Angeltjes
18-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extremistische moskeeën in Antwerpen ?

 

 

Het Vlaams Comité voor Ex-Moslims – een onafhankelijk comité van moslimafvalligen – waarschuwt in een nota “Extremistische moskeeën en vzw’s in Antwerpen” voor het moslimextremisme in Antwerpen. Volgens deze lijvige nota,  zou de radicale islam diep geïnfiltreerd zijn in verschillende Antwerpse moskeeën. Vandaag plaatste Filip Dewinter de nota op zijn webstek om er zo de nodige ruchtbaarheid aan te geven : hier klikken 

De gevaarlijkste moskee in Antwerpen zou de Pakistaanse Khatim Al-Anbia-moskee van de  Oranjestraat zijn. De moskee zou deel uitmaken van een wijdvertakt Pakistaans islamitisch terreurnetwerk. Volgens het VCEM zou de moskee regelmatig bezocht worden door kopstukken van tal van Pakistaanse extremistische verenigingen die nauwe banden hebben met terreurorganisaties, zouden er geluidsbanden verspreid worden van Al-Qaedakopstukken en zou de moskee actief rekruteren voor de jihad.

Een andere extremistische moskee is de Marokkaanse moskee El Mouslimin in de Jan Palfijnstraat. Volgens het VCEM zouden jongeren in deze moskee worden aangespoord om te gaan studeren in madrassa’s (koranscholen) in landen als Pakistan, via dewelke ze figuren ontmoeten die hen rekruteren voor de gewapende strijd. De Marokkaanse terreurorganisatie Groupe Islamique Combattant Marocain zou in deze moskee een veilig onderkomen vinden.

Ook via de moskee El-Fath (de Veroveraar)  aan de Sint-Bernardsesteenweg zouden actief moslimstrijders geronseld worden voor de heilige oorlog. Moskee Omar in de Tulpstraat is volgens het VCEM een bolwerk van verschillende extreme moslimorganisaties als Jamaat Tabligh en Hizb-Ut-Tahrir. In de moskee Bangladeshi op de Turnhoutsebaan zou jihadlectuur worden verspreid die oproept tot zelfmoordaanslagen.  In de moskee Bilal (Van Montfortstraat) zouden er zich volgens de Marokkaanse veiligheidsdiensten terreurverdachten schuilhouden en de moskee Hamza zou onderdak bieden aan militanten van de verboden Marokkaanse ‘Gerechtigheid en Welzijn’-beweging.

 

Filip Dewinter betreurt dat de overheid het moslimextremisme binnen de Antwerpse moskeeën onder de mat blijft vegen en eist een diepgaand onderzoek.

(de afbeeldingen bij dit artikel zijn enkel illustratief)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom benoemde Onkelinx Francine de Tandt ?

 

Vlaams Belang vraagt dat het parlement inzage krijgt in het het tuchtrapport over rechter Francine De Tandt. De partij wil ook dat de parlementsleden alle relevante stukken uit het benoemingsdossier van de rechter te zien krijgen. Dat moet er volgens fractieleider Gerolf Annemans voor zorgen dat de kamercommissie Justitie volgende week 'in alle openheid' over het dossier kan debatteren.

Vlaams Belang verwijst naar onthullingen in de pers over het tuchtrapport. Dat zou vernietigend geweest zijn over het functioneren van rechter De Tandt als ondervoorzitter van de Brusselse rechtbank van koophandel.

'Niettegenstaande deze vaststellingen werd zij toch voorgedragen door de Hoge Raad voor Justitie en benoemd tot voorzitter door toenmalig minister Onkelinx (PS)', zegt Vlaams Belang.

Vlaams Belang-kamerlid Bart Laeremans vraagt intussen dat minister van Justitie Stefaan De Clerck  alles in het werk stelt om de Brusselse rechtbank van koophandel opnieuw in alle sereniteit te laten functioneren.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoeker : een lucratieve bezigheid.

 

Fridoon Sadiqi, u hoort het onmiddellijk aan de exotische naam, is géén Brit maar hij zou het enorm graag zijn. Ziehier zijn relaas.

