Angeltjes
12-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse burgers in het verweer ?

 

Nederlanders dreigen steeds vaker zelf met geweld in te grijpen bij wangedrag van Marokkaanse jongeren. Dat zegt politiecommissaris Ad Smit, districtschef in Amsterdam-Oost en Zuid-Oost.

Kut-Marokkanen
Politiechef Smit maakt mee dat op buurtbijeenkomsten in Amsterdam-Oost veel inwoners het hebben over ‘kut-Marokkanen’. Tijdens opstootjes dreigen ze zelf in te grijpen vanaf de zijlijn. 'Als je nou niet ingrijpt, dan doen we het zelf wel, op een andere manier, dan komen de honkbalknuppels te voorschijn,’ aldus Smit.

Smit stelt dat de politie die eigenrichting op geen enkele wijze zal accepteren.

Harde aanpak
Volgens hem is eigenrichting te voorkomen door de overlastgevers hard aan te pakken. ‘Begin dit jaar heb ik de korpsleiding op de hoogte gesteld: de reactie van autochtonen op Marokkanen is heftig, er moet wat worden gedaan. Nou, daar hebben we ook fors op ingegrepen. We hebben tientallen van die rovers aangehouden.’

Dat hielp, aldus Smit. ‘Als je het probleem wegneemt, zie je hun reacties ook wegebben,’ aldus de Amsterdamse politieagent over de woede van autochtonen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dit geen nieuws is ...

 

In de Antwerpse Zoo werd een zebraatje geboren : Kibibi

 


11-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes springt de Staatsveiligheid bij !

 

 

Gedaan met zeuren en klagen !  Vraag niet : "Wat doet mijn vaderland voor mij ? " maar zeg : "Wat doe ik voor mijn Vaderland !" Boeiende opdrachten, alle verplaatsingen GRATIS met het openbaar vervoer. Vaste werktijden van 0900 tot 1600 onder permanente controle van de vakbonden. Boeiende ontmoetingen met vele figuren uit de onderwereld. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat viert u op de feestdag van 15 augustus ? Poll

 

Wij hebben niet alleen polls, waarmede wij hardvochtig landgenoten over de grens verbannen, populistische polls om serieuze mensen de stuipen op het lijf te jagen met opruiende vragen, dwaze polls om aan te tonen dat leeghoofdigheid op deze redactie in hoog aanzien staat, maar ook respectvolle polls, waaruit een diepe bekommernis blijkt voor het gesstelijke welzijn van lezers, vrienden en vijanden. 

Zoals :  "Wat viert u op de feestdag van 15 augustus ?"

En opnieuw bieden wij u een rijke waaier aan  mogelijkheden :

  • Maria Hemelvaart
  • Moederdag  
  • Nationale feestdag van Republiek Congo
  • Onafhankelijkheidsdag in India
  • Bahrein Onafhankelijkheidsdag
  • Nationale feestdag van Liechtenstein
  • Ik vier niets
  • Ik bestudeer de keraan om nog slimmer te worden

U pollt als een vrije mens zolang het nog kan.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi stukje muziek om u te verleiden voor het Paradijs ?

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bekeerde moslima is opgepakt en tegelijk is de islam weer eens ontmaskerd

 

Knal !  Leila Deckers heeft de islam een goede beurt bezorgd.  Met haar kinderachtige uitspraken op de televisie over de waardigheid van de islam die goedheid en schoonheid biedt, heeft zij de islam herleid tot wat hij volgens ons altijd geweest is : een levensopvatting, die niet strookt met de gangbare tradities en normen van het milde Europa. Een flutreligie voor mensen die niet in staat zijn tot genuanceerd onderzoeken en vrij denken.

De islam kan nooit de status verwerven van erkende religie in Vlaanderen. Waarom moeten wij een religie erkennen waarvan de aanhangers onze maatschappij afwijzen ?  Laat de moslims hun zaakjes zelf financieren en kijk er op toe, dat verzet tegen onze samenleving onmiddellijke uitwijzing tot gevolg heeft.  Behandel de islam in Europa zoals de christelijke kerken behandeld worden in islamitische landen.  Is dat geen faire deal ?

Hoort u trouwens ooit onze "eigen" gangsters er prat op gaan dat zij strenge katholieken zijn, die met debijbel onder het oorkussen slapen ?  Die te pas en te onpas uit het Oude of Nieuwe Testament oraekelen, ten bewijze van hun hoogstaande ethiek ?  

