Angeltjes
27-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LDD : anders dan de anderen door Reporter + AANPASSING UUR

 

Weggeplukt uit de reacties :

 

LDD, anders dan de anderen. Een partij voor mensen die ideologie boven eigenbelang stellen. Een partij voor mensen met propere handen.

Een overzichtje van een jaar LDD.

1. In Aarschot stapt de lokale partij PVD over naar LDD. Na een paar maanden (oktober 07) houden ze het er al voor bekeken. Dedecker is een dictator in het kwadraat, zeggen de PVD'ers ontgoocheld.

2. John Vranken stapt in Limburg van VB over naar LDD. Naar eigen zeggen is hem geen postje beloofd. Twee dagen later stapt de voorzitter van LDD-Limburg op omdat hij zich doodergert aan de mentaliteit van postjespakken binnen LDD

3. In de zaak 'Bodart' worden naast Gilbert Bodart ook andere criminelen opgepakt (valsmunters). Een ervan is de voorzitter van LDD-Wevelgem : Coorevits

4. Nov 2007 : in Limburg bij LDD stappen eerste opvolger Eric Creve en nummer twee Danielle Vanheusden uit de partij in Limburg."We zijn in in de hoek geduwd,verafschuwd,verbannen en bij het grof vuil gezet door Similon.Onze mening of onze plannen zijn niet van tel.Het enige wat we mogen doen is braafzijn en luisteren en liefst ons spaarvarken nog meer leegschudden.

5. fabrice Morreau, de zgn 'art director' van fdw stapt over naar LDD. Na enige maanden houdt hij het daar wijselijk voor bekeken.

6. Haacht : Steven Godefridi maakt met veel lawaai de overstap naar LDD. Twee maanden later onderhandelt hij alweer met de NVA, en nog een maand later stapt hij uit LDD en de politiek

7. Zaventem: de affiche van de zgn optimistenbond wordt verboden op de luchthaven wegens al te duidelijke politieke ondertoon. De "Optimistenbond van het Koninrijk België" is een verkapte belgicistische organisatie geleid door Luc Simonet. Op de lijst der ereleden figureert naast een schare baronnen, burggraven (Lippens o.a.), en grootindustriëlen Dhr Guy Aernoudt, vooraanstaand LDD-er.

Reporter

AANPASSING 20 UUR

Men vraagt zich af wat het verband is van Coorevits met LDD.

Uit het Nieuwsblad

LDD - 26/05/2008

WEVELGEM - Op woensdag 28 mei om 19.30 uur wordt in feestzaal De Witte Meulne in Moorsele in aanwezigheid van Jean-Marie Dedecker en Ulla Werbrouck het officiële startschot gegeven voor de Wevelgemse afdeling van Lijst Dedecker. Voorzitter is Youri Bultynck, Marten Vanden Broucke is ondervoorzitter. Het bekendste bestuurslid is Tony Coorevits, gewezen gemeenteraadslid voor de VLD in Wevelgem. Hij maakte begin 2007 de overstap naar LDD. Als lijstduwer van de Kamerlijst kreeg hij 2.170 stemmen achter zijn naam. (vlw)

27-08-2008, 17:38 geschreven door speurneus

Als Coorevits lid van Vlaams Belang was geweest, stond de redactie van de VRT op zijn kop !  Nu werd zelfs niet gewezen naar de politieke carrière van de beschuldigde valsemunter.  Mooi partijtje !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo ? Hallo, Bellens ?

 

Nu men bij Belgacom een manager had aangeworven met een geschikte naam, wordt de man bijna de laan uitgestuurd, omdat hij te veel verdient. Een jaarwedde van rond de 2,5 miljoen euri.

Het zal Jannie Haeck van de NMBS niet overkomen, die krijgt maar € 27.5000 per maand, maar hij heet dan ook niet Tsjoeke-Tsjoeke of Tùt-Tùt.

Bellens van Belgacom -er zit verdomme nog een stafrijm in ook- werd destijds binnengesnokt door Guynokkio* en hij zou per jaar 2,7 miljoen euri verdienen, dat is + 200.000 snaren per maand.  Daar willen wij ook een maand "Hallo, Belgacom" gaan voor roepen en desnoods langer. Niemand zal ons hier missen.

Het feest van Bellens heeft echter lang genoeg geduurd voor de politiek en men wil van die peperdure en onverantwoorde hallo-man verlost worden, want hij schaadt het imago van het zuinige en goede bestuur. Vervelend is dat als ze de kerel aan de deur zetten, hij contractueel een vergoeding zal opstrijken van zowat 8 miljoen euri (voor alle duidelijkheid, dat is 320 miljoen frank, om niet meer "Hallo, met Bellens" te zeggen). Allemaal razendknap onderhandeld door de paarse peuteraars van Guynokkio.

Daarom hebben de perfiede politici van de huidige ploeg voorgesteld om Bellens in dienst te houden maar zijn wedde te verminderen. Hoeveel het zou worden, dat is niet geweten.  Zwijgt dan ! 

Strikt legaal kan dit natuurlijk niet, maar de regering van Nonkel Kruk is de meest onbekwame en onkundige uit de geschiedenis van dit land. De ministers zijn over alle onderwerpen zo verdeeld, dat ze slechts een akkoord kunnen bereiken dat buiten elk wettelijk kader ligt. 

