Angeltjes
13-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft u al uw Ramadankaarten 2009 besteld ?

 

Haast u : Kerkwerk Multicultureel Samenwerk 

ramadankaart_2009-150dpi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 http://www.kms.be/content/view/16/26/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over vreemdelingen in de nor en over mevrouw Kelly Verstraten

 

Volgens Stefaan de Clerck, minister van Ontsnappingen en Flaters hebben 4.381 gedetineerden in de Belgische gevangenissen een buitenlandse nationaliteit. Dit heugelijke nieuwe staat in de Morgen, zodat u deze voor vandaag niet meer moet lezen, al de rest is komkommer en kwel.

In totaal zitten er een 10.000 personen vast in belgische gevangenissen.  Er worden geen cijfers verstrekt over bipatride boeven, zoals de ontsnapte vriendjes van Lesley/Laila Deckers : Marokkanen of anderen met een dubbele nationaliteit : zij worden bij de belgen gerekend. Een zoveelste poging om de waarheid te verdoezelen.  Het zal niet overdreven zijn te stellen, dat het "eigen misdadige volk" zowat 25% uitmaakt van onze multicriminele gevangenispopulatie. Dan mag je circa 75% van de begroting voor het gevangeniswezen bijschrijven op conto van de migranten. De poco' onder onze lezers zullen blij zijn met deze vaststelling. Het is niet juist, zeker ?  We dachten het al.

Over Lesley/Laila gesproken : volgens de onderzoeksrechter zal zij niet vervolgd worden voor de bankovervallen, want die werden gepleegd door "de jongens".  Men kan bezwaarlijk haar Peugeot 107 vervolgen, is het niet ? En vandaag wordt er ook gesuggereerd dat ze eigenlijk een nep-moslima was, want zij at varkenvlees. Het imago van de godsdienst van de vrede mag niet beschadigd worden door een bekeerlinge.  Daar staan de volgelingen zelf voor in.

Zij heeft haar rol gespeeld, de domme gans, en nu is het aan Hans Rieder, haar advocaat, om met alle truken van de foor zijn "cliënte" zo vlug mogelijk vrij te pleiten.  Er zullen legio procedurefouten aan te wijzen zijn. Wat dacht u van de knappe politie-agent uit Beringen die ijdel als een prima-donna met klank en beeld toelichting komt verstrekken uit het opsporingsdossier ?

Toen wij de stem en de intonaties beluisterden van de Antwerpse moslima in enkele televisiefragmenten, zowel haar uitspraken over de vrede en de rust die de islam haar bezorgde, als haar pertinente leugens toen zij zich bij het helicopterbedrijf voorstelde ("U spreekt met mevrouw Kelly Verstraten") toen wisten wij het al : leugen, schijn en bedrog vechten om de voorrang.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : De Crem en de onderhoudscontracten

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komkommerpaniek op de Galapagoseilanden

 

Als er ergens paniek te noteren valt zijn wij, ramptoeristen van het populisme,  er graag bij.  Mexicaanse griep, de moppentrommel van Stefaan de Clerck, Marokkaanse gangsters die onze maatschappij zo diep haten dat zij zich nog liever  in de Hel van Tanger laten opsluiten, nog eens opgewarmde kost over de opwarming van de planeet of gewoon de Kommkommerpaniek :  wij zijn erbij,  wij stoppen er onze neus in, wij gaan ervoor !

Zelfs tot bij de godvergeten Galapagoseilanden : 120 stukjes rotsland in de Stille Zuidzee, behorend tot het Prachtland Ecuador. De president van dat Zuid-Amerikaanse Evenaarland heeft een vrouw uit Namen en daardoor is het land B populair in Ecuador en komen er menige inwoners van daar naar hier. "Hoe meer hoe liever" zegt de president "dan zijn wij er van verlost". Hij is speciaal met Anne Malherbe getrouwd, om een makkelijke uitweg te vinden naar Europa voor zijn landgenoten die de ellende niet langer aankunnen.    Maar daar gaat het nu niet over. Alhoewel.

Naast zowat 40.000 mensen leven er op de Galapagoseilanden vooral enge beesten (foto) en die dreigen nu besmet te geraken door ziektekiemen verspreidende muggen die op de eilanden afgezet worden door de vele schepen die in toenemende mate nieuwsgierige toeristen aanvoeren.

