Angeltjes
23-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Nieuws



Ja, beste Bloglezertjes, met al de rumoerige tijden die oewij beleven, is er oeweinig taaid om choed en vrolijk nieuws van onze Koninklijke Hooggewaardeerde en Diepbeminde Familie van Seks en Kouwburg te geven.

Mijn kroonprinses en ik varen goed.  Alsook onze puppies. Oewij hebben er oeweer eentje bijeen geflanst en geven geheel gratis deze foto aan onze onderdanen en andere kruipers.  Oud u choed en denk eraan, Albert geeft de pijp niet aan Martin maar aan Philippe.









Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statistieken : Open en bloot



Alles wat geheim is, vindt u open en bloot bij Angeltjes.
 Met hoevelen bent u hier elke dag ?  Vanwaar komen al die anderen ? U kan het allemaal zien op : http://blog.seniorennet.be/angeltjes/statistieken.  De échte geheimen onthullen wij enkel tegen zware betaling.  Wil u meer weten over de nachtelijke uitspattingen van jankers die bij het minste negatieve bericht naar de procureur lopen ?  Afdokken en wij fantaseren pikantere verhalen dan Sheherazade.  Wij zijn als het moet nog corrupter dan vertegenwoordigers des volks die het het eigen volk misprijzen.  Zijn wij niet schattig geschikt voor de politiek ? Intussen liegen wij niet over onze statistieken, want cijfers die zijn heiliger dan koeien.

La Rédaction


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.@ Gerolf Annemans (van Angeltjes)



Geachte Heer Volksvertegenwoordiger,
Beste Gerolf,

Het was vuurwerk vanmorgen in de Kamer, we hadden wel wat verwacht maar u heeft ettelijke schitterende "bloemekees" afgestoken.

Weet u, dat wij hier thuis hebben zitten in de handen klappen bij sommige van uw terechte uitlatingen ?  Dat was niet afgesproken met de VB-fractie, het gebeurde spontaan langs beide kanten. 

De gewoonte in uw praatbarak is, dat als de oppositie wat zegt, de meerderheid lachend de opmerkingen wegwuift. Vandaar dat wij u soms de Kamer van plezante Vrouwen en Mannen noemen. Vandaag hebben wij niet veel mensen zien lachen, behalve een uitermate opgetogen Filip de Man, en Rita Debondt die als een zonnetje temidden van de uitgelaten bende zat te glunderen. 

De lichaamstaal bij de meeste door u bij naam genoemde exemplaren, was zelfs omhooggekropen naar hun gezichten, die wrang en gepikeerd stonden. U hebt de dames en heren ontmaskerd op de u gans eigen manier : met cynisme, humor, duidelijkheid en rechtlijnigheid. De meesten staan op dat spreekgestoelte een verplicht nummertje op te voeren, u doet een act met de kracht en de liefde van uw overtuiging en met uw redenaarstalent en dàt onderscheidt u van de flauwe conventionele types die omdat ze wat lotje getikt zijn, lotje-trek moeten doen om te weten of ze deze regering al dan niet steunen.  Heerlijk !

Uw taal is de taal die de Vlamingen meer en meer willen horen.  De tijd van de commedia dell'arte is voorbij, de mensen weten intussen dat elke politieke partij een dubbelganger heeft : een vrolijke allesbelover voor de verkiezingen en een Alzheimerpatiënt voor nadien.

Het schijnt dat uw tussenkomst ergens op internet zal te zien zijn.  Van zodra af we dat weten, bouwen we er een brugje naartoe.

Inmiddels nodigen wij onze lezers uit om in de reacties hun gedacht te zeggen en als we er voldoende verzameld hebben, sturen we die naar u op.

Veel dank voor het vertrouwen dat wij in u kunnen hebben, veel dank voor de juiste manier waarop u onze gevoelens vertolkt.  Gelukkig nieuwjaar.

De Redactie van Angeltjes

Ray - Juffrouw Ellen - Savat.