De gangsters die Leila frequenteert, citeren volgens advocaat Sven Mary, uitgebreid uit de koraan : zij rechtvaardigen hun misdadig gedrag als een bewijs van aanhankelijkheid aan de woorden van de vechtlustige profeet. 

Hun misdadig gedrag leggen zij uit als afkeer van de Westerse maatschappij en zij beroepen zich daarbij op dommige uitspraken die zij letterlijk herinterpreteren met het bevattingsvermogen van achtjarigen.

Wij zijn Leila/Lesley Deckers dankbaar voor haar optreden.  Als zij een brave moslima was geweest die volgens de "goede"  koraan leefde, zou ze nooit de misstappen begaan hebben die ze nu heeft gezet.  Zij heeft echter duidelijk gemaakt door haar openbare religieuze keuze, dat de islam niet meer is dan een samenlevingsvorm gebaseerd op angst, onrecht en terreur en niet-aanvaarding van de Westerse normen. 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders en Dewinter - ik ben van mening dat je de wekker niet kunt verwijten dat hij luidruchtig afloopt.

 

 

Wij leggen graag een bruggetje aan naar Knack-on-line waar Benno Barnard het heeft over Linkse lemmingen.  Het is duidelijk, er roert (eindelijk) iets ter linkerzijde.

 Klikken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Decroo, de dubbele dwerg van Brakel.

 

Twee mentaal gehandicapten (*) amuseren zich kostelijk  

Wij hebben ons tot hiertoe onthouden van commentaar bij de nachtelijke aanval door jongeren op een scoutskamp in Brakel. (Zie artikel bij Radio MIG. )

Toen Herman de Croo in ruiterspak op televisie verskeen om in zijn skabouwelijk taaltje zijn versie van de feiten te geven, hadden we een donker vermoeden dat de dubbele dwerg stond te liegen. Wij prikken genadeloos naar politici die de boel belazeren (en gelukkig voor ons zijn er zo heel wat) en we laten hun familie en gezin met rust. Die mensen zijn voldoende gestraft. In het geval van de Brakelse aansteller, maken we graag een uitzondering voor zijn vrouw, de advocate madame Desguin die ons enkele jaren geleden een inzicht verleende in de maatskappelijke visie ten huize Decroo, toen ze in een interview zei, als blijk van de verloedering van de maatskappij dat vandaag zelfs de zoon van de slager advocaat kan worden. Dat soort parvenu's heeft gedurende jaren het volk bedrogen en zelfs op hun kromme oude dag weten ze van geen ophouden.

Nu de zaak van de nachtelijke aanval op het scoutskamp enigszins naar de achtergrond verdwenen is,  komen de tongen los en bereiken ons meer details die de vermoedens van velen bevestigen. Het zijn geen onomstootbare bewijzen, maar het wordt met grote stelligheid beweerd :

- de "aanvallers" hebben twee keer toegeslagen : eerst in de namiddag als een soort verkenning en vervolgens in het duister als nachtroofdieren ;

- de "aanvallers" zouden Noord-Afrikanen uit Sint Niklaas zijn  en niet uit Brakel. Dat er problemen op til waren, was al enige tijd geweten en zou aan de burgemeester gemeld geweest zijn door de politie. De dubbele dwerg wilde echter niet optreden. Om te beginnen zijn scouts meestal katholieke Vlaamse jongeren en daar moet de humanist Decroo niet van weten en moslims zijn onaantastbaar voor een politiek-correcte vooringenomene .  De gemeente Brakel heeft dus NIETS ondernomen om bedreigde jonge mensen te beschermen , teneinde de partijpolitiek van de burgemeester niet te dwarsbomen. Ook al was er in de namiddag al een aanzet die het ergste deed vrezen. De Noord-Afrikanen zijn na de laatste aanslag blijven opscheppen over hun heldendaden rond de kerk van Brakel. Het volstond dat de politie de omliggende straten had  afgesloten, om de daders op te pakken maar dat heeft de burgemeester verhinderd. Hij heeft de scouts in mekaar laten kloppen. Achteraf kwam hij parmantig en ijdel als hij is, op de televisie verklaren (in ruiterpak) dat hij tégen geweld is.

- de kleine lafaard uit Brakel heeft wel opdracht gegeven om te onderzoeken of de scouts de moslimvrienden niet hebben uitgedaagd.

Zo ontmaskeren feit na feit de zogenaamde grote politici van dit land zich tot de kleine mensjes die ze in werkelijkheid zijn.