Experten vrezen dat de zuidelijke huismug een zelfde verwoestende impact zou kunnen hebben dan op het einde van de 19de eeuw het vogelbestand van Hawaï te beurt viel. De muggen worden van eiland tot eiland gevoerd door hoofdzakelijk schepen en vliegtuigen. En zij verstoren het ecologisch evenwicht. Je zal het meemaken.

Alhoewel wij zeer grote voorstanders zijn van de diversiteit der soorten en een zo ruim mogelijke migratie, zou het bijzonder jammer zijn dat de unieke Galapagosnatuur zou tenonder gaan ingevolge zoiets futiels als een mug.

Komkommerpaniek ?  Gerechtvaardigde angst voor een uniek natuurgebied zal u bedoelen !

Ray

 Bron : ABC-News


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google heeft een nieuw zoekding : Caffeïne

 

 

Het zoekding bevindt zich nog in de testfase.  Het is een beetje zoals een nieuwe partner : in het begin, probeert ge het voortdurend, het is niet vlugger, het is niet gemakkelijker, het is niet completer maar het is ànders. Ge denkt dat het plezanter is, maar dat is enkel een gedacht. En gedachtes zijn zoals Stefaan de Clerck : pretentieus en kort van duur.

Aangezien wij met Google een goede relatie nastreven, voelen wij ons verheugd u met enthousiasme het nieuwe zoekding voor te stellen.  Het heeft ook een naam : Caffeïne, dat is om niet in slaap te vallen tijdens het wachten op de resultaten.  Prettige zoektochten !

http://www2.sandbox.google.com/

 

Als u "caffeïne" alleen ingeeft bij Google, krijgt u allerlei verwijzingen naar het product met 1 of 2 ff-en. Dit is het bewijs dat Google nog in de testfase zit.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiri Te Kanawa verdwijnt van de opera-scènes, maar we blijven haar horen

 

"It will be my last. It's not as if I want to do it on a regular basis now, because it's exhausting. I think certainly our voices change; opera is mainly for young people"

Dame Kiri te Kanawa zal in april in de Opera van Keulen haar laatste scenische productie zingen als Marschallin in de Rosenkavalier van Richard Strauss, een rol die zij al ettelijke malen met glans vertolkt heeft. In februari doet ze nog eenmaal de Metropolitan aan in New York als de Hertogin van Krakenthorpa in La Fille du Régiment van Donizetti, een gesproken rol maar ze kondigt aan, dat zij bepaalde passages zal zingen. 

De excellente en charmante sopraan is 65 en het vele reizen en de scenische optredens in alle delen van de wereld worden haar te vermoeiend. Bovendien is zij ook eerlijk genoeg om te merken dat met de leeftijd de stem verandert en glans verliest. "Opera is een zaak voor jongere zangers" zegt zij. Niet alleen vocaal maar ook fysiek.

Kiri Te Kanawa had niet meer opgetreden sinds zij in 2004 op de planken stond in de Los Angeles Opera met Vanessa van Samuel Barber, een vrij ongekend werk. Velen dachten toen dat dit haar zwanenzang was, maar ze spreekt dit nu tegen : "De pers heeft mij met pensioen gestuurd, maar ik heb intussen nog vele concerten gezongen". En klaarblijkelijk zal ze dit nog een tijd volhouden gezien er contracten lopen in Sydney, Peking, Spanje en in diverse Amerikaanse steden.

Zij blijft verder actief in de opleiding van jonge zangers bij de Georg Solti Academie en in haar eigen stichting. 

Deze zeer professionele vrouw gaat alleszins niet mee in de ophemeling van door de televisie ontdekte talenten,  die elke vorm van techniek ontberen, maar wel kunnen bogen op de kortstondige voorkeur van een niet geïntresseerd publiek.  "Dit zijn non-talenten" zegt zij onbeschroomd "Microzangers uit een andere wereld dan de mijne".  Haar leerlingen werken aan een volledige opleiding die zeker 10 jaar in beslag neemt en die aanvangt rond hun 15de of 16de jaar. Zij leren het totale vak, de muziek, het theater de levensstijl (met diëten), het repertoire, bewegingsleer, ademtechniek, enz. "Mijn studenten zingen geen popera maar opera".