HIER IS DE BRUG NAAR DE UITZENDING WAAROVER SPRAKE 

 
http://www.gerolfannemans.org/3/index.php?option=com_content&task=view&id=328&Itemid=1


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opsporingsbericht


Heeft iemand mijn man gezien ?  Stuurt u hem even naar

huis, de lichtjes van de kerstboom branden niet.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheidspartijen komen nader tot mekaar



Na de regeringsverklaring door Premier Guynokkio III waren de verkozenen van de tjevenpartij nog enigszins onwennig en daarom vergaten zij te applaudisseren.  Wie kan hen dat kwalijk nemen ?  Na zes maanden onderhandelen, zwoegen, duwen, trekken, verporren, maneuvreren onder de behendige leiding van  opperstalmeesters Leterme en Van Deurzen, twee fijne exemplaren van diplomatie, was de tjevenfractie  heel even het spoor bijster.

Nu is intussen alles mooi opgehelderd tussen de verschillende volksgetrouwe partijen en dat laat het beste verhopen voor een korte toekomst en een lange doodsstrijd.  Met zijn gekende beschaafde en verfijnde omgangsvormen, die hem maken tot de gentleman van Europa, heeft Guynokkio laten weten dat "ook tjeven twee poten aan hun lijf hebben om hem toe te juichen en als ze zich zich niet enthousiast weten te gedragen, worden Leterme en Vandeurzen respectievelijk  minister van Verloren Zaken en Lege Portemonnees."  Sedert die kameraadschappelijke adviezen is de relatie  flink verbeterd.

Een andere aanzienlijke verbetering in de verhoudingen  treedt op bij de Franstalige socialisten : Flahaut (de man onder wiens kundige leiding  honderden miljoen euro's verdwenen, bravo André) heeft zijn opvolger de staatskatholiek De Crem bestempeld als "klootzak". 



Dit is een overduidelijk bewijs hoe intiem en kameraadschappelijk die twee met mekaar omgaan.  Hij heeft het in la langue maternelle gezegd : "con".  Heel de tjevenfamilie lag krom van het lachen, er waren er zelfs die applaudisseerden, omdat ze zich hadden voorgenomen alzo te handelen bij elke tussenkomst van een meerderheidscollega.

 Tenslotte nog dit extraatje : het schijnt, dat Freddy Willockx van Sint Niklaas getelefoneerd zou hebben met Linda De Win om te vernemen, waarom hij gedurende een uur op de smikkel van een Vlaams Belanger heeft moeten zien.  Waarop Linda hem stout vroeg, of hij geen knop heeft om zijn televisietoestel uit te draaien, en ze besloot met "gij zijt toch echt ne klootzak, hé Freddy".  Het ziet er allemaal goed uit met de regering en met de verhoudingen binnen de 0000 en de politiek.  Benieuwd welke socialisten of Agalevers er bij Beddie en Fransie zullen optreden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pol, poll ... POLL !!!



Er was vanmorgen al op gewezen  door een trouwe lezer dat er een poll aan de gang is bij Knack. 

http://www.knack.be/index.jsp

Wij waren echter op bezoek bij de grote voorvechter van vrije meningsuiting die nu druk in de weer is met een klacht voor laster en eerroof. Vervolgens moesten we de Kamer volgen bij Villa Politica.  Volgend jaar zal het Vlaams Belang geen minuut zendtijd meer krijgen, na de blunder van vandaag : een volledig uur Annemans, dankzij het kamerreglement en de onoplettendheid van de productie.   

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lotje Getikt ?



Waarom zou de democratie niet gediend zijn met toepassing van volkse gebruiken, kinderspelen, spreekwoorden ?  Pieter Breughel de Oude schilderde in 1560 zijn Kinderspelen.  "Lotje Trek" zal er niet bijstaan.  Dat is een aantal eeuwen later terug te vinden bij Hendrik Conscience in  "De Loteling".  U kent het droeve, intragische verhaal. Bij een politieke partij wordt het Lotingsysteem thans terug ingevoerd, de democratie ter ere, de partij ten bate.

titelpagina

De NV-A zal zich baseren op Lotje Trek (of Lotje Getikt ?)  om  te beslissen over de regeringsformatie.  Toen Annemans in een schitterend oppositiepleidooi deze morgen aan de oud-kamervoorzitter, Herman de Croo vroeg of hij ooit in zijn carrière had meegemaakt, dat een partij  haar houding laat bepalen door het toeval (en dit ook nog eens trots bekend maakt) moest deze hartelijk lachen.

