van alle beschaafde en onbeschaafde landen en ook de grootste schuldenlast torsen ?  Moeten we rondstrooien én tegelijk onze geloofwaardigheid behouden, dat belgische rechters mekaar bestoken met aanklachten om te laten vaststellen wie de grootste smeerlap is ? Of dat onze speurders niet op zoek moeten in krochten en bars om daders te vatten : neen, criminelen lopen overdag rond om hun beroep uit te oefenen en men pakt ze na zonsondergang op in de gevangenissen. Overdag zijn er zelfs die belastingen innen.

Moeten we dat allemaal vertellen, toelichten en toch nog een serieuze indruk proberen na te laten ?

Alhoewel wij ons natuurlijk geen belgen voelen en ons evenmin zo noemen, zullen we een klein bordje bij ons hebben, dat we bij gelegenheid zullen tonen :

Wij zijn beschaamd belg te zijn : laat ons gerust aub. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw gerechterlijk schandaal : Het Misterie van de Onderbroeken

 

Terwijl de ene rechter de andere beschuldigt van corruptie, valsheid in geschriften, fraude, betasting van de eerbaarheid en aantasting van mekaars goudmijnconcessies, dagvaarden andere rechters, ministers of de staat wegens roddel, poging tot beïnvloeding en het bieden van  te weinig omkoopgeld.

En alsof het niet volstaat, barst een  ander schandaal uit dat de belgische justitie en het gevangeniswezen op zijn grondvesten zal doen daveren.

Het is geen geringe zaak, het is niet van de poes, het is véél erger dan het verhaal van "Pudding en Gisteren" : het is ronduit stuitend.

In de gevangenis van Hasselt, waar de tijd wat langer duurt dan elders, is vastgesteld door de bevoegde instanties, dat er onderbroeken verdwijnen !  Alstublieft.  U herinnert zich Carl de Schutter nog, de man met de voorbestemde naam die betrokken was in de moord op veearts Karel van Oppen ? Diezelfde De Schutter die er nog steeds uitziet als een brave ambtenaar uit looncategorie C zonder kansen om ooit B te bereiken, heeft de gevangenis van Hasselt een zware morele klap toegediend.  Deze zaak gaat nu reeds de gerechterlijke geschiedenis in als "Het Misterie van de Onderbroeken".

Carl heeft de belgische staat gedagvaard omdat er te weinig onderbroeken zijn in de gevangenis.  Maar wat blijkt ?  Bij een controle in Carls cel, werden verschillende onderbroeken aangetroffen, die hij stiekem verborgen hield ...

De kwaliteitskrant bij uitstek, de Standaard, die binnenkort zijn naam gaat wijzigen in "Flair Two" brengt dit bij uitstek schokkende en gepeperde feitenrelaas in zijn vrijdageditie.   U kan het hier nalezen

Er zijn wellicht niet veel redenen om trots te zijn op wat zich afspeelt in ons klein maar sympathiek landje, maar over één zaak mogen we best  trots zijn : onze "kwalitijdskranten" houden ons bij de zaak.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Reynders en de fraudeur

 

 

 


21-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U steunt de moslima's toch ook op 1 september ? !

 

 

Baas over eigen hoofd : neem deel aan de ludieke poll bij Gazet van Antwerpen

Klikken maar

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep tot de vrienden

 

Zoals velen onder u ongetwijfeld weten, kent de techniek voor ons geen geheimen. Wij ploegen ons doorheen IT-land met de snelheid van het licht, zodat we onderweg wel eens wat verliezen.

Dat heeft zich zowat twee weken geleden ook voorgedaan : al de gegevens in ons netwerk hebben, samen met de apparatuur, de geest gegeven.

Bye-bye licht, bye-bye snelheid. We hebben er u niet mee lastig gevallen en we zijn hinkend en vloekend verder gegaan. 

Sedert gisteren fonkelt en straalt in onze weelderige redactieantoren gloednieuwe apparatuur van het merk Heel Prachtig (HP), met panoramische schermen, zachte muizen met softe aanraking en loklicht, toetsenborden als Steinwayvleugels,  en een rechtstreekse geheime verbinding met het Spionnencentrum, 24/24, 7/7 on line. De Platenruiter beschikt bovendien over een heuse BOSE-geluidsapparatuur, alsof de gilbezems de ganse dag bij hem op schoot zitten. Het professionalisme van de amateurs van de 0000 kunnen wij niet evenaren, maar zij kunnen niet tippen aan onze overtuiging. Wij hebben onze ziel aan niemand verkocht en wij pretenderen niets anders te zijn, dan diegenen die we zijn.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de lezers en lezeressen die ons spontaan en bereidwillig met milde giften bedenken.