U begrijpt dat wij niet optreden als juridisch adviseur of vakbondssecretaris voor mijnheer Bellens.  Die bovendien ook nog eens zijn secretaresse een reuze-promotie heeft bezorgd, in navolging van Fernand Koekelbergs van de federale politie die een gelijkaardige stunt uithaalde.

Het regime bevindt zich in een verregaande staat van ontbinding.  Deze regering die nog niets gepresteerd heeft, begint het nieuwe werkingsjaar met een verkrachting van de arbeidswetgeving of met de negatie van een bestaand contract, afhankelijk van het statuut dat Bellens bezit.  

Ook als de staat moreel gelijk heeft, moet de regering correct streven naar een eervolle dadingsovereenkomst met Bellens. Nu gedraagt men zich als een tapijtenhandelaar in de soeks. Dit is gesjoemel en gestommel, een regering onwaardig maar wel binnen het verwachtingspatroon van de "superstrateeg" Yves Leterme, zoals we hem recentelijk nog hoorden omschrijven.

Savat 

* Een reageerder deelt mede dat de echte verantwoordelijke Vadelanotte is.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen medelijden met pedo's (behalve in Walchië) - Aanpassing 18 u 45

 

Pedo Glitter in het nauw gedreven

Gary Glitter heeft het er maar zwaar mee. Na zijn veroordeling wegens het misbruiken van twee minderjarige meisjes zat hij ruim twee jaar in het Vietnamese gevang. Toen hij werd vrijgelaten kon hij geen kant op en hij probeerde tevergeefs allerlei landen in Azië te betreden. Uiteindelijk kwam hij terug in Engeland, alwaar van een warm onthaal bepaald geen sprake is.

In Engeland jaagt de pers met man en macht op de pedofiel. Glitter heeft zijn opvallende baard er inmiddels afgehaald, maar hij wordt evengoed op straat herkend door het journaille. Glitter werd onder meer in het zuiden van Engeland gezien. Hij liep daar vermomd over straat.

garyglitter94494.jpg

Voordat Glitter naar Engeland kwam deed hij er alles aan om de terugkeer uit te stellen. Zo probeerde hij eerst onder meer Thailand en Hong Kong binnen te komen. Daarna probeerde hij het in een aantal andere landen, maar nergens was de pedorocker welkom. Uiteindelijk landde hij op Britse grond en kon het vluchten voor de pers beginnen.

@ www.geenstijl.nl  (Spitsnieuws)

AANPASSING 18 u 45 : Behalve in Walchië

Kan iemand mij uitleggen hoe onderstaand vonnis mogelijk is ? Is dat justitie ?
 
De enige oplossing voor zulke perverse monsters is een castratie.... en liefst zonder verdoving....
 
 
Wim
 
 

Vier jaar cel voor verkrachting van drie kinderen

De correctionele rechtbank van Luik heeft een gevangenisstraf van vier jaar uitgesproken tegen een 30-jarige inwoner van Fléron. Hij werd veroordeeld voor de verkrachting van drie jongetjes. Het was niet de eerste keer dat hij hiervoor in de gevangenis belandde.

Tweede veroordeling
De beschuldigde is reeds veroordeeld wegens seksueel misbruik van zijn neefjes en nichtjes in 1999 en kreeg toen een gevangenisstraf van vier jaar, waarvan een deel voorwaardelijk. Deze keer werd hij verdacht van een reeks verkrachtingen van drie kinderen van een vriendin van zijn moeder. Het jongste slachtoffer was acht jaar terwijl een van de kinderen zwakzinnig was geworden.

Geen voorzorgen
De feiten vonden plaats in de periode dat de drie kinderen onder de hoede van de moeder van de verdachte stonden. Ondanks het verleden van de verdachte, had de familie geen enkele voorzorgsmaatregel genomen om de kinderen te beschermen. De verdachte heeft de feiten bekend, maar weigerde om het verloop verder uit te leggen tijdens het verhoor van de rechtbank. Hij ontkende wel de beschuldigingen van verkrachtingen van een oude vriendin.

De rechtbank heeft de beschuldigde veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar, door de herhaling van het misdrijf, en heeft hem vrijgesproken voor de verkrachting van zijn voormalige vriendin. (belga/gb)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL en B : veel verschillen, veel gelijkenissen

 

Dat parlementaire controlerecht en democratie in het algemeen in Nederland heel wat beter functioneren dan in het Schandland B, weten we al lang.  Ook de gevolgen van die beter functionerende democratie kennen we : de waanzin wordt soms getoond en roept wrevel, onbehagen en protest op.  In het land B wordt de democratie gebruikt als een schijnheilige dekmantel voor de miskleunen en bevoordeliging van vriendjes en bescherming van het grootkapitaal.  België is het meest hypocriete land ter wereld : kijk naar de premier en u weet wat we bedoelen.

Intussen een stukje waanzin uit Nederland : subsidies voor linkse groepjes die zich vermommen als bezorgde burgers.

