Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 laat België links liggen

U2 laat België links liggen

Om With Or Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
In juli 2005 trad U2 ook al op in de Amsterdam Arena.

U2 komt dan toch niet naar België met hun 360°-stadiontournee. Dat staat op hun eigen website te lezen. Onze noorderburen hebben wel prijs, met de Amsterdam Arena. De Ierse rockband doet liefst veertien steden aan in Europa, maar niet diens hoofdstad Brussel. Belgische fans zullen moeten kiezen tussen: Barcelona, Milaan, Göteborg, Amsterdam, Parijs, Nice, Dublin, Chorzow, Zagreb, Berlijn, Gelsenkirchen, Londen, Sheffield en Glasgow als afsluiter op 22 augustus.

Het gerucht dat U2 in ons land zou optreden op dinsdag 28 juli in het Koning Boudewijstadion klopt dus niet. Die plaats blijft vrij in de concertagenda.

Nieuw concept
Brein achter het innovatieve 360°-concept is als vanouds U2's show director Willie Williams, die opnieuw samenwerkte met architect Mark Fisher, net zoals bij de tournees ZooTV, PopMart, Elevation en Vertigo. Het publiek staat helemaal rondom het centrale podium en heeft zo een perfect zicht op de artiesten.

Na de Europese rondreis trekt de populaire formatie naar Noord-Amerika. (jv)

Data van de Europese tournee:
20 juni: Camp Nou, Barcelona
7 juli: San Siro, Milaan
11 juli: Stade De France, Parijs
15 juli: Parc des Sports Charles Ehrmann, Nice
18 juli: Olympic Stadium, Berlijn
20 juli: Arena, Amsterdam
24 juli: Croke Park, Dublin
31 juli: Ullevi Stadium, Göteborg
3 augustus: Veltins-Arena, Gelsenkirchen
6 augustus: Slaski Stadium, Chorzow
10 augustus: Stadium Makimir, Zagreb
14 augustus: Wembley Stadium, Londen
18 augustus: Hampden Park, Glasgow
20 augustus: Don Valley Stadium, Sheffield
22 augustus: Millenium Stadium, Cardiff

Data van de tournee in de VS en Canada:
12 september: Soldier Field, Chicago
16 september: Rogers Centre, Toronto
20 september: Gilette Stadium, Boston
24 september: Giants Stadium, New York
29 september: FedEx Field, Washington
1 oktober: Scott Stadium, Charlottesville
3 oktober: Stadium, Raleigh
6 oktober: Georgia Dome, Atlanta
9 oktober: Raymond James Center, Tampa
12 oktober: New Cowboys Stadium, Dallas
14 oktober: Reliant Stadium, Houston
19 oktober: Oklahoma Memorial Stadium, Norman
20 oktober: Univ. of Phoenix Stadium, Phoenix
23 oktober: Sam Boyd Stadium, Las vegas
25 oktober: Rose Bowl, Los Angeles
28 oktober: BC Place Stadium, Vancouver

09-03-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met hamer dringt kamer stervende Jade Goody binnen

Vrouw met hamer dringt kamer stervende Jade Goody binnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-2.jpg
Een vrouw die een hamer bij zich had drong gisteren de ziekenhuiskamer binnen waar de Engelse tv-ster Jade Goody op haar sterfbed ligt. De vrouw zat te bidden aan het voeteinde van Goody's bed. Verplegers sloegen alarm toen ze merkten dat Goody, die terminale kanker heeft, gewekt was door de indringster. De politie werd erbij geroepen en de vrouw werd aangehouden.

Française
De vrouw droeg een grote tas en is naar verluidt een française van 41 jaar. Ze wekte de 27-jarige Goody met gebeden en gezangen.

"Jade was uiteraard geschokt. Ze zei 'wie ben jij? wat doe je hier?' Ze riep een verpleegster en toen die kwam, zette de vrouw het op een lopen", verklaarde de publicist van Goody in The Sun.

Man was thee halen
Het incident vond naar verluidt plaats toen de kersverse echtgenoot van Goody, Jack Tweed, even de kamer had verlaten om een kop thee te halen.

