Angeltjes
11-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel, hoofdstad van de criminaliteit - Fragment ZDF-Nieuws

 

Brüssel Haupstad der Kriminalität! 

http://wstreaming.zdf.de/zdf/veryhigh/120410_uvk_h19.asx

Ein Bericht von Heute im Zweiten Deutschen Fernsehen!!

Schöne Grüße an die Redaktion, Weiter so die Leute endlich wachrütteln ! wakker porren) 

OTTO

In Duitsland krijgt de moord op de MIVB-medewerker en de daarop aansluitende grote staking van het Brussels openbaar vervoer heel wat aandacht.

Vandaag ontvangen wij een reportage van onze Duitse lezer Otto uit het TV-nieuws van het Tweede Duitse Net (ZDF). 

De meeste belgische politici zijn nog in Paasvakantie (na een vermoeiend trimester)  en laten niets van zich horen, behalve een sporadische blijk van medeleven en een obligate jammerklacht. Het is uiteraard veel interessanter om de Groot-Inquisiteur van het Spionnencentrum de baan op te sturen om een onschuldige uitlaatklep over de illegalen-overlast tegen te werken, dan een einde te maken aan de misdaad die dit land verder de verloedering insleurt. Hebben wij iets verkeerds gezegd ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geur van jasmijn

 

Ennahda wordt beetje bij beetje gedwongen kleur te bekennen.  Stilletjesaan groeit bij hen het besef dat de volgende verkiezingen wel eens niet zo voordelig voor de moslimpartij zouden kunnen uitvallen.  Na de verkiezingen van oktober 2011 kon de euforie niet op – nu wordt het de bevolking duidelijk dat beloftes zo vruchtbaar bleken te zijn als de zandkorrels in de woestijn.  Deze verkiezingen hebben immers een voorlopige regering tot stand gebracht, die als hoofdtaak heeft de grondwet te herschrijven, de instellingen te doen functioneren en de rust te doen weerkeren.  Deze voorlopige regering kreeg een termijn van één jaar daarvoor toebedeeld.  Tot een maand geleden werd er door Ennahda in alle talen gezwegen over de volgende verkiezingsdatum tot de partij door de straat hiertoe gedwongen werd.  Het zal dus in maart 2013 zijn, ruim zes maanden later dan voorzien.  Op zich is dit het kleinere probleem van de dagelijkse geschillen die in de straatarena’s uitgevochten worden.

Voor de islamisten is het nooit genoeg.  Op de universiteiten sloegen de salafisten hun eerste veldslagen door provocatie, intimidatie en geweld met als resultaat dat er lessen gewoon geschorst werden.  Op straat werd er quasi dagelijks betoogd, initieel vooral door de salafisten, die hun shariaparadijs willen zien vorm krijgen.  Betogingen worden door de aanbidders van de vredesgodsdienst niet slechts met vlaggen, spandoeken en slogans gehouden: volgens hun visie kan een betoging slechts slagen als er voldoende geweld, vernieling of brandstichting aan te pas komt.  Tot enkele weken geleden leek het alsof Tunesië als een konijn naar een lichtbak zat te kijken tot er een reactie kwam vanuit een andere hoek, vanuit de culturele en de vakbondswereld.  Midden maart kwam het dan tot een zware confrontatie tussen de twee betogende groepen, tussen islamisten en kunstenaars / acteurs.  

Emel Mathlouti, protestzangeres, verwoordde het aldus: “Vele jongeren zijn kritisch.  Ze zijn niet echt gelukkig met de nieuwe regering: men krijgt de indruk dat deze de klok wil terugdraaien.  Bovendien: er zijn bijna 50 ministers – is dat nu nodig?  Het is zeker geen ideale situatie dat de islamisten de verkiezingen gewonnen hebben.  Ik heb een andere kijk op de wereld.  Ook bij de islamisten zitten er bekwamen mensen maar er moeten snel resultaten getoond worden want ze realiseren zich heel goed dat we anders opnieuw de straat opgaan.”  

Sinds de salafisten, die de invoering van de sharia eisen, de acteurs / kunstenaars aangevallen hebben werden betogingen in het centrum van Tunis verboden.  Op paasmaandag negeerden enkele honderden betogers dit verbod en vielen de politie aan met stenen en brandbommen.  De politie trad voor het eerst resoluut op met wapenstok en traangas.  Zowel bij betogers als ordehandhavers vielen er gekwetsten.  