167.621 euro voor de ontwikkeling van een hybride-tuktuk (Enviu Nederland)
136.980 euro om vakantiegangers te informeren over duurzaam toerisme (Milieu Centraal)
131.000 euro voor de warmetruiendag (een dag per jaar de thermostaat op scholen een graadje lager zetten)
121.810 euro om een ‘educatieve’ realitysoap over het milieuvriendelijke gedrag maken van zangeres Elly Lockhorst (Albeda College)
105.749 euro om allochtonen met lage inkomens in Amsterdam-Zuidoost bewust te maken van energiebesparing (Amsterdams Steunpunt Wonen)
48.000 euro om Nieuwe Nederlanders kennis te laten maken met natuurgebieden in hun omgeving (wAarde)
33.443 euro om christelijke jongeren te informeren over duurzame elektronica (Time to Turn)
12.000 euro om particuliere beleggers tijdens aandeelhoudersvergaderingen aan te zetten vragen te stellen over duurzaamheid (VBDO)
Heerlijk !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielmisbruiken aanpakken ? NON !

 


27.08.2008 11.16u - Het nieuwe parlementaire jaar is nog niet begonnen, maar de regeringspartijen rollen alweer vechtend over de straatstenen. Vooral over het asiel- en migratiebeleid lopen de meningen op zijn zachtst gezegd uiteen. “De politieke tegenstellingen zijn te groot,” schrijft Peter De Backer in Het Nieuwsblad. “PS en cdH willen veel ruimhartigere voorwaarden dan de Vlaamse partijen en de Franstalige liberalen van de MR, en willen meer regularisaties mogelijk maken dan vandaag het geval is.”

We voorspelden het hier gisteren reeds: de voorzichtige plannen van minister Turtelboom (Open VLD) om de soepele bilaterale akkoorden met onder meer Marokko en Turkije te herbekijken en zo de misbruiken in de gezinshereniging aan te pakken, zouden op verzet van de Franstaligen stuiten (zie
actueel 26.08.2008). Zowel cdH als de PS reageerden onmiddellijk afwijzend. Volgens Joëlle Milquet “zijn er nu meer urgente zaken”. Bij de Parti Socialiste is men al even gepikeerd. “In het regeerakkoord staat wel dat we het asielbeleid gaan harmoniseren, maar niet wat we bedoelen met harmoniseren,” zo luidt het daar. Voor de PS is het duidelijk “dat er andere prioriteiten zijn”.

Liefst tweederde van de Marokkaanse en Turkse allochtonen in dit land huwt met een partner uit het land van herkomst, waardoor de integratie telkens weer van nul moet beginnen. De Franstaligen zien hier echter geen probleem in, terwijl het de Vlaamse politieke partijen aan politieke moed ontbreekt om het asielmisbruik aan te pakken. Het knuffelbeleid van de voorbije decennia is een totale mislukking gebleken, maar de politieke klasse lijkt hier maar geen lessen uit te (willen) trekken.

@ Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totaal vrijblijvend advies : kijk naar Canvas vanavond !

 

Al de documentaires over Hitler, zijn ondergoed, zijn ontaarde kunst, zijn onooglijke klabanus, zijn honden, enz. zijn na zeventien wederuitzendingen toe aan rust.  Nieuwe afleveringen zijn in de maak, evenals een boeiende reeks over het fijne leven in de Sovjet-Unie dat best aangenaam was : "Vadertje Stalin,  wie zou zo geen paps willen ?"

In afwachting wordt vanavond om 20.45 uur de schitterende film van Michael Radford "De koopman van Venetië" vertoond.

Het is geen klassieke verfilming van het wrange  toneelstuk van Shakespeare geworden, alhoewel de opnames voor een groot deel in Venetië zijn gebeurd. De interactie tussen de personages wordt in beeld gebracht met kleine spitsvondigheden en details, die veel duidelijker dan de theaterdialogen de karakters verklaren en het waarom van hun verhaal. En dat nu niemand afkome met het versleten non-argument dat wij een anti-semitische film aanbevelen.  Please, bespaar ons die lariekoek. 

The Merchant of Venice is een Britse productie met de boeiende acteurs Al Pacino (als Shylock) en Jeremy Irons. De regisseur verklaarde ondermeer dat in de lessen literatuur of dramaturgie men de jonge mensen niet de teksten moet doen lezen, maar ze laten spelen.

Wij kunnen best aardig zijn voor de 4 Nullen.  We maken er geen gewoonte van.  Beloofd.  Volgende week terug "Had Hittelèr ne kittelèr ?" 

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instelling bouwen voor moeilijke asielzoekers ? Waarom niet naar huis sturen ?

 

Ministerin Turtelbaum leek oprecht geschokt gisteren toen zij een bezoek bracht aan het vernielde en in brand gestoken asielcentrum in Steenokkerzeel. Ze had het zich niet zo erg voorgesteld, beweerde ze enigszins va haar stuk gebracht voor de camera's. 

Vooraleer Turtelbaum van haar stuk gebracht wordt, moet er meer gebeuren dan Napoleon die van zijn paard valt.

De arrogantie, die vaak voortkomt uit domheid, bij vele asielzoekers is grotendeels het gevolg van heel het profiterende circus van welzijnswerkers en advocaten die rond hen cirkelen als bijtjes om de honingbloemen. Uit naam van medemenselijkheid, erbarmen, compassie, naastenliefde, caritas worden de aanstaande opgenomenen opgejut en opgezet tegen hun nieuwe vaderland : je vraagt je af wie er nog zin heeft om te willen verblijven in zulk een hadvochtige omgeving, waar de grijze luchten, de kille winden en de koude regenbuien vrolijker zijn dan de inborst van de inwoners ?