Eind vorig eeuw kwam Fridoon uit Afghanistan afgezakt naar Londen. Hij werd vervolgd door de Taliban en vroeg asiel aan.  Veel vijven en zessen, officiële procedures, Britse advocaten die zich inspannen om de wetten van hun eigen land te omzeilen, uit te melken en te boycotten, uiteraard op kosten van de Britse belastingsbetalers, die met plezier zoals overal in Europa, hun centjes afstaan om hun land naar de verdoemenis te laten helpen. Om een lang verhaal kort te maken : de aanvraag van Fridoon wordt afgewezen. Hij heeft trouwens een vals paspoort voorgelegd en de Taliban is in zijn vaderland inmiddels van het bewind verjaagd : "U kan terugkeren naar uw Prachtland, de reden van uw asielaanvraag is zonder grond" zegt een of andere witbepruikte collega van onze Tante Francine, gespecialiseerd in een ander soort rechtspraak maar zeker even correct.

We zijn dan inmiddels een aantal jaren verder en Fridoon denkt er niet aan Engeland te verlaten.  Hij duikt onder en probeert met een nieuwe asielaanvraag, zijn verblijf te wettigen. Nu komt het tragische element in het verhaal : de politie pakt Fridoon op en terwijl zijn dossier in onderzoek is, wordt hij gedurende drie weken in een asielcentrum opgesloten.  Om finaal te vernemen dat er geen reden is om hem toegang te verlenen tot Groot-Brittannië.  Maar dat is niet meer dan een officiële uitspraak, waar Fridoon, zoals de meesten in zijn geval, zich niet aan stoort.

Zwaar gestresseerd door het verblijf in het asielcentrum (en uiteraard voorgelicht door zijn juridische raadsman) legt hij klacht neer tegen de Britse regering omdat hij een depressie opgelopen heeft ingevolge zijn opsluiting : mentale schade, post traumatische spanningen, kortom Fridoon eist £ 150.000 van de Britse regering.

Hij woont samen met een Engelse jongedame met wie hij eerlang in het huwelijk wil treden en hoe hij precies aan de kost komt, is niet duidelijk maar hij rijdt met een blitze auto, is fijn verzorgd en netjes gekleed. Als binnenkort een of andere bepruikte gek beslist dat Fridoon inderdaad mentaal beschadigd is door zijn opsluiting, krijgt hij een mooie huwelijkscadeau van £ 150.000.

U kan het verhaal langs dit bruggetje in de Daily Mail  nalezen.

Fats

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps Athenaeum richt extra kleedkamer in voor moslima's

 

De directie van het koninklijk atenaeum te Antwerpen houdt voet bij stek. Met ingang van het nieuwe schooljaar is het dragen van een islamitische hoofddoek verboden. 

Deze middelbare gemeenschapsschool geniet de reputatie van vooruitstrevend en tolerant te zijn. Zelfs rebels. Althans zo was het. De traditionele Europese levensbeschouwingen hebben hier steeds broederlijk naast mekaar geleefd en bereidden de studenten voor op een leven in een geschakeerde maatschappij. Jonge vrijzinnigen, katholieken, joden of protestanten gingen met mekaar om op voet van volstrekte gelijkheid.  En er deden zich nooit wrijvingen voor met religieuze of filosofische achtergrond.

Of er nog veel van deze geest van vrijheid, verdraagzaamheid en pluralistische samenleving overblijft bij de huidige leerlingen moet betwijfeld worden. De tolerantie is op zeer korte tijd in de hoek gedrumd door fanatisme dat zich hult in de mantel van een religie. 

Het athenaeum heeft jaren het dragen van de islamitische hoofddoek getolereerd en na veel en langdurig intern beraad, is men tot de beslissing gekomen om deze uitdossing te verbieden.  De directie weet waarom : er is meer dan voldoende ervaring in deze school in de omgang met diverse levensbeschouwingen. Het is de directie die de schoolregels bepaalt en het leefklimaat. Niet om leerlingen te pesten of dwars te zitten maar om ze te beschermen en voor te bereiden op een leven in een open maatschappij.