Voor de geïntresseerden hierna een video-overzicht van het leven van deze Grote Dame.

 

De Platenruiter

 


12-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge mensen uiten ongenoegen omwille dood pizzajongen

 

In de Parijse voorstad Bobigny hebben een veertigtal jonge mensen blijk gegeven van hun diepe jeugdige verontwaardiging naar aanleiding van de tragische dood van een pizzaleverancier, Yaccou Sanago.  De jongeman die een politie-controle poogde te ontwijken, omdat hij stipt en correct zijn waren wenste af te leveren, knalde met zijn brommertje tegen een betonnen muur en kwam jammerlijk om het leven. 

Zijn vrienden kwamen in stil protest de straat op en wierpen enige imitaties van Molotovcocktails in de richting van politie en brandweer die in groten getale aanwezig waren om de jonge idealisten te intimideren. Vermoedelijk staken de ordestrijdkrachten zelf enkele auto's in brand, om dit de jonge mensen in de schoenen te kunnen schuiven.

Gelukkig hebben de treurende jongeren zich waardig en respectvol teruggetrokken met tranen in de ogen. Een van hen had een vuurwapen bij zich en hij heeft het nauwelijks gebruikt. Enkele keren geschoten, vermoedelijk bij wijze van machteloos verdriet. Evenwel zonder iemand te raken.

De jongeren zijn de wanhoop nabij : zij willen zich inzetten voor de gemeenschap maar vinden geen werk op hun niveau. Zij worden overal gediscrimineerd en opgejaagd door de politie en de maatschappij.

Onrust Bobingy frankrijk dood jongere

De politietroepen treden op tegen de idealistische jongeren die treuren om het verscheiden van hun vriend.  Ziet u de boosaardige blik in de ogen van de man rechts ?  Beelden zeggen soms meer dan woorden.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus

 

 

(deze foto is een illustratie van een ander "bootje")

 

Koopt Keuning Albert een bootje van 4,6 miljoen euri ?

Volgens een onderzoek van Soir Magazine betaalde (?) Albert van Laken 4,6 miljoen euro voor zijn nieuwe jacht. Het bootje, dat 27 meter lang is, werd al aangekocht in 2008, zodat de prijs wellicht nog hoger zal liggen. Zijn vorig speeltje, aangekocht bij Rizzardi in Lazio, was waarschijnlijk versleten. Zijn "Quartour "was immers al twee jaar oud en kostte amper 1,5 miljoen euro.

Ter herinnering brengen we een passage uit zijn toespraak van 21 juli :

"De nood aan normen slaat ook op het geheel van de bezoldiging van managers", meent Albert, die zich verder vragen stelt over het toenemende materialisme in onze samenleving, en zich afvraagt of we niet veel meer belang moeten hechten aan "familiale waarden, aan solidariteit, aan gemoedelijkheid en aan respect voor de andere."

Luister naar mijn woorden, en kijk niet naar mijn daden. Dat is de leuze van die bende wereldvreemde profiteurs van Laken. Een normale mens zou er een plaatsvervangende schaamte bij krijgen. De Coburgers niet!

Een signaal om "U" tegen te zeggen in deze tijden van crisis.

Roeland van Walleghem.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechts moet gemuilkorfd worden, maar o wee als dit links overkomt ...

 

 

Daniel Feret van het belgische Front National werd veroordeeld tot een taakstraf van 250 uur en het verlies van zowel zijn actief als passief kiesrecht voor tien jaar. En dat is nu door het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in een arrest erkend.

 

Normaal zou het zijn als de linkse mens meteen staat te huppelen van blijdschap bij zo’n bericht, maar Elsbeth Etty voelt als extreemlinkse onruststoker feilloos aan dat nu ook zijzelf en geestverwanten een bedreiging boven het hoofd hangt.

 

Langsheen dit bruggetje komt u bij Het Vrije Volk voor de rest van dit boeiende artikel van Filantroop.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een kierewiet voorstel van Stefaan de Clerck

 

Dames en Heren, wij hebben het genoegen u mede te delen dat de belgische minister Stefaan de Clerck, verantwoordelijke voor het Spel "Verlaat de Gevangenis, u moet geen cipiers gijzelen" zonet bevallen is van een nieuwe geniale inval : e-mails moeten gedurende twee jaar bijgehouden worden.