Jonge mensen, die geen enkele notie hebben van de problematiek worden vaak en graag ingeschakeld om de asielproblematiek te herleiden tot een strijd tussen goeden en slechten.

De minister zal de opstandige en lastige asielisten, om het politiek-incorrecte woord misdadig te omzeilen, samen onderbengen in een nieuwe omgeving.  Zodat ze apart gehouden worden van de braven. Ja, dat is een goede oplossing, Annie. Heeft Nonkel Kruk of Didier centjes ?  En zullen de Waalse hangmatters dit goed vinden ?

Wij vragen ons natuurlijk af, waarom zet je het misdadige zootje niet op het vliegtuig, richting Prachtig Thuisland.  In de geheimzinnige rimboe, in de donkere wouden van de Balkan, in de fascinerende woestijn, in de tsjoek-tsjoek democratieën die geregeerd worden met de keraan als grondwet ?  Die mensen zijn veel beter daar af : ze hebben bewezen niet te deugen voor onze maatschappij vooral ze er deel van uitmaakten. 

Tot nooit meer ! 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we er eens mee lachen voor een verandering.

 

 

(met dank aan Gilbert en Wim)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijst Dedecker heeft het aan zijn rekker

 

Voorzitter Lijst Dedecker Limburg stapt op

Guy Geens heeft met onmiddellijke ingang zijn ontslag gegeven als voorzitter van Lijst Dedecker Limburg. Hij zegt dit enerzijds te doen omwille van persoonlijke redenen en anderzijds omwille van de aanhoudende sfeer van postjespakkerij binnen Lijst Dedecker in Limburg.

Geens benadrukt nog dat hij de persoon van Jean-Marie Dedecker nog steeds respecteert en een warm hart toedraagt. Dedecker zelf zegt op de hoogte te zijn van het ontslag en van Geens' persoonlijke motieven, maar niet van de plaatselijke situatie. (belga)

***

Het is in Limburg dat vorige vrijdag de illuster onbekende Vlaams Belanger John Vrancken zijn overstap aankondigde naar LDD, er zorgvldig bij vermeldend dat hem niets beloofd was ... John was niet opgewassen tegen de miskenning die het cordon oplevert en hij wilde UITSLUITEND naar LDD omwille van ideologische redenen en omdat hij in 2009 niet zeker was van een verkiesbare plaats. Het is zo simpel als dat en  we weten intussen heel wat meer over het verschil tussen ambitie en talent. John is het prototype van een Johnny hij is net binnen bij LDD en de voorzitter stapt het af.  Oeps, hoe zou dat komen ?

Een partij die in het Vlaams Parlement vertegenwoordigd wordt door drie overlopers (de disc-jockey met het glas wijn in de hand) de stille verpleegster en de Limburgse kikker die meent dat de sterren in mekaar zullen krimpen van ontzag als hij kwaakt, dàt is de fractie van Jan Maria den Dubbeldekker.  Drie verkozenen zonder veel intellectuele noch politieke bagage maar wel met een extreem hoge graad van menselijke onbetrouwbaarheid en lafheid : ze zitten alle drie op een gestolen zetel.

Voorwaar, een mooi begin voor een succespartij.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huiszoeking bij Milli Görüs : ies racisme

 

De politie van de Duitse stad Keulen heeft vandaag huiszoekingen gedaan bij kantoren van Turks-Islamitische club Milli Görüs. Ook huizen van enkele bestuursleden zijn doorzocht.

 

Fiscus

De politie is vaag over de verdenkingen tegen Milli Görüs. Belastingwetten zouden zijn overtreden, maar op welke manier de fiscus zou zijn getild, is niet bekend gemaakt.

De Nederlandse tak van Milli Görüs is ook al eens verdacht geweest van financiële wanpraktijken.

Financiële wanpraktijk ies koeltoer. Huiszoeking ies racisme.

http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2008/08/huizoekingen_bij_milli_gorus.html

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro-Gestapo complot tegen Ierland neemt vorm aan.

 

De Europese-Gestapo's stellen alles in het werk om de Ieren opnieuw het Verdrag van Lissabon voor de neus te duwen en hen te dwingen "Ja" te zeggen. 

Sarkozy, die aardig op weg is zich met  Mitterand-allures door het politieke landschap te bewegen, speelt in de kwestie Ierland een belangrijke rol als voorzitter van de Europese Gestapo-Unie.  Hij wil per se voor het einde van het jaar bewijzen aan de 27 overige landen, dat la France  nog steeds een leidende rol kan spelen en over veel  politieke en diplomatieke invloed beschikt.  Let wel, Ségolène Royal had zich met minder inzet van haar persoonlijkheid  slaafser opgesteld tegenover de heersende mentaliteit in Euroland.

Onze Napoleon volgt vanuit zijn geheime stellingen in de Kaukasus met argusogen de bewegingen van de ambitieuze Fransman. "Zijn land is wat groter dan het mijne, maar als ik op mijn tenen sta, ben ik groter dan hij" is een fantastische grap van Napoleon, waarmede zijn volgelingen steeds luid moeten lachen.