Wij schrijven deze idealistisch klinkende volzinnen maar eerlijk gezegd, geloven we er zelf niet meer in.  Hoe talrijker de islamadepten zijn, hoe meer zij deze maatschappij naar hun hand zullen zetten. Open maatschappij ?  Europese verlichte islam ? Droom er maar over. De directrice van het Athenaeum werd afgesnauwd door moslimmannen, dat zij stokslagen verdient. Dat schrijft vandaag Sascha Van de Wiele in de Gazet van Antwerpen.

Als blijk van tegemoetkoming  maar tevens ook om te bevestigen dat het hoofddoekverbod niet zal opgeheven worden, wordt een extra kleedkamer ingericht, zodat de islamvrouwen zich niet op straat hoeven om te kleden. Dat deelt de directie vandaag mee.  Brave directie ! Weten ze ook dat het niet uitsluitend om die hoofddoek gaat, maar ook en vooral om wat er zich in die hoofden afspeelt ?

In het prachtland Arabië, waar zich de kern bevindt van de godsdienst van de vrede, springt men minder tolerant om met de eisen van de eigen vrouwen.  Over die van andere godsdiensten of filosofische overtuiging moeten we zelfs niet spreken.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multicultureel Society Nieuws

 

 

 

Uit betrouwbare bron vernemen wij dat het avontuurlijke stel Mohamed Johri (tijdelijk op expeditie in het koninkrijk Marokko) en Leila Deckers (tijdelijk op pension in het mooie Brugge) een einde gemaakt hebben aan hun relatie.  Na een finale helikoptervlucht en spannende avonturen in Amsterdam en het Antwerpse, stuurde de moderne Romeo een SMS'je naar zijn Julia : "Ik verstoot u" (driemaal). Het hele verhaal leest u hier in een van onze Vlaamse kwaliteitskranten. Love is an always ending story, ook in multicul land.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land B : Zimbabwe van de Europese Unie.

 

De verhalen die nu opborrelen uit de kelders van het Brusselse Justitiepaleis worden met de dag spannender. Het land B is ijverig in de weer om zijn titel van het Zimbabwe van de Europese Unie alle eer aan te doen.

Rechter Tante Francine verklaart dat er niets aan de hand is en zij  probeert ter illustratie van haar onschuld, normaal aan de slag te gaan in de rechtbank. Over de lening van 500.000 euri die ze een aantal jaren geleden had aangegaan als investering in een mijnbouwproject en die ze niet kon terugbetalen, rept zij echter met geen woord. Mevrouw de rechter werd nochtans veroordeeld tot terugbetaling. Niks aan de hand, het is een detail. 

Van advocaat Peeters verschijnen er nu ook fraaie berichtjes over de manier waarop die zijn zaakjes regelt.  Knack heeft een en ander kunnen uitpluizen. 

Er is vanzelfsprekend een verschil tussen wat een advocaat uitspookt en wat magistraten aanvangen.  De eerste beoefent een vrij beroep, de rechter is een  openbaar ambtenaar, omkleed met gezag en prestige.  Het verhaal dat Knack over advocaat Peeters opdist, werpt een apart licht (zeg maar blacklight)  op deze figuur in wiens bezit ontwerpen van vonnis gevonden werden die door Tante Francine later zouden uitgesproken worden.  Bizar, nietwaar. 

Maar het gaat nog verder. De aalput borrelt over.  Al goed dat de waterleiding in Brussel van tijd tijd grote lekken veroorzaakt, net toevallig boven de kelder waar de dossiers van tante Francine opgeslagen worden ... Toeval bestààt echt.

Klikt u even op onderstaand logo : u komt terecht bij het boeiend verhaal door Knack van advocaat Peeters en een van zijn klanten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent en Brugge : Zustersteden

 

Brugge, maandag , 17/8/2009. Burgemeester Patrick Moenaert (CD&V) stuurt een brief naar zijn collega Daniël Termont, omdat hij het onaanvaardbaar vindt dat Gent, in een advertentie die de stad aanprijst, vermeldt "much more real than lovely Bruges". Gent verwijst daarbij naar een bevraging bij de lezers van National Geographic Traveler Magazine eind vorig jaar, waaruit Gent als een authentieke stad naar voren kwam. Ook bij de communicatie over die opsteker voor Gent, haalde de stad Gent toen uit naar Brugge, wat Burgemeester Patrick Moenaert destijds in de pen liet kruipen. Hij vond het toen al "onnodig en ongepast om een zusterstad aan te vallen om zichzelf nog meer in het zonnetje te werken".