Ray

(*) Decroo bestempelde mensen die zich tot het Vlaams-nationalisme bekennen als "mentaal gehandicapten".  Zijn partijgenoot, Napoleon de Gucht noemde Vlaams Belangers "mestkevers".  Beide liberale heerschappen zijn Humanisten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Flup met de baard

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom doet Parket Brugge geen beroep op politie Marokko ?

 

Het parket van Brugge is ijverig op zoek naar Lesley Deckers, ook Leila genaamd, het  tot de islam bekeerde vrouwtje dat de de gangsters uit Brugge liet ontsnappen. Hier is een foto : foto Gazet van Antwerpen.

Mocht u Lesley/Leila ontmoeten op straat of in de winkel, gelieve haar te verwittigen dat de politie op zoek is naar haar.  Zij moet de rekening voor een huurhelicopter nog betalen.

De auto van Lesley/Leila is inmiddels teruggevonden in Beringen (Limburg), een donkergrijze Peugeot 107. Dat is een uitstekende prestatie van onze belgische speurders, die zij op eigen houtje voor mekaar gekregen hebben zonder buitenlandse medewerking.  Bravo !  Daarom brengen we de misdadige auto nog even in beeld : een gevaarlijk uitziend autootje als u ons vraagt, met een crimineel uiterlijk.

 

In de vakantieperiode is het niet gemakkelijk voor het parket en de onderzoekers om voluit te gaan, want magistraten en politie-ambtenaren zijn tenslotte ook maar menschen met kinderen die er eens tussenuit willen.  Vandaar dat het parket van Brugge een beroep doet op de Politie van Marokko om mee te zoeken naar Leila,  zij is tenslotte een zuster in het ware geloof.

Geen tips naar de redactie van Angeltjes sturen aub : hier is het ook vakantie.

 


10-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Middeleeuwen komen terug in Europa

 

We kunnen niet wachten tot ze in de meerderheid zijn : heerlijk !

De serieuze collega's van Brussels Journal publiceren een boeiend Engelstalig artikel, houdende een prognose naar 2060 van de islamvrienden in Frankrijk.

We kunnen op bei onze oortjes slapen : de aanhangers van de godsdienst van de vrede zullen alsdan in de meerderheid vertoeven in la douce France.  Waarom zou het in andere Europese landen anders zijn ?

Gaat en vermenigvuldigt u !  De Middeleeuwen komen terug, de Achterlijkheid is in opmars.

Hier klikken : Aangename lectuur toegewenst.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan Verougstraete zet de mensen graag op het verkeerde been, de deugniet !

 

Ivan Verougstraete, de deugniet lacht ...

Ivan Verougstraete, voorzitter van het Hof van Cassatie, ontkent dat hij heeft gelekt over het Fortis-arrest van 12 december. Dat staat te lezen in het tuchtdossier dat Ghislain Londers, de eerste voorzitter van het Hof van Cassatie, voerde naar de feiten, meldt De Tijd zaterdag. Het arrest schortte de verkoop van Fortis Bank aan BNP Paribas tijdelijk op.

Verougstraete ontkent niet dat hij op 11 december telefoneerde met Christine Schurmans, een van de raadsheren die het Fortis-arrest moesten vellen. Volgens Schurmans had Verougstraete haar gerustgesteld dat hij onmiddellijk zou ingrijpen. En in een sms-berichtje met de boodschap "Fait" ("Gedaan") zou de Cassatievoorzitter hebben bevestigd dat hij effectief had ingegrepen.

Maar tijdens het interne tuchtonderzoek bij Cassatie heeft Verougstraete de betekenis van de sms-boodschap anders uitgelegd. Hij zou helemaal niet hebben ingegrepen. De sms was enkel bedoeld om Schurmans te sussen, "om haar op het verkeerde been te zetten", beweert hij. De kleine grapjas ...

Het tuchtonderzoek eindigde wel met een berisping omdat Verougstraete had nagelaten zijn korpschef Londers te informeren over het telefoontje. Maar het onderzoek leverde geen aanwijzing van lekken op.

Daar zit een lekker clubje bij mekaar. De dames en heren die een voorbeeldfunctie zijn voor de maatschappij.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dagbladoverzicht

Dat het fundamentalisme onder moslimjongeren in opmars is, is ondertussen al genoegzaam bekend en bewijst dat de spanningen van generatie op generatie niet afnemen, maar eerder toenemen. Kijken we maar naar het fenomeen van de eremisdaden , of de moslimjongeren die naar Afghanistan of Pakistan vertrekken om er deel te nemen aan trainingskampen.