Inmiddels is de Ierse minister van Europese zaken, Dick Roche,  publiek aan het wankelen en is hij de eerste die zorgt voor de nodige scheuren in het tot hiertoe eensgezinde Ierse politieke front.  Althans naar buitenuit. "We moeten alle mogelijke oplossingen onderzoeken.  We kunnen niet uitsluiten dat op een zeker moment en in welbepaalde omstandigheden, het nodig kan zijn het volk nogmaals te raadplegen. Mijn persoonlijk gedacht is dat een referendum het geschikte antwoord biedt op de positie waarin we ons bevinden ; dit is op dit ogenblik mijn eigen persoonlijke visie. We kunnen niet, zoals sommigen dat wensen, blijven toekijken en volhouden dat "neen" alleen maar "neen" betekent". 

Voelt u hem afkomen, het politieke serpent ? Een democratisch "neen" betekent dus niet neen, want het regime heeft een "ja" nodig om te overleven. Zo een man zou je moeten aan de schandpaal binden.

Natuurlijk zitten Barroso, zijn bende niet verkozen rovers en de collaborateurs uit de diverse machtswellustige regime-regeringen op vinkenslag om tegen de Europese verkiezingen van juni 2009 alle neuzen in één en dezelfde richting te hebben, zodat er een Nieuwe Gestapo-Unie kan verrijzen.

- Met een lichtjes afgeslankt parlement met nauwelijks andere bevoegdheden  (dus omzeggens geen) en een onbestaande controle op de meest onoverzichtelijke structuur die de administratie en de financiën  van de EU zijn.  

- Een president met een eigen hofhouding, een niet te controleren macht en een kostprijs om de keuning van het land B jaoers te maken.

- Gekortwiekte beslissingsmacht voor de lidstaten die  nog meer bevoegdheden afstaan aan Europa. De burgers worden totaal behandeld als onderhorigen die  te gehoorzamen hebben aan bepalingen waar zij geen enkele greep op hebben.

Heeft u niet kunnen beslissen, beste Europese burger , over dit Verdrag van Lissabon ?  Neen ? Dat doet uw regering in uw plaats. Zo gaat dat in een democratie. Het regime waakt over uw welzijn en behoedt u tegen stommiteiten.

Het is zo doodjammer, en tegelijk eng,  vast te stellen op welk een dictatoriale manier een honderdtal figuren in Europa een bevolking van 500 miljoen burgers, verspreid over 28 lidstaten, onderwerpen aan hun almacht en in ruil een overbetaald parlement scheppen waar de verkozenen niet meer zijn dan een democratische excusenclub.

Europa en China zijn qua mondigheid en inspraak van de burgers aan mekaar gewaagd na juni 2009

http://www.bnp.org.uk/2008/08/euro-gestapo-plot-on-how-to-overturn-irish-%e2%80%9cno%e2%80%9d-to-eu%e2%80%99s-lisbon-treaty/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Petition pour annexation à la France - Victor van Vosselaer + AANPASSING 21 u 30

 

Commentaar weggeplukt uit onze reacties

verheug en verblijd U, hallelulia (!!!), men moet niet meer naar Lourdes om een mirakel mee te maken: "ga naar onze waalse vriendjes van ....lapetition.be"
Een paar dagen geleden postte ik nog dat die gasten hun kuiten moesten invetten om aan 1000 te geraken omdat die petitie afliep op heden, 28/08/08.
Vanwege de reactie van Stradi, piepte ik nog eens naar die site.   
Wonder boven wonder is het aantal ondertekenaars, van maandagavond af (704) gestegen tot vandaag (13:30) ZEVENDUIZENDNEGENHONDERDVIERENVEERTIG.! >7944<
Heer Ray (423) kreeg als achternaam Neziroglu;  
')">Shocked      Stradi Song veranderde zelfs van geslacht en werd Ocreman Estelle ')">Embarassed
(434). Uw dienaar kreeg van 't zelfde laken een broek (rok ?)
445 VVV werd nu Thous Vanessa, en dàt zonder hormoneninspuitingen !
')">Rolling Eyes
Het werd nog mooier: Aramburo Artegui EN Griffon Antoine (454 &455) werden beide: Camby Ronald !!!

Er moet daar in wallonie iemand dagenlang moeten zwoegen hebben om al die fictieve namen uit zijn duim te zuigen, woeaaach !

28-08-2008, 13:56 geschreven door Victor Van Vosselaer

+ AANPASSING 21.30 U

Het is een vergissing, een "graptje" van Victor.  Hij heeft twee petities verward.   En wij zijn ermee ingetuind.  Onszelf straffen kunnen we niet, maar Victor wel : Juffrouw Ellen is al op weg naar Zeebrugge met het koffertje van Marijke Hot.  Kssst ... Victor, in de kooi.


26-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De profeet (52) met zijn vrouwtje (9)

 

 

De profeet Mohammed en zijn vrouw Aïsja. Mohammed trad met Aïsja in het huwelijk toen zij ongeveer 9 jaar oud was en hij 52. Deze zeldzame afbeelding prijkte vandaag in de Telegraaf. Wat een romantisch beeld.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed Nieuws dat ons zenuwachtig maakt.