Eendracht maakt macht

"Nu het, gezien de economische situatie, meer dan ooit zinvol is om de krachten te bundelen en het beeld van onze Vlaamse steden te versterken, is het betreurenswaardig dat een officiële reclameboodschap van de stad Gent een aanleiding is om een sneer te geven aan Brugge," vindt Moenaert. "En wat zei JJ Rousseau alweer? Beledigingen zijn de argumenten van hen die ongelijk hebben."

(FN-Meegedeeld-Brugge)

Op de European Broadcoasting Union vonden we de reclamezin waar Gent zich mee profileert ten koste van Brugge. Hier Klikken.

Om de geest van Karel Ledeganck met zijn Drie Zustersteden terug op te roepen, stellen wij voor, bemiddelend en neutraal als we zijn, dat de toeristen zich naar onderstaande stad spoeden , die zich profileert met de slogan :

"Why go to the Prachtlanden ? You find them all here".

We are Zot from You !

 Always nice ambiance and pret for two (or three)

 


17-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga naar de IJzerwake, niet naar de IJzerbedevaart.

 

Ver van mij om stokebrand te spelen of oude wonden open te rijten maar ik ben nooit een IJzerbedevaartganger geweest en nu ga ik al een aantal jaren naar de IJzerwake.

Ik heb mij nooit thuis gevoeld  tussen grote massa's en de IJzerbedevaart heeft op mij, de enkele malen dat ik in Diksmuide geweest ben, telkens  een onaangename indruk nagelaten van gekunsteldheid. Het spijt me dit te moeten zeggen, want er waren ongetwijfeld zeer veel mensen die vol overgave en oprechtheid aan de herdenking deelnamen.  Ik hoop dat zij me verontschuldigen voor mijn openheid.

Ik vond bovendien de gezwollen toespraken weinig inspirerend.  Zeker omdat ze dikwijls toegejuicht werden door aanwezige politici wier handelingen compleet ànders waren dan de gloeiende verontwaardiging die opklonk uit de monden van de voorzitters van het IJzerbedevaartcomité. Mag ik ook nog even onderstrepen dat de aanwezigheid van dubieuze buitenlanders met al dan niet nazi-sympathieën op de IJzerbedevaartweide mij tegen de borst stuitten.

Sedert een aantal jaren ga ik nu naar de IJzerwake in Steenstrate. Heel persoonlijk is dit een gelegenheid om mijn grootvader te herdenken die 4 jaar van zijn beste jongemansleven doorgebracht heeft in de miserabele loopgraven. Daarnaast is er de ingetogen herdenking van de miljoenen die hun leven gelaten hebben tijdens de waanzin van een mensonterend gebeuren.

De mensen van de leiding van de VZW IJzerwake pleiten ondubbelzinnig en zonder franjes voor een onafhankelijk Vlaanderen. Zij dragen de boodschap verder die geboren is in de loopgraven tijdens de Grote Oorlog. Met respect voor de traditie, zonder toegevingen en belachelijke modernismen van "ik wil wel maar ik kan niet".

Tegen belgië. De IJzerwake wordt niet gehinderd door compromissen er moet niet op eieren gelopen worden, omdat vriendjes deelnemen aan een of andere regering die altijd gericht is op de instandhouding van het land B. Ik houd van deze rechtdoorzee mentaliteit en ik voel mij goed tussen vele duizenden die er net zo over denken.

Ook als soms  een onderdeel van het programma wat amateuristisch overkomt, dan nog blijft het oprecht  en nimmer ontbreekt de eerlijke overtuiging. Dat kan ik helaas niet beweren van de IJzerbedevaart die voor mij in de dubbelzinnigheid verkeert.

Zoals wij het bij Angeltjes meermaals zeggen : ieder zijn waarheid en wij de onze. Wij kiezen onze vrienden zelf.