Niet door ieder van ons individueel, maar door onze internetproviders. De minister en zijn diensten heeft op die manier de mogelijkhied na te gaan wat wij mekaar allemaal virtueel vertellen, wijsmaken, beloven. Als we later "opgepakt" worden, zal een team van bekwame rechercheurs kunnen nagaan waar we uit de bocht gingen en wat we via het internet bedisselden.

Ziezo, de criminelen onder ons zijn gewaarschuwd.  Dat er mogelijkheden bestaan om zich internationaal te verbergen via internet is slechts een garnalenopmerking van de amateurs die wijzelf zijn.

Heeft u er enig idee van hoelang er al mobiele telefoons bestaan ?  Van in de jaren 1993 is er sprake van een GSM-net, u kan het HIER nalezen . Dat is ruim 15 jaar geleden.  Tot op de dag van vandaag is de belgische justitie er niet in gelukt, in de gevangenissen van het keuninkrijk het gebruik van mobiele telefoons uit te schakelen. Na vijftien kan elke boef vanuit zijn cel met heel de wereld telefoneren.  Gisteren kwam op de televisie een ambtelijke jongeman uiteen zetten, naar aanleiding van de helicopterontsnappingen uit Brugge, dat er wellicht volgend jaar iets kan ondernomen worden tegen het illegale gebruik van mobieltjes in de nor. Wellicht.  Misschien. Na vijftien jaar, als het meezit maar dat doet het meestal niet.

Justitie is een doodzieke affaire in dit land. Alles wat er mee samenhangt is even aangetast.  Gisteren zegde de liberaal senator Marc Verwilghen,  oud-minister van justitie en een lid van de huidige federale meerderheid,  dat de grote dwarsliggers inzake veranderingen bij justitie gezocht moeten worden bij de Parti Socialiste. Het zal wel : hoeveel Waalse socialisten zijn al in aanraking gekomen met het gerecht wegens allerlei malversaties ?  Heel het socialistisch gewezen schepencollege van Charleroi heeft in de stedelijke gevangenis verbleven.  Dus besluit Verwilghen, zolang die partij mee in de regering zit, zal er niets bewegen inzake justitie. Hij is nogal laattijdig met die vaststelling, de man die eens de Witte Ridder genoemd werd.

Tegelijk springt vandaag Laurette Onkelinx, de moegetergde De Clerck bij, en zegt ze dat hij niet verantwoordelijk is voor al de ontsnappingen die aan de lopende band plaatsgrijpen.  Zij kan het weten, Onkelinx, met haar 28 boeven die in Dendermonde de gevangenis uitwandelden.

In dat soort wanhoopssituatie komt De Clerck nu naar buiten als, een complete kierewiet die van geen hout pijlen weet te maken, om ons e-mailverkeer te stockeren.  In plaats van wanhopige toekomstprojecten bij mekaar te fantaseren, moeten vooral de bestaande problemen kordaat aangepakt worden.  Kordaat zijn is gelakkelijk tegen een jonge vrouwelijke journaliste die een beetje kritische opmerking maakt, een kordaat beleid voeren, is geen tjevenspecialiteit.

Ray

Bron : de Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er moet iets gebeuren of er vallen doden

 

 

11.08.2009 16.42u - Zoals bekend is de recente ontsnapping uit het Brusselse justitiepaleis geen unicum. Reeds in januari namen twee gangsters, Yassine Dibi en Azehaf Majid, op gelijkaardige wijze de benen. Dibi is nog steeds voortvluchtig.

Een tweetal maanden geleden nam een vriend van Dibi contact op met het weekblad P-Magazine. De man – die uiteraard anoniem wou blijven – wou tonen hoe makkelijk het is om het Brusselse justitiepaleis binnen te dringen, en beklom het gebouw voor de ogen van de journalisten. “Je hoeft niet eens een professional te zijn, het is kinderspel. Langs de stellingen kan je via een deur die altijd openstaat zo binnendringen, dossiers lezen en zelfs wapens verstoppen”, zei hij toen. “Ook in de gerechtsgebouwen van Luik en Turnhout sluipen we regelmatig binnen om dossiers in te kijken en te kopiëren.”