Afgelopen weekend bracht De Morgen een artikel over Brussel, een stad die de krant catalogeert onder “brandhaarden van moslimextremisme”. “In sommige Brusselse wijken zijn de hidjab en de nikab meer regel dan uitzondering”, zo schrijft de krant. De radicaal-religieuze stroming binnen de islam, het salafisme, is aan een sterke opmars bezig. “Salafisten zijn uiterst radicaal, en de volgelingen zijn herkenbaar aan de mannen met lange baard en te korte broek (…) Ze zullen vrouwen zelden een hand geven. Salafistische vrouwen dragen een hoofddoek of een nikab en mijden het gezelschap van vreemde mannen. De afgelopen jaren zag je hen meer en meer in Brussel, vooral in gemeenten als Molenbeek en Anderlecht. De groei van het fenomeen gebeurde langzaam en onopvallend”, stelt islamonderzoekster Brigitte Maréchal.

Volgens Alain Grignard, islamoloog aan de ULB en tevens commissaris bij de cel anti-terrorisme, is het duidelijk dat we met een probleem zitten. “Vaak verwerpen ze [de salafisten, nvdr.] waarden als de rechten van de mens, en in het bijzonder de rechten van de vrouw”, zegt Grignard. “Ze worden boos omdat hun boodschap niet lijkt over te komen en niet iedereen het eens is met hun radicale standpunt. En dan worden ze natuurlijk gevonden vreten voor jihadistische salafisten die maar een oplossing zien: de wapens opnemen en ten strijde trekken.”

De krant wijst er voorts op dat het internet een steeds grotere rolt speelt in de radicalisering van moslims over heel Europa. Een van de bekendste voorbeelden van bij ons is de fundamentalistische webstek van
Malika el Aroud

, de weduwe van de moordenaar van de Afghaanse sjeik Massoud, die eind vorig jaar samen met enkele kompanen werd opgepakt op verdenking van terrorisme.

Tot zover deze bespreking die we overnemen van de webstek van Vlaams Belang. Veel nieuws lezen we eerlijk gezegd niet in deze bespreking, die veel weg heeft van een uitgebreid dagbladoverzicht.  Het is weliswaar komkommertijd en dan mag in de Morgen enig nieuws verschijnen over de islam-extremisten : voor de rest van het jaar en voor wat betreft de politieke besluiten die hieruit te trekken vallen, wordt er het zwijgen aan toegedaan.  Het is de ziekte van Van Rompuy die zich verspreidt : er wordt genoteerd en niets gedaan. Van de Morgen verwachten wij niets meer.  Een politieke partij die deze notuleringen overneemt, zou wellicht wat meer eigen inzichten mogen vermelden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dit is Japan

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten wet van Wanten : het blok van Stefaan de Clerck

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De haaien van Sabam ondermijnen nu ook Vlaamse artiesten bij Youtube

 

De haaienbende van Sabam, de auteursvereniging die zichzelf arbritair het recht toekent om overal waar een noot muziek opklinkt, de inrichters af te dreigen, heeft zich weer eens laten kennen langs zijn fraaiste kant.

Sabam komt regelmatig zelf in het nieuws met allerlei onfrisse zaken : gesjoemel met het  niet doorsluizen van geïnde rechten aan de auteurs, boekhoudkundige malversaties, overdreven betalingen aan eigen personeel, kortom het is daar een georganiseerde bende profiteurs. Advies van de brave hoofdredacteur van Angeltjes : sluiten en afvoeren de klerezooi.

Auteurs hebben uiteraard uitvoeringsrechten die bij wet vastgelegd zijn. Laat die zaken regelen door een openbare dienst. Niet dat wij grote voorstanders zijn van de ambtenarij maar de kans op een correcte inning en doorsluizing naar de rechthebbenden is groter dan bij de clowns van Sabam.

Nu hebben de schrapers Youtube ontdekt. In plaats van promotie toe te laten voor het kleine wereldje van Vlaamse en Franstalige musici, hebben de poenpakkers van Sabam opdracht gegeven tientallen artiesten en halve artiesten van Youtube te verwijderen.

Hypocriet zoals het échte belgen past, verklaart de Capo van Sabam, dat "Youtube niet moet proberen ons, Sabam, de zwarte piet toe te spelen, Ze moeten met ons een akkoord afsluiten over de rechten".