En stoort het mij, als vrijzinnige niet, dat er een mis opgedragen wordt ?  Absoluut niet ! De meesten van de gesneuvelden in 14-18 waren gelovige jonge Vlamingen en mijn filosofische overtuiging is van geen enkele tel bij een respectvolle en diepgemeende herdenking. Deze mis is er niet op gericht iemand te beledigen, te bekeren  of schade te berokkenen : wie zou daar wat kunnen tegen hebben ? Ik heb bovendien van de vrijzinnigen in Vlaanderen geen enkele les te krijgen in hun onverdraagzaamheid, zeker niet zolang de woordvoerders van die club bestaat uit bekeerde en gefrustreerde katholieken of leden van de donkere Logegemeenschappen, die het Vlaams-nationalisme als hun vijand beschouwen.

Tot zondag 23 augustus in Steenstrate.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felle vrouwtjes in Koeweit

 

De afschuwelijke brand van de "vrouwentent" in Koeweit, tijdens een huwelijksfeest eiste 43 doden (vrouwen en kinderen) en een 90-tal gewonden.  We zagen de beelden en hoorden de commentaren op televisie.

Vandaag maandag blijkt, dat het hier ging om een wraakoefening van de 23-jarige ex-vrouw  van de bruidegom. Een uit de hand gelopen affaire van jaloezie. De afgewezen echtgenote had zich beklaagd over de slechte behandeling die ze ondergaan had bij haar ex-man. Vandaar het brandje.  Felle vrouwtjes in Koeweit.

Bron


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zwemmen allen in boerkini ! Wij zijn goed gek.

 

 

 Foto : Eurochrist.nl

In Groot-Brittannië bieden sommige zwembaden speciale zwemsessies aan voor moslims. Daarbij moeten alle zwemmers - ook niet-moslims - zich kleden naar de voorschriften van de islam, meldt de Daily Telegraph. Vrouwen moeten hun lichaam bedekken van de nek tot de enkels, en ook mannen moeten een zwembroek aantrekken die reikt van hun navel tot aan hun knieën. Wie dat niet doet, komt er niet in. Mannen en vrouwen zwemmen trouwens apart.

Verplicht
In het zuiden van Londen organiseert het zwembad van Croydon elke zaterdag en zondag aparte sessies van anderhalf uur voor moslims. Aangepaste kledij zoals een boerkini is daarbij verplicht, hoewel andere zwembaden, zoals dat van Blackbird Leys, ook gewone badpakken toelaten tijdens speciale sessies voor moslimvrouwen.

"We respecteren dat bepaalde religieuze groepen, zoals moslims, strikte regels hebben voor sportactiviteiten", zegt een woordvoerder van de lokale overheid in Croydon. "We bieden deze sessies dus aan na een vraag vanuit de lokale gemeenschap."

Kritiek
De speciale sessies hebben als gevolg dat niet-moslims niet binnen mogen, wat zorgt voor veel kritiek. Tegenstanders menen dat ze de verschillen en gevoelens van misprijzen tussen moslims en niet-moslims versterken.

"Niet-moslims zien deze extremistische eisen als een voorbeeld van moslims die dingen willen aangepast zien aan hun levensstijl, terwijl er geen gelijkaardige zaken georganiseerd worden voor hindoes, boeddhisten of joden," zegt directeur Douglas Murray van het Centrum voor Sociale Cohesie. "Het plaatst gematigde moslims ook in een ongemakkelijke positie, daar het ten onrechte suggereert dat ze niet devoot genoeg zijn, gewoon omdat ze geen hoofddoek dragen in het zwembad." (sam)

@ Het Laatste Nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Afghanistan : Angst om deel te nemen aan de verkiezingen

 

 

Afghan women take pictures during an election rally in support of President Hamid Karzai, who is leading in election polls.

Hippe Afghaanse dames nemen kiekjes en laten zich helemaal niet afschrikken door de boze verwittigingen die de Taliban rondstuurt om NIET deel te nemen aan de verkiezingen.  Althans zo blijkt het maar de realiteit is anders. 