 

Vandaag is het beslist geen Vrolijk-Nieuwsdag. Moeten wij daarom zwijgen en doen zoals zovelen uit onze gemeenschap : de schouders ophalen en ons opsluiten in onszelf ? 

Weet u, dat er vandaag een glimp goed nieuws was ?  De bekendmaking dat Turtelbaum tenminste durft toe te geven dat er heel wat misbruiken bestaan bij de gezinsherenigingen, uit vooral de moslimlanden.  Daarmee wordt geen aanvang genomen met een oplossing, of een afremming van de ongebreidelde instroom van profiteurs. Maar het is wel een van de zeldzame keren dat er toegegeven wordt, dat de misbruiken zouden moeten ophouden ...

De angstvallig porseleinen aanpak van illegalen is een ander heikel punt uit de migratiepolitiek.  Verbaast het u, dat een aantal ambtenaren die werken in de omgeving van vreemdelingenzaken en die behept zijn met de beste bedoelingen, na verloop van tijd vertwijfeld geraken en in stilte hopen dat Vlaams Belang ooit aan de macht zal komen, om kordaat een einde te maken aan de politiek van "alles is toegelaten en over een vreemdeling mag je geen kwaad woord vertellen" ?

Als illegalen "officieel" in betogingen kunnen opstappen,  begeleid door  politie-escortes, onder het scanderen van beledigende slogans, is er fundamenteel iets mis met het beleid.  Illegalen bezetten rooms-katholieke kerken (nooit moskeeën, want daar komen ze niet in) en spannen onnozele halzen van pastoors voor hun kar.  Illegalen veinzen, bedriegen, liegen en doen zowat alles wat niet mag om toch maar hun wil door te drijven.  Vernielingen, brandstichtingen, beledigingen en bedreigingen aan het adres van het brave personeel. Ja, braaf, omdat het hen zo ingepeperd is en zij vrezen voor maatregelen, bestraffing en hun broodwinning.

Vandaag zijn er werkonderbrekingen in Merksplas en andere centra zullen volgen.

Het parlement is met vakantie, de ministers rusten uit van hun jetlag na hun vermoeiende reis naar Peking, de Vlaamse bevolking zwijgt en mort. 

En de vreemdelingen palmen het land in.  Wie niet meeroept "Welkom" is een hardvochtige egoïst. Wij krijgen het vreselijk op onze zenuwen van deze lamlendige toestanden.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 sharia-rechtbanken zijn operationeel in Groot-Brittannië

 

 

Sharia courts rule on sex lives in Britain

Unofficial Sharia courts are governing people's sex lives in Britain

Finsbury Park mosque

Het is een bescheiden begin, alhoewel de eerste rechtbank reeds dateert uit 1982

Met dit soort mededelingen en reportages op de televisie, wordt de gemiddelde burger voorbereid op de integratie (sic) van de islam in onze Westerse gemeenschap.  Ongetwijfeld volgen na Groot-Brittannië ook de overige EU-lidstaten en aanvaarden zij  in eerste instantie lijdzaam de gebruiken van de islam, om zich vervolgens te onderwerpen. Het tot uiting brengen van waarschuwingen zoals wij nu doen, wordt vanzelfsprekend als intolerant, racistisch en bekrompen beschouwd door de culturele marxisten van de politieke correctheid.  Hier : mijn Middenvinger, dames en heren.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2625090/Sharia-courts-rule-on-sex-lives-in-Britain.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Carolien dit gezien ?

 

 

Een Democratische afgevaardigde voor Clinton ruilt van kamp. Zo zijn er ettelijken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaas is een racist en Zwarte Piet een domme neger.

 

Er is al geruime tijd sprake van, maar nu met het naderen van het eindejaar wordt er ernstig onderzoek verricht door wetenschappelijke commissies aan de universiteiten, opdrachten worden ijlings verstrekt en budgetten vastgelegd : de racist komt het land niet meer in !  Uitroepteken !

Welzijnspersonen, straathoekloerders, integratie-centenverzamelaars maken zich op voor een groot gezamenlijk offensief tegen 6 december : Sinterklaas mag godverdoeme het land niet meer in.

En als hij bij ons geen doorgang krijgt, kunnen de Nederlanders het ook schudden, tenzij de gefalueerde, racistische, ouwe, witte smeerlap per schip Nederland zou proberen te bereiken. Dan staan echter de Jantjes uit Den Helder klaar om hem een gedenkwaardig welkom voor te bereiden.

In het Eindhovense moderne museum Van Abbe heeft men definitief de strijd aangebonden, in het raam van een "project" (vroeger richtten musea tentoonstellingen in, nu doen ze aan "projecten", liefst politieke projecten, ter ondersteuning van de socialistische en marxistische verloedering van de maatschappij).  Het project van Van Abbe heet "Be(com)ing Dutch", ook in het Nederlands luidt dat "Be(com)ing Dutch", want Dutch is een goede vertaling van duts. Duts zijn of duts worden in Nederland, is alleen weggelegd voor de oorspronkelijke Witmansen.  Het project handelt  over identiteit en de problemen daaromtrent.  Dat wil zeggen : identiteit bestaat niet voor Nederlanders, identiteit bestaat uitsluitend voor gekleurde medemensen en vreemdelingen.