Nu recent weer drie allochtone criminelen uit het justitiepaleis ontsnapt zijn, nam P-Magazine opnieuw contact op met de kompaan van Yassine Dibi, die beweert dat er nog nieuwe ontsnappingen zullen volgen: “We kennen nog wel wat gasten die voor moeten komen de eerstvolgende weken. De deur is nog steeds niet op slot. We willen nu zelfs in Hasselt en in Turnhout binnendringen. Wist je dat we daar zelfs weddenschappen over afsluiten? (…) Er staat ook geen flik meer of minder bewapend bij het voorleiden van onze broeders in het justitiepaleis. Zeg dat de ‘underground’ van Brussel het gezegd heeft!”

P-Magazine vraagt zich terecht af waarom, na het eerste artikel, “geen slotenmaker gebeld werd om minstens de deuren dicht te lassen waardoor deze gangsters ’s nachts binnensluipen om hun wapens te verstoppen?” In Humo van deze week doen leden van het veiligheidskorps, de dienst die het transport verzorgt van gedetineerden tussen gevangenissen en justitiepaleizen, ook hun beklag. “Wij zeggen dikwijls dat we heel brave gevangenen hebben: als ze willen, zijn ze alle dagen met hopen weg. Er ontsnappen trouwens meer gevangenen dan je denkt tijdens overbrengingen, maar meestal worden ze direct gepakt”, staat er te lezen. De agenten van het veiligheidskorps zijn ook niet te spreken over het feit dat ze enkel beschikken over een wapenstok en pepperspray. “Er moet iets gebeuren, anders vallen er doden”, luidt het.

Bovenstaande getuigenissen doen het ergste vermoeden. Hervormingen bij justitie zijn meer dan ooit broodnodig, te beginnen met extra veiligheidsmaatregelen in gevangenissen, op gevangenentransporten en in justitiepaleizen. Onder de huidige minister De Clerck ziet het er echter niet naar uit dat dit ooit zal gebeuren.

Klik hier voor de stellingen van Vlaams Belang inzake Justitie

@ VB

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wansmakelijke reclameboodschappen VERBOTEN

 

HASSELT - Gsm-operator Mobile Vikings moet een gedeelte van haar campagne stop zetten. De JEP is van oordeel dat de woorden 'Vlamingen', 'jeanetten' en 'Hollanders' niet mogen gebruikt worden. 'Bospoepers' en 'sletten' kan dan weer wel.

Mobile Vikings is een jong bedrijfje uit Hasselt dat gratis internet op de gsm voor iedereen promoot. Om deze zomer extra de aandacht van jongeren te trekken, werd een grote affichecampagne op poten gezet en folders en bierkaartjes verspreid in onder andere cafés. Slogans als 'Gratis is voor jeanetten, en voor Mobile Vikings want die hebben gratis internet op hun gsm' werd in verschillende versies verspreid met in plaats van het woord 'jeanetten' ook 'Hollanders', 'bomma's', 'bospoepers' en 'sletten', samen met nog een aantal Waalse versies.

'Sinds de crisis wordt het woord 'gratis' ons om de oren geslagen', zegt Koen Delvaux, marketing verantwoordelijke van Mobile Vikings. 'Wij vonden al die gratis-reclames er enerzijds ver over. Net daarom besloten we om nog een stap verder te gaan en een gratis-reclame helemaal in het belachelijke te trekken. Anderzijds willen we hier ook mee duiden dat Mobile Vikings niet voor een bepaalde doelgroep maar voor iedereen is.'

Al snel na de lancering liep de eerste klacht binnen bij de Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP). Na onderzoek viel deze week de uitspraak. De woorden 'jeanetten' en 'Hollanders' mogen niet gebruikt worden, andere scheldwoorden als 'bospoepers' en 'sletten' wel. 'Ik vind dit eigenlijk vreemd dat de andere scheldwoorden wel kunnen', zegt Koen Delvaux. 'Het is een beetje kleinzerig, want de campagne was net bedoeld om de draak te steken met het hokjesdenken in onze maatschappij.' De man geeft wel toe dat dit enkel duidelijk is wanneer mensen de hele campagne zien. 'Wanneer iemand slechts één affiche met een van de slogans ziet, wordt de affiche uit de context getrokken en zal de boodschap inderdaad raar overkomen.'

De Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame stelde vast dat de campagne specifiek gericht is op jongeren, maar volgens de Jury kan het niet dat een bevolkingsgroep in reclameboodschappen in het belachelijke getrokken worden. De versies zijn kwetsend en kleinerend, volgens de jury. 'De bevolkingsgroepen Vlamingen, Hollanders en jeanetten worden door het bedrijf gelijkgesteld met een scheldwoord', zegt juriste Karin Laes van de JEP. 'We hebben dan ook gevraagd om ze niet meer te gebruiken en te verwijderen van de website.'

Mobile Vikings kan tegen deze uitspraak in beroep gaan, maar zal dat niet doen. 'We zijn maar een klein bedrijfje dat pas op dreef komt. We kunnen dit aanvechten, maar tegen dat er uitspraken vallen, zou de campagne al voorbij zijn. Een aantal van onze gebruikers, meestal trendsetters, wees ons er op dat we gratis internet hebben en dat we dat meer en op een andere manier in de verf moeten zetten. In plaats van een vervolgcampagne in de media denken we er aan om een roadshow met onze gebruikers te organiseren.'
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Spiegeltje

 

Er leefde eens heel lang geleden
een boertje werkzaam en tevreden.
Weelde was hij niet gewend,
een spiegel had hij nooit gekend .
 
Eens toen hij aan het spitten was
vond hij een stukje spiegelglas.
Hij nam't in zijn vereelde hand,
't zat onder 't vuil en onder 't zand.
 
Hij veegde 't aan zijn broekspijp af
en keek er in en stond toen paf.
Mijn vader zei hij, sapperloot
die is al vele jaren dood .
 
Mijn vader, och die goeie man;
hij is het en hij kijkt me an .
Hoofdschuddend stak hij 't in z'n zak,
bekeek het thuis op zijn gemak.
 
En hij begon te overleggen
wat zijn vrouw ervan zou zeggen.
Ze was wat bazig zijn Katrien,
zou er om lachen misschien .
 
En omdat hij daar zo bang voor was,
verborg hij 't onder zijn matras.
Maar telkens ging hij er weer heen.
Mijn vader, zei hij dan tevreên .
 
Dat wekte argwaan bij z'n vrouw
die het hare er van weten wou.
En zodra hij weer de deur uit was,
toen zocht en vond zij 't spiegelglas .
 
Wat moet hij daarmee, peinsde zij;
er moet iets niet in orde zijn .
Zo wantrouwde zij haar goede Hein.
Ze keerde 't om en keek
en raakte toen geheel van streek.
 
Daar heb je 't nou, ik dacht het wel;
er is een andere vrouw in 't spel.
Mijn man, hij heeft geen hart in 't lijf;
hoe houdt hij van zo'n lelijk wijf ?!!!
 
Anonymus


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse burgers in het verweer ?

 

Nederlanders dreigen steeds vaker zelf met geweld in te grijpen bij wangedrag van Marokkaanse jongeren. Dat zegt politiecommissaris Ad Smit, districtschef in Amsterdam-Oost en Zuid-Oost.

Kut-Marokkanen
Politiechef Smit maakt mee dat op buurtbijeenkomsten in Amsterdam-Oost veel inwoners het hebben over ‘kut-Marokkanen’. Tijdens opstootjes dreigen ze zelf in te grijpen vanaf de zijlijn. 'Als je nou niet ingrijpt, dan doen we het zelf wel, op een andere manier, dan komen de honkbalknuppels te voorschijn,’ aldus Smit.

Smit stelt dat de politie die eigenrichting op geen enkele wijze zal accepteren.

Harde aanpak
Volgens hem is eigenrichting te voorkomen door de overlastgevers hard aan te pakken. ‘Begin dit jaar heb ik de korpsleiding op de hoogte gesteld: de reactie van autochtonen op Marokkanen is heftig, er moet wat worden gedaan. Nou, daar hebben we ook fors op ingegrepen. We hebben tientallen van die rovers aangehouden.’

Dat hielp, aldus Smit. ‘Als je het probleem wegneemt, zie je hun reacties ook wegebben,’ aldus de Amsterdamse politieagent over de woede van autochtonen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dit geen nieuws is ...