Het "Feest van de Democratie " wordt gevierd op 20 augustus : het zal knallen. Ongeveer 17 miljoen Afghanen kunnen deelnemen aan de verkiezing van een president.  De uittredende Karzai is de gedoodverfde opvolger van zichzelf. Bij vele burgers heerst echter verslagenheid en ontgoocheling, gezien het bewind nauwelijks enige verbetering heeft teweeggebracht na het terreurregime van de Taliban.  Er leeft bovendien veel angst omwille van de bedreigingen die de Taliban rondstuurt, dat wie deelneemt aan de verkiezingen, mag rekenen op weerwraak.

Nog steeds overheersen de geweldenaars van de Taliban, uit naam van de godsdienst-die-op-niks-lijkt de levenssfeer in het Prachtland. We beginnen ons af te vragen of de militaire aanwezigheid aldaar ooit enige oplossing zal bieden ?

Campaign poster of President Hamid Karzai in Kandahar, Afghanistan

In een van de mooie winkelstraten van Kandahar lachen enkele presidentskandidaten de kiezers toe. 

 

@ National Post

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Economische Missies met de prins (new look)

 

   

Naast de grote missies die om de drie tot vier maanden worden georganiseerd komen er vanaf dit najaar ook kortere economische zendingen. Naar verluidt gebeuren deze op initiatief van de prins (foto - new look). Het zou gaan om een kleine delegatie die een welbepaald bedrijf bezoekt. Minister van Buitenlandse Zaken Yves Leterme (CD&V) zal de prins op zijn uitstappen vergezellen. Het imago van de belgische natie zal beslist wel varen bij dit initiatief.

De Regimepers

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politie wil mij vernietigen, aldus Francine de Tandt

 

 

In 7 sur 7 verwerpt de voorzitster van de handelsrechtbank te Brussel de beschuldigingen en de geruchten die over haar verschenen zijn. Ze noemt het "een operatie vernietiging, geleid door Glenn Audenaert, de directeur van de gerechterlijke politie van Brussel."

 "Alles wat de pers schrijft is om-het-even-wat, een mengsel van leugens en intimidatie." Enigszins cryptisch vervolgt mevrouw de rechter "Als men aan bepaalde hooggeplaatste personen raakt , gaat dit te ver voor hen."

Volgens Francine de Tandt heeft het disciplinair onderzoek dat gevoerd werd en waarbij alle zaken van de voorbije tien jaar die zij behandeld heeft, onderzocht zijn, niets opgeleverd."Men heeft mij niets kunnen verwijten". Om die reden blijft zij gewoon werken zoals altijd.

Het ziet er goed en gezond uit in Bruxelles. 

Voortdoen, Francine !  Glenn, laat u niet doen, vent ! 

 




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Verenigde (islamitische) Naties

 

De markt op het Laar in Borgerhout

Om u eens niets nieuws te vertellen : wij hebben een hartsgrondige hekel aan de islam, zoals die bezig is Europa in te palmen.  Hoe de islam het leven organiseert in de eigen Prachtlanden is onze zaak niet maar in Vlaanderen en Europa, hoort die doctrine niet thuis.  Ook niet in een light-versie, die trouwens enkel bestaat in de verbeelding van de fantasten van links en het centrum. 

Wij hebben ons, zeker in West-Europa ontworsteld aan religieuze invloeden, een behoorlijk evenwicht gevonden tussen arbeid en kapitaal, een tolerante maatschappij gerealiseerd, wetenschap en kunsten laten bloeien, een behoorlijke welvaart tot stand gebracht en een beschavingsniveau bereikt dat nergens anders op de planeet bestaat.

Althans zo was het,  tot voor een aantal jaren.

Inmiddels zien wij onze steden en gemeentes verloederen en ingenomen worden door lieden die behept zijn met zogenaamd godsdienstige opvattingen die onze verworvenheden onderuit halen. We kennen allemaal het verhaal maar eigenlijk kunnen we het niet genoeg herhalen, niet voor onszelf maar voor de vele miljoenen die door de regimes van hun land dom gehouden worden.  Ook in het land B wordt er alles aan gedaan om mensen die kritiek hebben op de migratiegolven en de toenemende invloeden van de islam, te beschuldigen van onmenselijkheid en racisme.