Op 30 maart kwam er een tweede verklaring van Ennahda: artikel 1 van de grondwet uit 1959 moet behouden blijven.  Dit artikel stelt dat uitdrukkelijk dat Tunesië een vrije en onafhankelijke staat is met de islam als godsdienst, Arabisch als taal en een republiek als staatsvorm.  Er kan, volgens Ennahda, geen sprake van zijn dat de sharia Tunesië’s toekomstige wetgeving zal zijn en de partij roept de constituante op artikel 1 ongewijzigd te behouden.  Ennahda is als de dood voor een mogelijke volksopstand.  Nochtans heeft Ennahda de chantage van de salafisten aan zichzelf te danken.  Na hun verkiezingsoverwinning konden ze niet wachten om de wereld kond te doen dat de heroprichting van het kalifaat begonnen was.  En de salafisten zetten de samenleving onder druk met hun gebruikelijke wapens: chantage, machtsvertoon, geweld en terreur.  

 

De open grenzen van Tunesië zijn er niet vreemd aan.  Onder Ben Ali werden radicale haatpredikanten geweerd; sinds de revolutie mogen ze ongehinderd hun fanatieke shariapreken verkondigen.  Noureddine el-Khademi, minister van religieuze zaken, verklaarde dat de religieuze spreekgestoeltes van de moskeeën omgevormd werden tot politieke fora.  Genaturaliseerde belg, Tarek Maaroufi, ontslagen uit een gevangenis in het land b, na het uitzitten van een celstraf voor terrorisme, keerde terug naar Tunis, waar hij werd begroet door broeders-salafisten.  Bij zijn aankomst kuste hij de grond en verklaarde dat het hem verheugde dat de jihad nu ook in Tunesië zijn intrede gedaan had.  De man werd veroordeeld wegens banden met Al Qaeda en betrokkenheid bij de moord op Massoud, twee dagen voor de beruchte 11de  september in de VSA.  Zowat elke dag arriveert er een baardman met een rugzak vol venijn op een Tunesische luchthaven.  Onder meer Heni Sbai, van het Maqrizi Centre, die in Egypte tot 15 jaar gevangenisstraf gevonnist werd en die bij verschillende landen op een lijst van gezochte moslimterroristen staat wegens actieve samenwerking met de Taliban en Al Qaeda.  Of Abd El Mustafa Mun,’m Halima Abu Bassir, alias Abu Bassir El Tartus, een haatpredikant uit Jemen.  Telkens een dergelijk heerschap Tunesische bodem betreedt, vieren de salafisten feest, want ze hebben het toch maar weer klaar gespeeld een visum voor één hunner favoriete sharialeiders te bemachtigen.  Zo lang de staat, de overgangsregering, geen duidelijk toekomstbeeld schept met vastomlijnde maatschappelijke regels, zullen de salafisten blijven proberen de staat te ontwrichten.   Zo kwam er ook geen antwoord of rechtzetting op een oproep van een sjeik de joden te vermoorden.  Zo kwam er ook geen vermaning bij de ziekelijke aanbevelingen van een Wahhabische predikant, Wajdi Ghenim, die speciaal naar Tunesië gereisd was, om zijn enthousiaste toehoorders te overtuigen dat genitale verminking bij vrouwen niet alleen door de koran verplicht wordt, maar bovendien meer dan gewenst wordt, want het is immers een “cosmetische ingreep”.  

Het is dansen op een slappe koord voor Ennahda.  Stilletjesaan realiseert zich de bevolking dat het grootste gevaar van de salafisten komt, die willen terugkeren naar “de tijd van toen”, de tijd van Mohammed.  Ennahda is in oktober 2011 erin geslaagd alle lagen van de bevolking te overtuigen.  De breuklijn wordt nu zichtbaar.  Studenten, vrouwenverenigingen, de wereld der kunsten, vakbonden, academici, de toeristische sector e.a. willen hun vrijheden niet opgeven voor een islamitisch griezelverhaal.  

Met de hete adem van de salafisten in zijn nek, zal Rached Ghannouchi van Ennahda met meer naar buiten moeten komen dan de gratuite verklaring “dat er geen oorlog tegen de salafisten gevoerd wordt, maar de wet moet toegepast worden tegen degenen die de veiligheid van de bevolking in gevaar brengen”.  Hij durfde hen zowaar ervan te beschuldigen op een terroristisch gekleurde burgeroorlog aan te sturen.  

Te weinig, te laat.  Het wordt een hete zomer in Tunesië.  

Floriaan Terbeke
Bron: diverse media

(Wordt zonder enige twijfel vervolgd)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 11 april 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Meldpunt illegaliteit

Illegaliteit, criminaliteit, overlast, zwartwerk...enz, zijn misdrijven.I s De Witte misschien vergeten dat zijn diensten zelf zo een meldpunt hebben tegen racisme ?