Met andere woorden : het draait bij deze zakkenvullende pezewevers uitsluitend en alleen om geld.

Trieste mentaliteit.  Maar dat had u allicht begrepen uit de toon van dit speelse stukje, waar wij geen rechten op claimen.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse kust is van iedereen ! Ook van illegalen.

 

De voorbije jaren heeft de politie alsmaar meer illegalen op weg naar Engeland onderschept in de havens van Oostende en Zeebrugge. Vreemd genoeg mag zowat de helft van de opgepakte vluchtelingen nadien gewoon beschikken. De andere helft krijgt een papiertje met het bevel het land te verlaten.

Amper 3 procent van de gekliste illegalen wordt gerepatrieerd, zo blijkt uit cijfers die Guy D'Haeseleer (Vlaams Belang) opvroeg. Ging het in 2006 nog om zowat 1.400 vluchtelingen die de politie wist te onderscheppen in de havens van Oostende en Zeebrugge, dan waren het er al 1.529 in 2007 en 2.167 vorig jaar.

@ Het Laatste Nieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miele, Roland en Zozef vragen hun centjes terug

 

Enkele Gentse jongeren hadden een klein meningsverschil met een paar vriendjes aan het Van Beverenplein.  Ze stonden op de tram te wachten, ge weet hoe dat gaat, toen vriendjes, laten we die Miele, Roland en Zozef noemen, op hen afkwamen en teruggave van geleend geld eisten.  Het ene woord brengt de andere stomp mee en de lafaardjes die het geld weigerden af te staan, gingen op de loop. Dat namen Miele, Roland en Zozef natuurlijk niet en zij zetten de achtervolging in als echte kleine helden. Er werd pootje-lap gedaan, gemept, en geroepen, er was inmiddels ook hulp opgedaagd, dat is nu eenmaal het gemak van de GSM.

Veel herrie om enkele centen.  Het is veel beter bij een aanmaning centjes af te geven, hier onmiddellijk op in te gaan. Dat zal heel wat frustraties besparen bij de jongeren die in geldnood verkeren. Jongeren moeten nog leren zich te schikken naar de regels van de prachtige Muticulturele Weireld die zich voor hen opent.

Hier het echte verhaal.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie in Leuven tegen illegalen

 

Vlaams Belang Jongeren hebben gisterenmiddag actie gevoerd aan de Begijnhofkerk in Leuven. In het parochiecentrum van het Groot Begijnhof verblijven zogenaamde mensen zonder papieren. De jongeren voerden actie omdat ze menen dat de algemene regularisatie - gepland voor 2010 - een nieuwe immigratiestroom met zich mee zal brengen. Ze pleiten voor een rechtvaardig maar streng asiel- en immigratiebeleid. De asielzoekers in het Begijnhof mogen er blijven tot het einde van augustus.

Bron : Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechelaars, Antwerpenaars aangehouden tijdens vakantietrip in Prachtland Marokko

 

Gazet van Antwerpen komt terug op de arrestatie van de Mechelaar Sekkaki :

De Marokkaanse politie heeft zondagochtend de voortvluchtige gangster Ashraf Sekkaki (25) weten te klissen. Samen met hem werden vier handlangers opgepakt, onder wie een Antwerpenaar. Sekkaki moest zich na een vlucht van 16 dagen overgeven. Verraden door iemand uit zijn familie. (Vlamingen verraden mekaar gemakkelijk - Angeltjes)
Met de aanhouding van de Mechelse gangster komt een einde aan een van de spectaculairste ontsnappingen uit onze gevangenissen. Alleen Lesley Deckers, het gangsterliefje van Mohammed Johri, die op 23 juli medeplichtig was aan de ontsnapping met de helikopter uit de gevangenis van Brugge, blijft nog vrij rondlopen
.

Waarom geeft men die dubbele-paspoorten  geen aangepaste Vlaamse naam, voor het geval ze in de criminaliteit terechtkomen ? Zo heft men de stigmatisering op.  Er wordt al goed werk geleverd door de poco-journalisten door te spreken over Mechelse of Antwerpse gangsters, enkel de naam verwijst nog naar de oorsprong. Welke parlementair dient een wetsvoorstel in ? Alle bipatrides worden Janssens, Peeters, Smets : gedaan met de discriminatie.  

@ Gazet van Antwerpen




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!