Wij hebben echter niet de bedoeling te zwijgen en wij laten ons niet beschuldigen van om het even welke mensonvriendelijke bedoeling.

Neem nu de Raad voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties. Dit is het nieuwe orgaan dat drie jaar geleden opgericht werd ter vervanging van de oude Commissie voor Mensenrechten die het gepresteerd had landen toe te laten die vooraanstaan bij het plegen van gewelddaden op eigen burgers zoals China, Soedan, het Prachtland Arabië en het kroonjuweel van de democratie, Zimbabwe.

Deze nieuwe Raad wordt gedomineerd door landen die de islam enorm genegen zijn en de resolutie van de maand maart is een uiting van deze instelling.  Men betreurt dat de islam vaak verkeerdelijk vereenzelvigd wordt met terrorisme en verwaarlozing van de mensenrechten. Daarbij ziet men over het hoofd dat er over een tijdsspanne van minder dan tien jaar massale moordaanslagen hebben plaatsgevonden in ondermeer New York, Londen, Bali, Madrid, Mumbai, Jakarta en Teheran waarbij de daders nadrukkelijk handelden uit naam van de islam.

Weet u wie verantwoordelijk is, volgens de Raad van de VN ? De pers, de media, want die benadrukken te veel dat de moslims deze aanslagen opeisen. Terwijl het slechts om een minderheid gaat.

Daarom wordt gepleit in de resolutie dat er een nauwer toezicht zou gebeuren op de berichtgeving. Maar niet alleen wordt censuur geëist op de media maar tevens ook op theater, literatuur, ontspanning en kunsten in het algemeen die de islam op de korrel durven nemen.

Voorlopig heeft deze resolutie geen enkele impact op het beleid van de landen die deel uitmaken van de Verenigde Naties. Maar we zien welke richting het uitgaat.

Wij blijven ons verzetten tegen deze pseudo-godsdienst, zijn uitwassen, wreedheden en beknottingen die zich in onze contreien beginnen voor te doen. De moskee en de staat zijn gescheiden, zoals de kerk dat ook is.  En wie het daar niet mee eens is, kan zijn koffers pakken. 

En nu mag heel weldenkend Vlaanderen ons met de vinger wijzen. Wij wuiven terug.

Ray

Bron : ODT - Nieuw Zeeland

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstalige Canadezen eisen Frans als voertaal in bedrijven

 

De "Nouveau Parti Démocratique" (NPD) van Quebec heeft in een congresresolutie bepaald dat in de Franstalige provincie Frans de enige voertaal mag zijn in de bedrijven.

In Vlaanderen bestaat nog steeds het decreet Van de Zande op het gebruik van het Nederlands ( in ondermeer het bedrijfsleven) uit 1973.  We vragen ons af of de bedrijven in Vlaanderen op de hoogte zijn van de bepalingen uit dit decreet ? En de gemeentes ?

httr//www.jminforme.ca/article/761984


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allemààl fraudeurs !

 

Om aan de schuldenberg te ontsnappen, stond Tante Francine open voor Fraude.

 

Fraude met CO2-uitstootrechten

Oppositie Kirgizië klaagt over fraude verkiezingen

 

Belgische justitie verdenkt Pfaffs van fraude

 

Adoptieouders baby J. verdacht van fraude

 

Fraude met dienstencheques neemt fors toe

 

Fraude bij Brusselse magistratuur

  

PS wil fraude laten erkennen als beroepsziekte

 

 

 


16-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV van Geert Wilders neemt niet deel aan gemeenteraadsverkiezingen

 

Geert Wilders heeft beslist dat de PVV niet zal deelnemen  volgend jaar aan de gemeenteraadsverkiezingen in Nederland, behalve in Den Haag en Almere. Hij nam deze beslissing omdat hij vreest niet voldoende goede kandidaten te kunnen vinden.

Gemeentelijke, provinciale, landelijke of Europese verkiezingen bestrijken telkens andere bevoegdheden en vergen ieder kwaliteitsvolle kandidaten. De trieste esbattementen met de partij van Pim Fortuyn zijn niet vergeten door Wilders.  Hij begrijpt zeer goed de gevaren die de Partij voor de Vrijheid beloeren als er in 441 Nederlandse gemeenten meer dan duizend verkozenen de lokale belangen van de PVV zullen moeten verdedigen.