En nu is het aan u : onze vrienden, lezers.  Wij zijn ons volledig adressenbestand kwijt.  Willen al diegenen die dit lezen en die ons regelmatig mailen een berichtje sturen, zodat we u terug kunnen opnemen.  Dit geldt ook voor de medewerkers : Wim, Regus, Raymond, Fats, en al de andere vrienden Jos, Ivo, Etienne, Fee, Joos, Guillaume, Christina, Lieve, Marijke, Greet, Walter, Victor en zijn alter ego Fikken, Lucky9, Maurice, Luc,  Fonne, Frans & Gusta, Stradi en Helena, wij vergeten er ettelijken, het is niet opzettelijk.

Gewoon een mailtje, desnoods zonder tekst.

Dank u.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom dieven niet laten logeren bij slachtoffers als straf ?

 

U mag beweren wat u wil : wij zijn van oordeel dat de federale minister van Ontsnappingen, Flaters en Rechterlijke Dwalingen zijn werk zéér goed doet.

"Stefaan, is een puike jongen ! Hij verzorgt zijn coiffure nog beter dan zijn taal."  Dat zouden wij zonder ons geweten te kneuzen op het rapport van minister De Clerck schrijven en ondertekenen met een schuilnaam.

Stefaan heeft een voorontwerp onderhandeld met de Nederlandse regering om 500 belgische boeven onder te brengen in de gevangenis van Tilburg : Nederland heeft ook veel tuig, daar niet van, maar schijnbaar voldoende logement. Het was Jo van Deurzen die als eerste het plan naar buitenbracht van het buitenlands stockeren van onze criminelen en Stefaan heeft de zaak verder behandeld en verbrod.

Wat wij ervan vernemen, via de Standaard, ziet er nochtans piekfijn uit : 30 miljoen euri moet per jaar neergeteld worden  gedurende 3 jaar, van staat tot staat  voor het logement. Vermoedelijk nog een heleboel meer, waar niet over gesproken wordt, dat is klassiek, onze bestuurders kunnen niet aan alles denken.  Uiteraard moeten de familieleden, collega's en vrienden die hun tuig gaan bezoeken in Nederland, om hen een vijl, een gsm, een exemplaar voor hun messencollectie, drugs, een stuk zeep voor de douche,  vakliteratuur en desnoods een helikopter te bezorgen, een buitenlandse verplaatsingsvergoeding krijgen. Als zij er niet aan denken, wij wel en hun advocaten zullen dat evenmin over het hoofd zien en met de nodige verontwaardiging voor de camera's van de 0000 komen bepleiten.

Er worden echter stokken in de wielen gestoken, nu reeds,  door de godbewareme Inspectie van Financiën. Financiën, waar fraudeurs aan de bak komen als gewestelijke directeurs om onze belastingen te innen, te beheren en scheef te slagen. Deze inspectie tikt De Clerck op de vingers, omdat hij op eigen houtje onderhandeld heeft met Nederland zonder buitenlandse zaken erbij te betrekken : buitenlandse zaken, dat is Nonkel Kruk die in het Verre Oosten opvoeringen geeft in traditionele klederdracht en als hij een Chinees ziet :"Ping Tsjing Tsjoeng" roept en zijn ogen schuin trekt. Die dus, is niet betrokken bij de onderhandelingen. Als Nonkel Kruk, Balkenende ontmoet, roept hij "Nou Kees, je ziet er toppie uit, hoor". En dan kijken wij in Antwerpen verbaasd op, dat onze Schelde niet uitgediept wordt.

Maar niet alleen de solo-contacten van De Clerck worden aangeklaagd, ook de alternatieve straffen die onze overvolle cellen en gevangenissen zouden kunnen ontlasten,  zijn onvoldoende onderzocht. De inspectie van financiën is klaarblijkelijk beter op de hoogte van het gevangeniswezen en van justitie dan de federale departementen die die zaken beheren.  Zo wordt ondermeer verwezen naar het elektronisch toezicht : belgië beschikt namelijk over een of twee dozijn enkelbanden (tenminste) en in de toekomst zouden er wellicht nog enkele tientallen bijkomen.  Dat zal het opgesloten boevenaantal drastisch verminderen.