Vrouw vrijgelaten
Pas nadat de politie haar had ondervraagd, bleek dat de vrouw in het bezit was van "een wapen". Daarvoor werd ze gearresteerd en vastgehouden voor verder verhoor. "Ze heeft niet geprobeerd het wapen te gebruiken", aldus nog de politie. De vrouw is inmiddels weer op vrije voeten.

Thuis sterven
Volgens Goody's publicist is Jade, die bekendheid verwierf door haar deelname aan Big Brother, nu nog meer vastbesloten om het ziekenhuis te verlaten en haar laatste dagen thuis door te brengen. Hij voegde er nog aan toe dat de veiligheidsmaatregelen in het ziekenhuis na het incident verscherpt zijn.

Troostende woorden van Michael Jackson
The Sun meldt tevens dat Goody opgetogen was toen ze vernam dat ze ook in de VS het nieuws haalde op alle grote netwerken en dat Michael Jackson haar belde om haar te troosten.
Zaterdag liet Jade zich dopen, samen met haar zoontjes Bobby (5) en Freddie (4). Trouwen en zich samen met haar zonen laten dopen waren de laatste wensen van Goody.

09-03-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonder schoon
Wonderschoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/zooey_deschanel_22-1024.jpg

 
Wonderschoon
 
 
 
het is geen achterland waar liefde moet ontluiken
en ook atlantis lijkt te vaag en ongewoon
maar waar we aan dezelfde bloemen kunnen ruiken
en naast elkaar staan, dat alleen is wonderschoon
 
het is geen onderland waar liefde is geboren
geen donk're krochten waar je monsters moet verslaan
men kan de vogelzang vroeg in de morgen horen
en naast elkaar staan, dat alleen is wonderschoon
 
het is een plekje waar gevoelens samenvloeien
waar houden van een stukje van het leven is
de liefde kan je verder leven enkel groeien
want naast elkaar staan is toch een verbintenis
 

09-03-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
08-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson kreunt onder plankenkoorts en belt mama

Michael Jackson kreunt onder plankenkoorts en belt mama

Om Beat It te  bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B


.
Michael Jackson schokte het personeel van zijn hotel in Londen toen hij woensdag in de vroege uurtjes als een zombie door de lobby dwaalde en door zijn lijfwachten overeind moest gehouden worden.

Jetlag en slapeloosheid
De 'King of Pop' leek stomdronken, maar volgens vrienden was zijn verdwaasde toestand te wijten aan jetlag, slapeloosheid en plankenkoorts met het vooruitzicht op de aankondiging van zijn comeback, die hij donderdag wereldkundig maakte. Dat meldt de Britse zondagskrant News of the World.

Compleet verdwaasd
"Michaels gedrag was schokkend. Hij dwaalde midden in de nacht door de lobby van het hotel en zag er compleet verdwaasd uit. Zijn securityteam moest hem overeind houden en terug naar zijn kamer leiden. Hij vroeg het hotelpersoneel om dvd's die hij in zijn kamer zou kunnen bekijken omdat hij de slaap maar niet kon vatten. Hij wist niet hoe laat het was", stelt een bron in het hotel.

Geruststelling van mama
De 50-jarige Jackson belde daarna een aantal keren in paniek naar zijn moeder Katherine (79) in de VS. "Hij wilde dat zij hem geruststelde, hij is bijzonder onzeker over zijn comeback. Hoewel hij vijftig is, leek hij nood te hebben aan troostende woorden van zijn mama".

Paul McCartney
Naar verluidt wil Jackson ook vrede sluiten met Paul McCartney. De vriendschap tussen die twee bekoelde toen Jackson de rechten op Beatlessongs voor de neus van McCartney wegkocht. Jackson vroeg naar het nummer van McCartney, maar totnogtoe heeft hij hem nog niet gebeld.
Jackson verblijft in Londen in het Lanesborough Hotel in de buurt van Hyde Park. Samen met zijn lijfwachten, vier kinderen en hun nannies betrekt hij er een suite van 8.350 euro per nacht.

Record van Prince verbreken
Het is volgens sommigen Jacksons bedoeling het record van Prince te verbreken, die in 2007 maar liefst 21 avonden na elkaar optrad in de 02 concertzaal. Donderdag kondigde Jackson tien shows aan, bijkomende optredens zullen vermoedelijk gauw worden aangekondigd. Al meer dan 350.000 fans hebben zich laten registreren om een kaartje te kunnen kopen voor één van de concerten.