Volgende verkiezingen, bij leven en welzijn, zullen de spelers onder ons zich in volle vertrouwen tot de Solopartij  kunnen wenden, die alsdan de Lottopartij zal geworden zijn.

Rien ne va plus !



Juffrouw Ellen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pappenheimers



De Pappenheimers is best een aangenaam en origineel televisieprogramma geweest, dat nu op zijn einde loopt : de koe is gemolken, de inspiratie is op, al de voorbereide en verwachte grappen en replieken hebben hun frisse verrassing verloren.  Er wordt te nadrukkelijk gezocht naar uitgelokte woordspelingen.  Wat rest is de kwikzilveren radheid van de presentator, Tom Lenaerts en  zijn bescheiden geacteerde persoonlijkheid die wel blijft bekoren.

Laatste seizoen ?  Hopelijk wel, tenzij men zou overgaan tot wederuitzendingen, wat een publieksnederlaag zou betekenen voor Woestijnvis maar hopelijk een financieel genoegen.

Waarom al die drukte ?  Om ten overvloede te wijzen op het fanatieke nevenaspect van de club getalenteerde centenverzamelaars die Wouter van den Houte om zich heen gegroepeerd heeft.  Creatieve televisiemakers en aangename schermpersoonlijkheden en allen politiek correct als Sinterklaas op een kameel.

In de eerste uitzending van dit seizoen kwam bij de bekende Kokervlamingen Caroline Gennez voor, met haar lijzige alwetende stem door iedere onbekende kandidaat onmiddellijk herkend.  Niemand wou haar echter in zijn team opnemen en met een lange smoel kwam Madame mokkend uit haar kokertje.  Het lag er vingerdik bovenop, dat zij zich beledigd voelde.  De volgende week werd het Spa-Spi wonderschepentje van Sint Niklaas opgevoerd, Wouter van Bellingen.  De man bezit geen enkele kennis, noch charisma, wél de juiste politieke kleur. 

Vanavond is er een speciale Kerstmisuitvoering.  Raad u wie Woestijnvis voor ons in petto houdt ?  Marc Eyskens, Herman de Croo, Erik van Looy (van de Slimste mens ter wereld en na zijn grote regiesucces met de Zaak Alzheimer weggedeemsterd in de luxueuze salons van Woestijnvis, nota bene dubbel en dik betaald door ons allen dankzij de genereuze Tony Mary), Kamagurka (omdat hij vieze prentjes tekent zal hij nooit adelman worden in Laken, maar ijdelman is hij al jaren) en nog wat aanvullingen van de concurrentie.

Iedereen in een creatief beroep weet dat inspiratie niet eeuwig en onuitputtelijk is. Dit is toch een hoopvolle afsluiter voor Kerstmis, is het niet ?

Savat.

http://www.tv-visie.be/?pagina=nieuwsbericht&rubrieknr=8&bericht=18368


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Slechtemorgen !


Het sorry-gebaar als alternatief voor de middelvinger

Een zéér slechtemorgen voor Guynokkio III


22-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De disck-jockey en de maagd van Orléans



Wij zijn altijd  g e w e l d i g e  fans geweest van de disc-jockey van Wilrijk, zijn naam wil even niet tevoorschijnkomen uit de krochten van ons geheugen maar u kent de man ongetwijfeld. Hij maakt geweldige spaghettisauzen en dweilt het Antwerpse nachtleven af op zoek naar een enkeling om indruk op te maken.

De overstap van het Vlaams Belang naar de eenmanspartij De Decker, vonden wij een geweldige vondst : twee oppervlakkige nietszeggers bij mekaar, dat geeft geen vonken, geen vuur, maar donkere smoor, iets waar die twee zich thuis in voelen.  Die van de disctoheek bleef op zijn VB-zetel zitten, want die was van hem.  Ha ja, hij had toen in zijn eigen kanton 9.309 stemmen behaald. (nu in 2007 als lijstaanvoerder waren het er nog 3.858, ook niet slecht.