En er staan nog nieuwe bepalingen inzake voorhechtenis op stapel. Zonder over details te beschikken, zouden wij graag een voorstel doen : waarom het tuig niet laten logeren bij de slachtoffers ? Dat zou de overbevolking in de nor oplossen en zeer therapeutisch werken : de domme slachtoffers zouden op die manier enig inzicht verwerven in de psyche van het tuig. 

Ook voor de gevangenisboten hebben wij concrete voorstellen, maar die houden we nog in petto.

Op deze manier betuigen wij onze steun aan de veelgeplaagde Stefaan de Clerck: hij weet nu dat hij op ons mag rekenen. Samen, Stefaan, zullen wij de clowns, de acrobaten, de escamoteurs, en de leeuwentemmers van het land B mores leren.

Uw toegewijde Angeltjes.

Bron : de Standaard 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Time Warner & Youtube sluiten overeenkomst.

 

Youtube heeft een overeenkomst gesloten met Time Warner voor het uitzenden van materiaal op de videosite. Daardoor komen fragmenten van CNN, Cartoon Network en Adult Swim gratis online. Ook films van Warner Bros en de serie Gossip Girl komen naar de site.

Zoals de meeste populaire series en zenders zijn de video's helaas enkel te bekijken vanuit de Verenigde Staten. Al kun je dit eventueel wel omzeilen met software die je van een Amerikaans IP-adres voorziet.

Time Warner vindt het belangrijk om zijn clips op een flexibele manier online te kunnen zetten, meldt Youtube in een
blogpost. Het mediabedrijf krijgt bijvoorbeeld zijn eigen kanaal op Youtube en gaat advertenties op de videosite verkopen. De opbrengsten daarvan worden gedeeld.

bron: ZDNet.

Ter attentie van de profiteursbende van Sabamaffia


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga 12 kientjes kopen. Het is een beetje gelogen,

 

De 30-jarige Tunesische lerares die deze week vertelde dat ze in verwachting is van een twaalfling blijkt haar hele zwangerschap te hebben verzonnen.

De leugenares onderging een medische test en daaruit kwam dat mevrouw helemaal niet zwanger was.

Na het onderzoek werd wel een andere diagnose gesteld. De vrouw lijdt aan ‘false pregnancy’. Een hersenziekte waarbij vrouwen denken zwanger te zijn, terwijl ze dit in werkelijkheid niet zijn. Volgens de vrouw groeide in haar buik twaalf embryo’s van zes jongens en zes meisjes.

Volgende keer beter.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De imam tegen Filip Dewinter

 

Imam Nordin Taouil dient klacht in tegen Vlaams Belang

ANTWERPEN - De Antwerpse imam Nordin Taouil dient vandaag een klacht in tegen Filip De Winter en Vlaams Belang wegens laster en eerroof. Volgens Taouil beweert De Winter op zijn website in een rapport over moslimextremisme in Antwerpen dat de imam in ons land jonge moslims ronselt voor fysieke trainingskampen in Pakistan en Algerije. De jonge gelovigen zouden daar getraind worden tot moslimterroristen.

Taouil overweegt ook een klacht tegen het Vlaams Comité voor ex-moslims omdat zij volgens hem meewerkten aan het rapport. Tot zover Het Nieuwsblad.
Hieronder bieden wij u een fragment aan uit de Zevende Dag (een programma van de gewaardeerde 0000) uit 2008 waarin de heer imam in gesprek is met professor Johan Braeckman over de evolutieleer en over wat de imam noemt " de insensie van het leven".  Kijk en leer.

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wakker worden !

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lockerbie moordenaar na vrijlating feestelijk ontvangen in Lybië

 

.
De verantwoordelijke gek voor de dood van 270 mensen, de Lybiër  Abdel Baset al-Megrahi werd door Schotland vrijgelaten, omdat hij aan een ongeneeslijke prostaatkanker zou lijden. In 1988 stortte een Pan-Am vliegtuig neer boven het Schotse plaatsje Lockerbie. Het bleek om een bomaanslag te gaan : al de passagier en  bemanningsleden kwamen om het leven evenals 11 inwoners van het plaatsje.  Na veel getouwtrek werd in 2001 een Lybische geheime agent veroordeeld tot levenslange opsluiting. Gisteren werd hij na 8 jaar vrijgelaten om thuis te sterven.  
De man werd in Tripoli onthaald als een volksheld.
De held heeft per gestorven slachtoffer 11 dagen opgesloten  gezeten.
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!