08-03-2009 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminaal zieke realityster Jade Goody laat zich dopen

Terminaal zieke realityster Jade Goody laat zich dopen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-1.jpg
Jade Goody (27), de Britse reality-tv-vedette die een extreem gemediatiseerde strijd levert tegen een wellicht ongeneeslijke kanker, heeft zich vandaag met haar twee kinderen laten dopen in het ziekenhuis waar ze verzorgd wordt. Dat heeft haar agent laten weten.

Ontroerend
Goody en haar zonen Bobby (5) en Freddy (4) werden in de kapel van het Royal Marsden Hospital in Londen gedoopt. Volgens Max Clifford, de agent van Goody, was de ceremonie "erg kort en erg ontroerend".

Geld binnenrijven
Goody, die in 2002 aan 'Big Brother' deelnam, heeft ervoor gekozen haar strijd tegen kanker zoveel mogelijk in de media te brengen om het geld te verdienen dat de toekomst van haar kinderen kan veiligstellen. De foto's van de doopplechtigheid worden later in het tijdschrift Ok! gepubliceerd, zei Clifford.

Laatste mediaverschijning
De agent benadrukte dat het de laatste verschijning van Goody in de media wordt. Met deze doop heeft ze volgens hem "afscheid genomen van sommige mensen. Het belangrijkste is nu haar levenskwaliteit."

Miljoen pond voor trouw
Goody trouwde op 22 februari voor de camera's. Volgens de pers werden de rechten van de trouwplechtigheid voor een miljoen pond verkocht.

08-03-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van Brusselse Musea trekt 10.000 bezoekers

Nacht van Brusselse Musea trekt 10.000 bezoekers

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brusselse-musea.jpg
De Nacht van de Brusselse Musea heeft in de nacht van zaterdag op zondag zo'n 10.000 mensen naar 14 Brusselse musea gelokt. In totaal telde de organisatie ruim 30.000 bezoeken.

Aan de 'Museum Night Fever', de Nacht van de Brusselse musea namen onder meer het Muziekinstrumentenmuseum, het Paleis voor Schone Kunsten, het BELvue, het Museum van de Nationale Bank van België en het Museum voor het Kostuum en de Kant deel. Ze werden samen meer dan 30.000 keer bezocht, goed voor een verkoop van meer dan 10.000 museumpassen.

"Jongeren, ouderen en families"
"Het evenement was om 22u volledig uitverkocht. De doelgroep van Museum Night Fever - jongeren tussen 18 en 35 jaar - was uitstekend vertegenwoordigd, hoewel het originele programma ook oudere bezoekers en heel wat families wist te charmeren", aldus adjunct-directeur Stéphanie Masuy. "Dankzij dit grote succes komt er volgend jaar waarschijnlijk een derde editie van het evenement."

08-03-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney bezoekt kinderziekenhuis in Miami

Britney bezoekt kinderziekenhuis in Miami

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player bovenaan af A.U.B.


.
Britney Spears heeft gisteren een bezoek gebracht aan veertig patiëntjes in het kinderziekenhuis van Miami. "De kinderen vonden het zo spannend om haar te ontmoeten", zei een woordvoerder van het ziekenhuis tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Haar bezoek hielp ze hun gedachten even te verzetten."

Donatie aan cliniclowns
De zangeres is bezig met een comebacktournee door Amerika en trad zaterdagavond op in Miami. Het bezoek van de 27-jarige Britney voorafgaand aan het concert duurde ongeveer een halfuur. Ze ging met de kinderen op de foto en deelde foto's met handtekeningen uit. Ook doneerde ze een geldbedrag aan de cliniclowns van het ziekenhuis.

Britney geeft begin juni acht concerten in Londen.

08-03-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvolle serie 'Heroes' krijgt vervolg

Succesvolle serie 'Heroes' krijgt vervolg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heroes.jpg
De sciencefictionserie Heroes komt terug voor een vierde seizoen. Dat heeft een woordvoerder van NBC tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Hollywood Reporter verklaard. De Amerikaanse omroep is van plan om tussen achttien en twintig afleveringen te produceren.