Als racisme een misdrijf is, dan zijn voornoemde zaken dat zeker. Als het meldpunt van VB illegaal is volgens De Witte, dan is zijn meldpunt dat ook. Ik zie geen enkel verschil.

Theo

*****

Nog 182 dagen, ik tel ze af

Volgens een omhooggevallen ambtenaartje waar niemand buiten het linkse profitariaat in geïnteresseerd is, doet de website www.meldpuntillegaliteit.be  van het VB denken aan nazipraktijken.

Hallo, hallo, wie zegt dat ? Juist, iemand die mij constant doet denken aan de jaren '38-'45. De grootste chaos en smerigste misdaden komen steeds vanuit linkse hoek. Wanneer wordt dat waardeloos centrumpje eindelijk opgedoekt en wordt dat ambetantenaartje ergens ver weggestoken op een bureautje, zodat hij niet nog meer schade kan berokkenen aan de Vlaamse bevolking ?

Volgens Maggieke zijn er nog steeds 50 witte gemeentes en dat kan niet, ook die 50 gemeenten moeten onveilig en onleefbaar worden.  Het kan toch niet dat in die gemeentes de mensen nog relatief veilig leven, “Iedereen moet lijden” zal Maggieke denken.

Was het toch maar snel oktober ... dan zullen er velen rondlopen met een natte of vuile onderbroek van de opdoffer die hen te wachten staat.

Nog 182 dagen, ik tel ze af.

Jean

*****

België

"Brussel, de hoofstad van Belgie en Europa is geweldadig.De bevolking doet geen aangifte meer van de misdrijven die ze ondergaat.De politie is machteloos omdat ze onderbezet is en slecht uitgerust.Hierin zal niet direkt aan verholpen worden daar België falliet is."

Heb ik dat verzonnen ? Nee hoor. Dit zijn letterlijk de woorden op het TV-nieuws van de ARD.Ik ben ervan overtuigd dat ook, eindelijk, het buitenland begint te snappen wat er hier in de ketel pruttelt.

Vanwege Daniel

*****

Zinloos amusementsgeweld

Méér politie op straat, méér bevoegdheden aan het veiligheidspersoneel van het openbaar vervoerAllemaal dikke zever en praat voor de vaakAls er meer vaststellingen zijn op gebied van geweldddadige feiten worden de rechtbanken nog zwaarder belast en kunnen de straffen niet uitgevoerd worden wegens plaatsgebrek in de gevangenissen het probleem moet aan de basis aangepakt worden door een mentaliteitsverandering maar ik vrees dat het daar te laat voor is.Gewelddadige fils kennen een groot succes en op Tv worden wij overspoeld door gelijkaardige "amusementsprogramma's'

Hubert Buysse

*****

@ Jan T.

Ik denk eerder dat u de oorzaak moet gaan zoeken bij de "culturele" en psychologische opmaak van vertegenwoordigers van primitieve geweldculturen, ondertussen ten overvloede vertegenwoordigd in onze op instorten staande maatschappij. Komaan zeg !

Fred

*****

Verscheuren paspoort racistisch land

Ik ben er honderd procent zeker van dat deze persoon een aangifte van verlies zal indienen bij de politie in Frankrijk of op de ambassade in Algerije om te blijven genieten van zijn voordelen.

Vroeger werden veel van hun vrienden voorzien van duplicaten van zogezegd verloren paspoorten. Bij controle blijkt dit veel toegepast te worden bij illegalen (look-a-like's). Misschien kan men tijdens een moslim-betoging rondgaan om te vragen papieren te tekenen om af te zien van hun Belgische nationaliteit.

JM T.

*****

Asielzoekers naar plattenland ?

Ek wil graag aan die "staatssecretaris voor Asiel en Migratie", Maggie de Block 'n aanbod maak .As Mevr. De Block 'n skriftelike belofte sou maak dat die 3-miljoen Afrikaners in Zuid-Afrika, wat tans GENOCIDE (volksmoord) in die gesig staar, voorkeur sal geniet om na daardie 50 "witte gemeentes" te gaan, sal ons haar steun in haar poging om asielzoekers "naar plattelandse gemeentes" te stuur.