De politieke tegenstanders van Wilders (àlle andere partijen) reageren kwansuis verbolgen : zij hadden zo graag gehad dat ze zich met de PVV mochten meten.  De schijnheiligheid gaat net niet zo ver met te zeggen, dat Wilders' afwezigheid een verlies voor de democratie is.

Het is tamelijk uniek dat een politieke partij beslist niet deel te nemen aan verkiezingen.  De partij van Wilders is dan ook géén traditionele partij maar een eenmansbeweging zonder leden. Het is alleszins een moedige en denkelijk een wijze beslissing. De hoofdtaak van de PVV bevindt zich op nationaal vlak.

Laat ze kwetteren, Geert, de anderen  : wij bewonderen de manier waarop deze man moedig en onvervaard zijn politieke verantwoordelijkheid opneemt en zijn leven veil heeft in de strijd tegen de islam in Europa.

Ray

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Peel zegt ook iets ...

 

Onze vriend Manten heeft weer een rake kijk op de situatie 

Na de liberale protesten van het tafelspringertje, Annickske de Ridder, is het de beurt aan de Grote bierproever en Antwerpse havenschepen Marc van Peel om van zich te laten horen in het debat over de uitdieping van de Westerschelde door Nederland.

Van het liberale lichtgewicht kunnen we niet meer verwachten dan de goedkope oproep "Weg met de zeeuwse mosselen in Antwerpse restaurants". Van de politicus die rechtstreeks verantwoordelijk is voor het havenbeleid, zou een ernstige en geargumenteerde tussenkomst in deze zaak wenselijk zijn.

Helaas beperkt Van Peel zich eveneens tot loze bedreigingen. Hij wil de vrachtwagens die naar Nederland rijden tol laten betalen. Alsof de Liefkenshoektunnel géén toltunnel zou zijn... Wil Van Peel het verkeer aan de Kennedytunnel enigszins versoepelen door aldaar tol te eisen ?  Wat een dwaas voorstel.

Om te beginnen beschikt hij niet over de bevoegdheid om die bedreiging waar te maken en als hij zijn politieke vriendjes gek genoeg zou maken om het wel te doen, wat zou dan het resultaat zijn ?  Dat de Nederlanders als gekken de vaargeul van de Schelde zouden uitbaggeren ?

Wat een intrieste, kwaliteitsloze beleidsmakers en politici hebben wij in dit land. Tafelspringertjes, populisten, filmsterren en afwezige beleidsmakers die in de Australische bush op geesten van overledenen jagen.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I will Mohr : mensenverachtende reclame !

 

 

 

In Oostenrijk wordt een reclamecampagne van Unilever afgebroken omwille van de "rassistische en mensenverachtende" teneur bij het woordgebruik "mohr".  Vergelijkbaar met onze "negerinnentetten" of "negerzoenen".  Voor wanneer een verbod op chocolade ?

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display.154+M5c85f395d95.0.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijke mariniers in Afghanistan dragen hoofddoek

 

Een Amerikaanse marinierseenheid in Afghanistan die bestaat uit 46 vrouwelijke militairen draagt, als zij op missie gaat, hoofddoeken die haar en schouders bedekken.  De dames pogen op die manier het vertrouwen te winnen van Afghaanse vrouwen, die eventueel bereid zouden zijn bepaalde inlichtingen te verstrekken over de Taliban.  Een Mata Hari outfit zou hier geen succes hebben.  De vraag is of dergelijke vestimentaire toegevingen enig resultaat opleveren. Om zijn mandaat te behouden schrikt de president er niet voor terug om maatregelen te nemen die de vrouw opnieuw onteert tot een louter gebruiksinstrument ten behoeve van de man.  Alle buitenlandse inspanningen ten spijte brengt de taliban het er goed van af en behalen deze strijders voor allah menige morele en militaire overwinning, in de- Stanlanden.

http://creepingsharia.wordpress.com/2009/08/15/female-marines-don-head-scarves-in-afghanistan/




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!