Het tv-programma won in zijn eerste seizoen een Golden Globe en een People's Choice Award voor meest favoriete televisiedrama. Het derde seizoen, dat momenteel wordt uitgezonden in de Verenigde Staten, trekt desondanks veel minder kijkers dan voorheen. Heroes vertelt het verhaal van verschillende personen die over buitengewone gaven beschikken.

07-03-2009 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson kan 300 miljoen verdienen

Michael Jackson kan 300 miljoen verdienen

Om Billie Jean te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Michael Jackson kan bijna 300 miljoen euro verdienen als hij akkoord gaat met een zogenaamde 'comebackdeal'. Dat meldt de Britse omroep BBC.

Tot nu toe is de (voormalige?) King of Pop enkel van plan tien concerten te geven in Londen, zijn laatste tien concerten ooit. Maar als de failliete ster akkoord gaat met de deal komt daar ook nog een wereldtournee en een 3D-film gebaseerd op het album Thriller bij.

AEG Live, zoals het promotiebedrijf heet dat de optredens organiseert, is ook met de zanger in gesprek over het uitbrengen van nieuwe muziek.

Jackson heeft vooralsnog alleen ingestemd met tien liveshows in de O2 Arena in Londen. De concerten die op 8 juli van start gaan leveren de King of Pop bijna 40 miljoen euro op, zegt zijn promotor.

07-03-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanrijding in Moscou bekroond tot beste scenario van 2008

Aanrijding in Moscou bekroond tot beste scenario van 2008

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/aanrijding-in-moscou.jpg
Aanrijding in Moscou is door de leden van de Vlaamse Scenaristengilde verkozen tot het beste Vlaamse filmscenario van 2008. Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs, de scenaristen van de succesvolle debuutfilm van regisseur Christophe Van Rompaey, ontvingen de prijs vanavond in Gent tijdens de festiviteiten voor het vijfjarig bestaan van de Scenaristengilde.

Nieuw initiatief
Van Rijckeghem en van Beirs zijn de eerste laureaten van de Scenarioprijs, een nieuw jaarlijks initiatief. Bijzonder is dat de leden van de Scenaristengilde niet op het afgewerkte product - de film - stemmen.

Op de website van de Scenaristengilde (www.scenaristengilde.be) konden ze de voorbije maand de scenario's van de meeste genomineerden nalezen en zo hun keuze bepalen.

De Vlaamse Scenaristengilde werpt zich op als de beroeps- en belangenvereniging van de scenaristen in Vlaanderen en telt inmiddels meer dan honderd leden.

07-03-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coolio gearresteerd voor drugsbezit

Coolio gearresteerd voor drugsbezit

Om Coolio te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Rapper Coolio is gearresteerd op het vliegveld van Los Angeles. De Amerikaanse artiest is aangeklaagd wegens drugsbezit. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, na betaling van een borgsom van bijna 8.000 euro.

Afgelopen zomer kwam de 45-jarige rapper ook al in aanraking met de politie. Hij werd opgepakt omdat hij achter het stuur zat terwijl zijn rijbewijs was verlopen.

07-03-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson loopt Parijse modeshow

Pamela Anderson loopt Parijse modeshow

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pamela-anderson-1.jpg
Pamela Anderson was gisteren een van de modellen bij de modeshow van Vivienne Westwood in Parijs. De Amerikaanse seksbom showde drie verschillende outfits op de catwalk. Ze toonde onder meer een rechtopstaande ultrakorte tutu met daaronder kniekousen.

De 41-jarige Anderson is sinds kort het gezicht van het modehuis van Westwood. Ze speelt onder meer een hoofdrol in de campagne voor de nieuwe zomercollectie van de extravagante ontwerpster. De twee leerden elkaar afgelopen herfst kennen tijdens een show van Westwood in Londen en zijn sindsdien bevriend.

07-03-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helena Christensen "eet als een varken"

Helena Christensen "eet als een varken"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/HelenaChristensen.jpg
Mensen die denken dat topmodel Helena Christensen zichzelf uithongert om dun te blijven, hebben het mis. "Ik eet meer dan iedereen die ik ken", zegt ze. "Ik ben geobsedeerd door eten, ik denk er 75 procent van de dag aan. Ik eet als een varken."