Die zakken af naar de Rijke Landen met heel hun schamele hebben en houden én voorzien van hun aftandse, en vaak ook gewapende gewoontes en tradities en zij  kunnen hier hun identiteit ontplooien en beleven.  Wij staan in een kring om hen heen en bieden hen waardering, respect, centjes, veel centjes, meer centjes en we applaudisseren glimlachend en goedkeurend voor de exotische exponenten van samenlevingen die de toekomst van ons nageslacht  zullen overheersen.  Wij zijn de idioten van dienst. Onze kinderen zullen ons vervloeken.

De ouwe racist berijdt zelfs een zwart paard ten teken van zijn minachting.

Een stukje uit Elsevier :

In het Van Abbemuseum begint dit weekend een expositie tegen het fenomeen Zwarte Piet. Deze typisch Nederlandse traditie zit vol racisme en kolonialisme en moet verdwijnen, vinden onder meer twee buitenlandse kunstenaars en de actieclub Doorbraak.

Het museum in Eindhoven wil met deze tentoonstelling de discussie heropenen over een ‘culturele traditie die a-politiek en neutraal is gemaakt en is opgenomen in het collectieve bewustzijn van de huidige Nederlandse samenleving’.
De twee kunstenaars,
Petra Bauer uit Zweden en Annette Krauss (Duitsland), zien het Sinterklaasfeest als de ‘koloniale relatie tussen de oude, wijze en strenge witte baas en goedheiligman aan de ene kant en de jonge, dommige en nogal stoute zwarte knecht Piet aan de andere kant, die kinderlijk staat te dansen, gek loopt rond te springen en de Nederlandse taal onvoldoende beheerst.’

Ze vragen zich af of het mogelijk is om de discussie te heropenen over de Zwarte Piet-traditie. ‘Het is moeilijk om hierover te discussiëren in Nederland, omdat veel mensen de traditie in ere willen houden.’ Naar eigen zeggen kregen de twee veel kritiek omdat ze zelf niet Nederlands zijn en dus de traditie niet goed begrijpen.

Tijdens de opening van de expositie
Be(com)ing Dutch wordt ook een protestmars gehouden, onder leiding van Doorbraak. Deze club organiseerde ook al lawaaiprotesten tijdens bijeenkomsten van Rita Verdonk’s Trots op Nederland.

Het bovenstaand  deed mij denken aan wat Jan de Moor uit Gent me net toezond in verband met het hoofddoekenverbod dat vandaag ingaat te Gent.  Een van de islamitische verzetslieden tegen deze democratische beslissing is een beambte bij de stad met 18 jaar dienst en werkzaam op het departement dat zich bezighoudt met integratie.  Zij schreef het volgende :

"Beste wij zijn met de nieuwe term interculturalisering aan te pasen in zijn nieuwe stijl heef de maatschappij de kans om de weerspiegelen in de overhijdsdiensten te weergeven."

Dat is dan het taalkundige resultaat van een behoorlijk ingeburgerde en aangepaste ambtenaar. Leest u het nog maar eens.

In feite wordt er heel discriminerend opgetreden in de Sinterklaas-affaire.  De witte racist mag nog binnen terwijl de arme negertjes bibberend voor de grens staan te wachten.  Tot 6 december voorbij is : dan hebben ze nog 364 dagen om ons te verblijden.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline & Saïd : de linkse waarheid in de Schandaard

 

Bij de Vlaamse Nieuwsvervalsers wordt er gretig van uitgegaan, dat de volgende president der verenigde Staten van Amerika nu reeds gekend is : den heer Barack Hoessein Obama, bijgestaan door den Tube Pepsodent zullen de klus waarnemen en klaren. Als het draaiboek een andere wending neemt, zullen zich dramatische taferelen afspelen op menig redactielokaal en staat ons, de onnozele lezers, een periode te wachten van uniek scheldproza op de wereldmacht Amerika die na 8 jaar hel en verdoemenis opnieuw geleid zal worden door een achterlijke idioot.

In de Schandaard pleegt de SP-a voorzitter Caroline Gennez, die begeleid is door de Leuvense Euro-parlementariër Saïd El Khadraoui,    elke dag een memorabel stukje proza om ons voor te bereiden op het Aards Paradijs dat Hoessein zal verwezenlijken.  In eigen land weet Caroline van geen hout pijlen maken, maar in Denver leeft ze geëngageerd mee met de "liberals", die je zowat zou kunnen vergelijken met de klassieke aanhangers van Jan-Marie de Dubbeldekker. Daar heben Caroline en Saïd lak aan : ze zijn er lekker tussenuit en Denver heeft veel weg van een mondaine Zwitserse sportstad.

Wetende dat Carolientje een aanbidster is van de verwrongen waarheid, laten we haar schetsen voor wat ze zijn : eenzijdige schertspropaganda.

De Democraten waren, zijn en blijven diep verdeeld na de bitsige strijd tussen Hoessein en Hillary Rodham Clinton.  Dat zindert na tot op het congres maar daar wordt in de Schandaard niet over gerept.  Gelukkig bestaat internet en komen de hengelaars naar de waarheid aan hun trekken via andere kanalen.