In de politiek moet je mekaar verraden en toegrommen  als valse hondenteven, anders moet je niet meedoen.  Om die reden  is onze jongen bijzonder geschikt, want voor de rest herkauwt hij alleen slogans en gemeenplaatsen.  Hij is trouwens niet de enige.

Het was eerlijk gezegd zeer fijn en delicaat van de betrokkene dat hij na de verkiezingen van 2007 telkens klaarstond om te spuwen  op het Vlaams Belang, als de kwalijke bende van  de 0000 naar de man van Wilrijk toog.  Hij voelde zich toen erg belangrijk : het Vlaams Belang uitroken is zijn uitvinding die nu geclaimd wordt door De Decker.

Vandaag is een klacht neergelegd wegens laster en eerroof tegen Rose-Marie Morel die in een interview verklaarde, dat zijn aanwezigheid bij het VB enkel een financieel genoegen is geweest voor zijn portefeuille.  Zoiets zeggen mag niet, want het is waar !  De jongen kreeg naast zijn parlementaire wedde nog allerlei andere voordelen voor prestaties, dat is een publiek geheim.  Hopelijk zal de partij haar verantwoordelijkheid nemen.

Voor de rest gedraagt de disc-jockey zich als de egocentrische  onkundige volksvertegenwoordiger-parasiet die hij van in den beginne geweest is.

Eerroof en laster ?  Ik heb hem ooit bezig gezien flink boven zijn theewater toen hij een uiterste gedenkwaardig punt probeerde te scoren bij dezelfde Rose-Marie Morel : dat was geen laster maar taster. Toen hing eerroof al in de lucht.  Domme man.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een pluim voor de Frut



Wie zijn leven betert, moet aangemoedigd worden.  Een krant (gazet voor de koppigaarden) die langzaam-langzaam op zoek schijnt naar neutraliteit en toch een Vlaamse krant is, verdient een pluim.  Hier is er een :




En hier leest u waarom :
http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/Politiek/default.asp?art={C2291053-1DD4-40B0-B525-BA414FDD2E59}


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turken vallen weer aan !



De Turken vallen bijna dagelijks Iraaks Koerdistan binnen om gevechten te leveren met de opstandelingen, die ook geen lievelingen zijn. 

Bent u ook zo overdonderd door de aandacht van de politiek-correcte media over deze zaak ? Elke dag kolommen vol, de 0000 verzorgt extra uitzendingen en iedereen bidt tot Allah dat de goeden mogen winnen.  Oorlog blijf oorlog blijft oorlog. 

Wij willen enkel zeggen, dat aan deze oorlog geen woorden gespendeerd worden, omdat hij het plaatje van de vredelievende moslims die eerlang de Unie moeten vervoegen, aan het wankelen brengt.  De Turken zijn en blijven kolerieke ruziemakers, fanatieke vechtjassen en messentrekkers.  En toevallig is mijn buurman Rachid een braaf man die echter wel bevestigt dat zijn volk korte lontjes bezit.

Dit Turkije hoort niet thuis in de EU, tenzij u natuurlijk wil dat uw land twintig tot dertig jaar later een door moslims overheerste regio is.

http://www.kurdmedia.com/article.aspx?id=14374  (hier is een video te bekijken, waarvoor wij u wensen te waarschuwen)
 
 Turkish soldiers are seen in a military truck on the road between the southeastern cities Mardin and Diyarbakir, Wednesday March 26, 2003. Turkey´s military chief of staff Gen. Hilmi Ozkok pledged to coordinate with the United States before sending troops into northern Iraq and said there would be no deployment unless there were a refugee crisis or its security was threatened. (kv1)  21th Oct 2007. Sulemanya Iraqi Kurdistan. the demonstration against the turkish invasion in Sulemanyah, the people had raised slogans against Turkey, in Nali park. jamal


Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer religie



Bas van der Vlies


Deze vriendelijke en toegankelijke mijnheer is Bas van der Vliet van de SGP (Staatkundig Gereformeerde Partij). Samen met een ander exemplaar vormt hij een duo-fractie in de Nl-Kamer.  Als er morgen een moslimpartij opkomt, mag Bas onmiddellijk toetreden : bij de SGP zijn vrouwen even weinig in trek als bij de broeders van de profeet. Mijnheer Van der Vliet is streng-streng protestant : 's zondags is zelfs de partijwebstek gesloten. Als het er op aankomt te sjoemelen met de verkiezing van de populairste politicus blijken plots alle  protestant-christelijke zwartekousen dragende Nederlanders te beschikken over een pc om Bas helemaal bovenaan te laten eindigen. Met zo'n tronie kan je niet anders dan populair zijn.

Juffrouw Ellen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy, jongen ...



Zit Sarkozy er weer naast ?  Zo zal het niet lang blijven duren met zijn Carla Bruni : een man in zijn positie mag eens van zijn stelten schuiven maar niet te dikwijls. 

Na het ronduit schandalige omkeren van zijn mening over de toetreding van Turkije tot de EU, zijn pertinente verdraaien van de waarheid omtrent de deal met Khadafi, gaat hij ditmaal zijn boekje te buiten inzake godsdienst. De president van Frankrijk, nota bene, die de grens tussen politiek en godsdienst nooit zal overschrijden... behalve ditmaal.

Men gelooft of men gelooft niet, dat is een eigen zaak en West-Europa heeft geen politici nodig (liberalen dan nog wel) om de bevolking zachtjes in de armen van mijnheer pastoor te drijven.  Natuurlijk behoren wij met zijn allen tot de joods-christelijke traditie en cultuur, geen verstandig mens die dat zal ontkennen.  De rijkdom van onze kennis, wetenschappen, onderzoek, samenleving, sociale cohesie, tolerantie, overleg dat alles is hier aanwezig, ontsproten aan enkele basisideeën en steeds verder uitgedeind. 

Wat ieder met de huidige toestand begane West-Europeaan moeilijk zal kunnen ontkennen, is de rol van de christelijke en vooral katholieke godsdienst in verband met de oprukkende islamisering.  Een meer geprononceerde, duidelijke houding van de kerk zou niet misstaan : m.a.w. de katholieke godsdienstbeleving moet respect en ontzag afdwingen bij de aanhangers van de profeet.  Dat lijkt een taak voor Rome. 

De president van la France, voor wie wij bij zijn aantreden een grote boon hadden, heeft al serieuze steken laten vallen.  Om het heel positief te houden : deze suggestie kan sommigen misschien aanzetten tot nadenken, want daar was hij toen hij zijn babbel deed. 

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=H81LPHN3

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gand (Flandre Orientale)



Besneeuwde boom

Dankzij Guynokkio kunnen wij  genieten van een mooie winterdag en als met poedersuiker bestrooide bomen.  Samen met le député Gantois (Flandre Orientale) Matthias, die de dezelfde voornaam kreeg als "de Schipper naast Mathilde "(hét lievelingsprogramma van papa Yannick) zeggen wij luid en klaar : "Merci, Excellence".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klok van de overkant


Congres N-VA bevestigt vertrouwen in partijtop

Het ledencongres van de N-VA bevestigde donderdagavond met 95 % het vertrouwen in de onderhandelaars van de partij en gaf hen daarmee het mandaat om de komende 100 dagen mee te onderhandelen over de staatshervorming.

De leden hoefden zich niet uit te spreken over deelname aan de interimregering Verhofstadt III. De partij koos er immers nadrukkelijk voor om niet toe te treden tot deze regering. Bij de installatie van de regering zal één van de parlementsleden zich dan ook onthouden. Dat de andere leden de meerderheid hun vertrouwen zullen schenken, is een duidelijk signaal dat het kartel CD&V/N-VA als één fractie zal blijven optreden en in het debat over de staatshervorming met dezelfde volharding en eensgezindheid zal onderhandelen als tijdens de voorbije zes maanden. Een grondige staatshervorming is immers noodzakelijk om de deelstaten de mogelijkheid te geven een aangepast beleid te voeren dat welzijn en welvaart duurzaam kan verankeren.