De 40-jarige Deense schone denkt dat ze niet aankomt omdat ze een snelle stofwisseling heeft. "Maar ik realiseer me dat dat kan veranderen nu ik ouder wordt. Daarom ga ik ook regelmatig naar de gym", geeft ze toe.

Christensen wordt beschouwd als een van de supermodellen van de jaren negentig. Nu ze niet meer tot de top van de modellenwereld behoort, houdt ze zich bezig met fotografie en het runnen van haar modelabel Christensen & Sigersen. Ook heeft ze een boetiek en een antiekwinkel in New York.

07-03-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah deelt cover met Michelle Obama

Oprah deelt cover met Michelle Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/oprah.jpg
Oprah Winfrey staat voor het eerst in de geschiedenis van haar tijdschrift O niet alleen op de cover van het blad. Op de omslag van de aprileditie van het magazine prijkt de talkshowpresentatrice samen met de Amerikaanse first lady Michelle Obama.

Winfrey heeft de presidentsvrouw geïnterviewd over verschillende onderwerpen, variërend van haar hoop andere vrouwen te inspireren tot de inrichting van het Witte Huis, en het eerste weekeinde van de familie Obama daar.

Winfrey is een groot fan van president Barack Obama en zijn vrouw. Ze was gedurende de verkiezingscampagne van Obama een van zijn meest fanatieke aanhangers. De presentatrice organiseerde meerdere grote bijeenkomsten voor de politicus.

07-03-2009 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna bereid te getuigen tegen Chris Brown

Rihanna bereid te getuigen tegen Chris Brown

Om Disturbia te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Rihanna is bereid een getuigenis af te leggen in de rechtszaak tegen haar vriend Chris Brown. De 19-jarige r&b-zanger is aangeklaagd wegens mishandeling en bedreiging van de zangeres.

Brown wordt ervan verdacht zijn vriendin vier weken geleden te hebben mishandeld in een auto en op straat. Volgens rechtbankdocumenten zou hij haar onder meer hebben geslagen, gebeten en met de dood bedreigd, nadat zij in zijn telefoon een sms'je had aangetroffen van een andere vrouw. Het stel ging na het incident uit elkaar, maar is inmiddels weer herenigd.

De rechtszaak tegen Brown begint op 6 april. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij een maximale celstraf van vier jaar en acht maanden krijgen.

07-03-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias Sercu wint Steracteur-Sterartiest

Mathias Sercu wint Steracteur-Sterartiest

Om In The Getto te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Mathias Sercu is de winnaar geworden van 'Steracteur-Sterartiest' op één. Hij volgt daarmee Stan Van Samang en Free Souffriau op. Sercu haalde het in een spannende finale van Ann Van Den Broeck. Mathias mag 25.000 euro schenken aan zijn goede doel.

Mathias Sercu belandde samen met Ann Van Den Broeck en Margot De Ridder in de finale. Margot, die zeven seizoenen lang Dorien vertolkte in Flikken, viel als eerste af en kreeg de bronzen medaille.

Kings of Leon
Uiteindelijk was het opnieuw Mathias Sercu, bekend van zijn rollen in Buiten de Zone, Team Spirit of W817, die de kijker wist te overtuigen van zijn kunnen. Hij zong in de finale 'Use Somebody' van Kings of Leon, 'With a little help from my friends' van Joe Cocker en 'Suspicious Minds' van Elvis Presley.

Goed doel
Mathias Sercu schenkt met zijn overwinning 25.000 euro aan 'Het Anker', een centrum dat jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis begeleidt.

07-03-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen, huilen, zwijgen....
Lachen, huilen, zwijgen...


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Bebe_Neuwirth_1-1024.jpg

Mijn lachen gaat over in huilen,
Als ik trillend voor je sta
Mijn huilen gaat over in snikken,
Als ik je met woorden in je gezicht sla

Mijn snikken gaat over in zwijgen,
Als je troostend je armen om me heen slaat
Mijn zwijgen gaat over in intens verdriet,
Als je rustig op me in praat

Mijn verdriet gaat over in woede,
Als je vertelt hoe je nu gelukkig bent
Mijn woede gaat over in onmacht,
Als je zegt nooit iemand als mij te hebben gekend

Mijn onmacht gaat over in verlangen,
Als ik zie dat ik jou weet op te winden
Mijn verlangen gaan over in liefde,
Als onze lippen elkaar vinden...