Aanhangers Clinton lopen over naar McCain

maandag 25 augustus 2008 20:54

In een poging de eenheid binnen de verdeelde Democratische partij te herstellen, heeft Hillary Clinton haar aanhangers gevraagd Barack Obama te steunen. Maar haar achterban lijkt in toenemende te gaan stemmen voor de Republikeinse kandidaat John McCain.

In een toespraak voor Democratische gedelegeerden uit haar thuisstaat New York waarschuwde de voormalige first lady dat de Democraten het zich niet kunnen veroorloven dat de interne meningsverschillen de campagne van Obama schade berokkenen.

'Laten we niet vergeten waar we voor vechten: niet alleen om een persoon tot president te kiezen, maar om ons land terug te winnen,' zei Clinton vandaag kort voor aanvang van de Democratische Conventie in Denver (Colorado).

Harde strijd
De partijbijeenkomst zal geheel in het teken staan van Obama die formeel het kandidaatschap voor de presidentsverkiezingen zal accepteren. Ook moeten de Democratische kiezers,
verdeeld door de harde strijd tussen Clinton en Obama tijdens de voorverkiezingen, weer samen worden gebracht.

Maar volgens de meest recente landelijke opiniepeiling zijn steeds meer Clinton-aanhangers van plan op McCain te gaan stemmen, waardoor de Republikein inmiddels op gelijke hoogte van Obama is gekomen.

Obama en McCain kunnen volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN allebei rekenen op 47 procent van de stemmen. Dat was een maand geleden nog 51 procent voor Obama en 44 procent voor McCain.

Afnemende steun
En voordat Obama afgelopen zaterdag bekendmaakte Joe Biden
tot zijn vice-president te benoemen als hij president wordt, was het verschil nog ruim 1 procent. Volgens CNN zegt 66 procent van de achterban van Clinton op Obama te gaan stemmen; eind juni was dat nog 75 procent.

Volgens de Britse zender BBC zijn veel Clinton-aanhangers verbolgen dat Obama nooit serieus heeft overwogen haar te vragen als running mate.

@ Elsevier

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boven Gent rijst ... geen hoofddoek

 

Stad Gent verbiedt hoofddoekjes bij ambtenaren

maandag 25 augustus 2008 17:24

Ambtenaren in dienst van de Vlaamse stad Gent mogen vanaf 1 september geen hoofddoekjes meer dragen. Ook andere uitingen van religie of politieke voorkeur worden vanaf dan voor hen verboden tijdens diensttijd.

http://www.elsevier.nl/web/10200820/Nieuws/Buitenland/Stad-Gent-verbiedt-hoofddoekjes-bij-ambtenaren.htm

vanaf 1 september geen ambtenaren met hoofddoekjes meer in Gent 
Lezenswaardig zijn de Nederlandse commentaren bij deze wijze beslissing van Gent.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinsherenigingen

 

Ministerin Turtelbaum, de bliksemafleidster van de VLD, niet verkozen door de burgers, wél door de partij geparachuteerd op het departement Migratie, doet een poging om de uitwassen bij de gezinsherenigingen te beteugelen.

Zij wil af van de oude akkoorden die veertig, vijftig jaar geleden gesloten werden met o.m. Marokko, Tunesië, Algerije, Turkije en ex-Joegoslvië. "Er zijn té veel misbruiken" wordt nu officieel toegegeven : dat is al een begin.  Wie tot voor enkele jaren dergelijke zaken publiek maakte, werd weggehoond als een rauwe racist, een hardvochtige ellendeling, een egoïst van uitzonderlijk kaliber. Nu durft men het probleem benoemen en vragen of we wellicht onze slapheid kunnen inruilen tegen soepelheid.

Annie schreef officieel een brief aan haar liberale collega, Napoleon de Gucht,  of hij de zaak diplomatiek wil opstarten met de betrokken leverancierslanden van misbruiken. Een antwoord is nog niet in het bezit van de bliksemafleidster, want Napoleon is op veldtocht.  Hij werd recentelijk gesignaleerd in de Kaukasus, waar hij met zijn uitschuifbare verrekijker de troepenbewegingen van het Rode Leger van Poetin volgt. Volgens onbevestigde geruchten uit de kringen van  belgische staatsspionnen die in de Rigastraat in de Antwerpse Havenbuurt hun hoofdkwartier hebben opgeslagen, wil Napoleon een rechtstreekse stiekeme aftakking van de gasleiding uit de Kaukasus naar Berlare. 

Annie Turtelbaum zal derhalve nog enige tijd moeten wachten op een antwoord over het onbelangrijke probleem van de gezinsherenigingen. Eigen Berlare Eerst is in VLD-kringen al langer een ambitie die tot hiertoe electoraal nog niet gerendeerd heeft.

Enthousiast maar sceptisch klinkt de reactie van Vlaams Belang-fractieleider Gerolf Annemans : 'Wij zeggen al jaren dat gezinshereniging een migratiepoort is. Dat stond destijds zelfs in ons 70-puntenplan. Ik zal De Gucht hierover interpelleren, maar ik denk niet dat er veel van in huis komt. De PS zal dit nooit slikken"

Annie weet dat ook, daarom is zij aangesteld als bliksemafleidster om de bevolking gerust te stellen.

Savat

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=PH1VKO6Q&ref=front




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!