Indien de onderhandelingen over de staatshervorming tegen 23 maart leiden tot een regeerakkoord en de vraag aan N-VA om tot de regering toe te treden, dan zal de partij het oordeel over dat akkoord en dus over regeringsdeelname, overlaten aan een nieuw ledencongres. Met de kracht van haar overtuiging, de kennis van haar onderhandelaars en de steun van haar leden, zal de N-VA de volgende maanden samen met kartelpartner CD&V alles in het werk stellen om het verkiezingsprogramma van het kartel om te zetten in beleid.

http://www.politiek.net:80/hermes/22650:

"Ieder kust zijn wijf op zijn manier" werd vroeger schertsend gezegd..

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechtemorgen !


Het sorry-gebaar als alternatief voor de middelvinger

Een slechtemorgen voor Guynokkio III


21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit een pedo ?



UNICEF Foto van het Jaar

Gisteren werd de UNICEF Foto van het Jaar bekend gemaakt. Een opmerkelijke keus. Het betreft namelijk het huwelijk van een Afghaanse man met zijn kindbruidje van, jawel, elf jaar oud. Alstublieft. Kunt u wel nagaan wat voor types er bij UNICEF in dienst zijn.

Albert Hazelaars
Society journalist
Volgend jaar wordt het bruidje twaalf : tijd om naar wat jongers uit te kijken. 




(met dank aan Gregorius Nekschot)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VU in de VLD


Bartje Tommelein (ex VU, de nieuwe VLD-fractieleider, na tien pinten begint hij Duitse liederen te zingen en daardoor is hij flamingant),

Bartje Somers (ex VU, zoon van Joos, VLD-voorzitter, gewezen minister-president van Vlaanderen,burgemeester van Mechelen,  acteert dat hij Vlaamsgezind is),

Fons Borginon (ex VU-voorzitter en aan de deur-gezet VLD-fractievoorzitter in de Kamer, wegens te slap, kleinzoon van Hendrik, weet eigenlijk niet goed waar hij zich politiek situeert),

Jaak Gabriëls (gewezen VU-voorzitter, gewezen minister, parlementair, burgemeester van Bree, liet als voorzitter van de VU zijn partij in de steek om naar de VLD over te stappen),

Sven Gatz (gewezen VU, goede vriend van Bert Anciaux, VLD-Vlaams volksvertegenwoordiger).
 
We vergeten er ongetwijfeld. 

En nu dus de echte donkerblauwe partijlijn : Matthias, de kleinzoon van Willy legt de eed af als kamerlid in twee talen.  De VLD is bezig zichzelf heruit te vinden als de uitlaatklep voor franskiljons en nostalgische Belgen.

Onthoud dit, Vlaamse vrienden, van zodra er een liberaal weer eens hoog van de toren blaast in verband met de Vlaamsgezindheid van zijn partij : wrijf hem(n)/haar de stunt van Matthiaske onder de neus.

Ray.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Chatillon is terug



We hadden het zelf al gezegd in een vorig artkel maar deze reactie uit de stad van Francis van den Eynde, Johan Deckmyn en zovele andere vrienden, willen we u niet onthouden.


Mathias De Clercq legt eed af in Frans

Mathias De Clercq, kleinzoon van Willy, schepen van de stad Gent en aanstormend geweld bij Open VLD legde deze namiddag als opvolger de grondwettelijke eed af in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.

De man, die zichzelf progressief liberaal noemt, deed dit ook in het Frans.  Hij werd hiervoor door een FDF’er gefeliciteerd.

Het is jaren geleden dat ik een in Vlaanderen verkozen parlementslid zoiets heb weten doen.

In de Arteveldestad is het franskiljonisme niet dood.  Zeker niet bij de liberalen…

Francis Vanden Eynde
Volksvertegenwoordiger




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!