07-03-2009 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
06-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton hevig tongzoenend vastgelegd

Paris Hilton hevig tongzoenend vastgelegd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-5.jpg
Hotelerfgename, zangeres, actrice, model, bimbo, ... Paris Hilton is uitgebreid gefotografeerd terwijl ze haar nieuwe aanwinst Doug Reinhardt stond te tongzoenen. Dat deden de twee op de achterbank van een limousine na een avondje clubben.

Daarmee maakt Paris een einde aan de speculaties, want tot voor kort ontkende ze nog de relatie met Reinhardt, die acteert in de MTV-serie The Hills.

06-03-2009 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cineast filmt Big Brother met camera in prothese-oog

Cineast filmt Big Brother met camera in prothese-oog

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rob-spence.jpg
Rob Spence verloor als tiener zijn rechteroog.

Zoals bekend is de Big Brother maatschappij almaar meer een realiteit aan het worden. De Canadese cineast Rob Spence (36) wil dat nu op een unieke manier duidelijk maken aan zijn publiek. Spence verloor als tiener zijn oog en via een minifilmcamera in zijn prothese-oog gaat hij een documentaire maken. Op die manier moeten mensen beseffen dat de maatschappij door camera's in de gaten gehouden wordt.

"In de Canadese stad Toronto hangen twaalfduizend camera's. Maar het rare is dat niemand geïnteresseerd is in de bewakingscamera's. Ze maakten zich meer zorgen over mij en mijn geheime oogcamera, omdat het naar hun gevoel een grotere schending van hun privéleven is", zegt Spence. De filmmaker benadrukte dat hij geen realityshow wil maken of op plaatsen als een paskamer gaat filmen. Hij wil mensen alleen doen inzien, dat ze bij zowat alles wat ze doen door Big Brother in de gaten worden gehouden via camera's in straten, banken, winkels en het openbaar vervoer.

06-03-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum bijt terug: "Ik ben niet te dik"

Heidi Klum bijt terug: "Ik ben niet te dik"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heidi-klum.jpg
Heidi Klum: een kleine zeemeermin met te brede heupen?

Heidi Klum bijt van zich af. Het supermodel pikt de kritiek van ontwerper Wolfgang Joop niet. De Duitser had luidop verkondigd dat Klum te dik geworden is. "Ik ben niet te dik", zegt Klum.

"Kinderen en man beste workout"
In een interview met het Duitse magazine Bunte zegt ze dat ze nooit een fan geweest is van diëten maar dat ze altijd bewust gegeten heeft. "Toen ik met mijn modellenloopbaan begon wist ik al wat ik moest laten. Zo stopte ik onmiddellijk met het eten van Wienerschnitzels", vertelt de blondine. Aan lichaamsbeweging heeft ze ook geen gebrek. Loopt ze niet achter haar koters aan, dan is het haar man Seal die om aandacht en lichaamsbeweging vraagt. "Mijn kindereren zijn mijn beste workout en dan is er ook nog altijd Seal", zegt ze met een ferme knipoog.

Kritiek raakt haar niet
Klum stond in het oog van de storm nadat ze hard uithaalde in het tv-programma 'Germany's Next Top Model' waarin de diva haar ongezouten mening geeft over meisjes die luidop dromen van een modellencarrière. De Duitse haalde geregeld fel uit en kandidates met een maatje meer, maakte ze genadeloos af. Dat was ook Wolfgang Joop niet ontgaan en hij spelde op zijn beurt Klum de les. "Ze is zelf te dik", sprak de ontwerper. "Vooral haar boezem en dijen zijn te groot geworden." De kritiek raakte haar niet beweert ze. "Iedereen heeft recht op een mening." En dat ze steeds meer kritiek zal krijgen daar zal ze mee moeten leren leven, zeker als ze vasthoudt aan haar voornemen om tot haar tachtigste over de catwalk te heupwiegen.

06-03-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!