 

In de Antwerpse Zoo werd een zebraatje geboren : Kibibi

 


11-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes springt de Staatsveiligheid bij !

 

 

Gedaan met zeuren en klagen !  Vraag niet : "Wat doet mijn vaderland voor mij ? " maar zeg : "Wat doe ik voor mijn Vaderland !" Boeiende opdrachten, alle verplaatsingen GRATIS met het openbaar vervoer. Vaste werktijden van 0900 tot 1600 onder permanente controle van de vakbonden. Boeiende ontmoetingen met vele figuren uit de onderwereld. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat viert u op de feestdag van 15 augustus ? Poll

 

Wij hebben niet alleen polls, waarmede wij hardvochtig landgenoten over de grens verbannen, populistische polls om serieuze mensen de stuipen op het lijf te jagen met opruiende vragen, dwaze polls om aan te tonen dat leeghoofdigheid op deze redactie in hoog aanzien staat, maar ook respectvolle polls, waaruit een diepe bekommernis blijkt voor het gesstelijke welzijn van lezers, vrienden en vijanden. 

Zoals :  "Wat viert u op de feestdag van 15 augustus ?"

En opnieuw bieden wij u een rijke waaier aan  mogelijkheden :

  • Maria Hemelvaart
  • Moederdag  
  • Nationale feestdag van Republiek Congo
  • Onafhankelijkheidsdag in India
  • Bahrein Onafhankelijkheidsdag
  • Nationale feestdag van Liechtenstein
  • Ik vier niets
  • Ik bestudeer de keraan om nog slimmer te worden

U pollt als een vrije mens zolang het nog kan.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi stukje muziek om u te verleiden voor het Paradijs ?

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bekeerde moslima is opgepakt en tegelijk is de islam weer eens ontmaskerd

 

Knal !  Leila Deckers heeft de islam een goede beurt bezorgd.  Met haar kinderachtige uitspraken op de televisie over de waardigheid van de islam die goedheid en schoonheid biedt, heeft zij de islam herleid tot wat hij volgens ons altijd geweest is : een levensopvatting, die niet strookt met de gangbare tradities en normen van het milde Europa. Een flutreligie voor mensen die niet in staat zijn tot genuanceerd onderzoeken en vrij denken.

De islam kan nooit de status verwerven van erkende religie in Vlaanderen. Waarom moeten wij een religie erkennen waarvan de aanhangers onze maatschappij afwijzen ?  Laat de moslims hun zaakjes zelf financieren en kijk er op toe, dat verzet tegen onze samenleving onmiddellijke uitwijzing tot gevolg heeft.  Behandel de islam in Europa zoals de christelijke kerken behandeld worden in islamitische landen.  Is dat geen faire deal ?

Hoort u trouwens ooit onze "eigen" gangsters er prat op gaan dat zij strenge katholieken zijn, die met debijbel onder het oorkussen slapen ?  Die te pas en te onpas uit het Oude of Nieuwe Testament oraekelen, ten bewijze van hun hoogstaande ethiek ?  

De gangsters die Leila frequenteert, citeren volgens advocaat Sven Mary, uitgebreid uit de koraan : zij rechtvaardigen hun misdadig gedrag als een bewijs van aanhankelijkheid aan de woorden van de vechtlustige profeet. 

Hun misdadig gedrag leggen zij uit als afkeer van de Westerse maatschappij en zij beroepen zich daarbij op dommige uitspraken die zij letterlijk herinterpreteren met het bevattingsvermogen van achtjarigen.

Wij zijn Leila/Lesley Deckers dankbaar voor haar optreden.  Als zij een brave moslima was geweest die volgens de "goede"  koraan leefde, zou ze nooit de misstappen begaan hebben die ze nu heeft gezet.  Zij heeft echter duidelijk gemaakt door haar openbare religieuze keuze, dat de islam niet meer is dan een samenlevingsvorm gebaseerd op angst, onrecht en terreur en niet-aanvaarding van de Westerse normen. 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders en Dewinter - ik ben van mening dat je de wekker niet kunt verwijten dat hij luidruchtig afloopt.

 

 

Wij leggen graag een bruggetje aan naar Knack-on-line waar Benno Barnard het heeft over Linkse lemmingen.  Het is duidelijk, er roert (eindelijk) iets ter linkerzijde.

 Klikken.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!