Maar ek het nog een versoek; dat Mevr. Maggie de Block alle Afrikaner-asielzoekers met polisie-opleiding na die Europese hoofstad (Brussel) sal stuur. Afrikaner-polisiebeamptes sal die misdaad-probleme in Brussel gou-gou oplos. (Die Afrikaners sal dalk eers 'n kursus in Frans moet ondergaan, want heel weinig Afrikaners kan meer dan 10 woorde Frans praat of verstaan).Ek is daarvan oortuig, nadat die 3-miljoen Afrikaners in die Laaglande aangekom het, sal Wes-Europa nie meer asielzoekers van elders benodig nie. Die Afrikaner-polisiebeamptes sal sorg dat alle allochtoon-misdadigers uitgesnuffel word, en dan kan Mevr. De Block hulle (die misdadigers) dan na hul lande van herkoms terugstuur.

Peter Murray

*****

De hamvraag mag niet gesteld worden

Bij een ordinair verkeersongeval waarbij de politie verwittigd wordt meten de wetsdienaars de remsporen op (met zo een wieleke!), worden getuigen gehoord, wordt een situatieschets opgemaakt... Kortom: alles wordt genoteerd wat maar enigszins een zicht kan geven op de oorzaak van het ongeval. Niet zo echter bij het faillissement van Griekenland en de problemen in Spanje! Geen enkele politieker en geen enkele journalist stelt de vraag hoe het zover is kunnen komen, laat staan ze beantwoorden... Remsporen zijn er alvast niet te vinden, noch in Griekenland, noch in Spanje en de getuigen hun naam is Haas... Er wordt steeds maar rond de pot gedraaid zonder een duidelijk antwoord te geven. Zoals daarnet ook de procureur des Konings Bulthé in Terzake over de "maatschappelijke" problemen in Brussel: Dat die man maar geen diarree krijgt.

Ludo


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 809)

 

Het gebeurt de laatste tijd meer en meer dat onze aandacht wordt gevestigd op praktijken van sommige grote ondernemıngen die naar georganiseerd bedrog ruıken.

Gisteren ontvingen we een hulpoproep van een vroegere medewerker dıe vrachtwagenchauffeur is en nog nu en dan iets van zich laat horen. Of Mıjnheer Van Gaever hem nıet kan helpen? Het verhaal dat hij me deed ging als volgt:

Enkele jaren geleden kocht ik een GSM in het shoppingcenter van Wijnegem en ondertekende daar een papier dat me werd voorgelegd. Het bleek niets specıaals te zıjn. Gewoon routine. Om van blijkbaar zeer bijzondere voorwaarden te kunnen genieten, diende ik me voor 24 maanden aan Proxımus te binden. Dit was voor mij geen probleem. İk plaatste een krabbel en wandelde fluitend buiten.

Iedere maand betaalde ik stipt ongeveer een kleine 100 euro voor mijn telefoonverbruik. Op zekere dag, ongeveer een jaar geleden, werd ik gecontacteerd door een mededıngend bedrıjf en vertelde men mij dat ık zonder problemen dezelfde diensten zou kunnen krijgen voor cırca 20 euro per maand goedkoper. Toen ik echter naar Proxımus belde vernam ik dat ık blijkbaar "vastzat" tot 15 februarı van het volgende jaar 2012.

Begin februari laatstleden kreeg ik een oproep van een dame met een zeer lieve stem en die zich voorstelde als Proximus medewerkster en die me wou spreken over mijn contractverlenging. İk vertelde haar dat ik in de mening was steeds teveel te hebben betaald en ik in geen enkel geval nog verder bij Proxımus wou blijven. Dat was volgens haar dan jammer maar op uiterst vriendelijke wijze nam ze afscheıd. İk liet me daarna bevestigen door die andere leverancier dat het bij hen nog steeds goedkoper kon en bevestigde dat ik naar hen overstapte. De nieuwe leverancier bevestigde dat ze verder alles zelf met Proximus zouden regelen, zoals het overzetten van mijn telefoonnummer, dat ik dus bleef behouden. Nu betaal ik inderdaad mınder en spaar iedere maand ongeveer 25 euro uit.

Maar nu stak er deze morgen een factuur van bijna 1400 euro van Proxımus in mijn bus met als vermeldıng dat ik "contractbreuk" heb gepleegd.  Na enkele telefoontjes legt men mij nu uit dat ık geen voet heb om op te staan want dat ik destijds heb ondertekend dat de overeenkomst steeds "stılzwijgend en automatısch" wordt verlengd indıen ık nalaat van op een bepaalde tıjdspanne voor het verloop van de oorspronkelijke datum een AANGETEKEND schrijven naar Proxımus te sturen.  De naam van de vriendelijke juffrouw die me enkele maanden geleden opbelde en die daarover niets heeft gezegd ken ik natuurlijk niet meer. Ik ben radeloos... Mijnheer Van Gaever...kan u me a.u.b. helpen ?

Het eerste dat ik hem heb beloofd is om te trachten te achterhalen of er veel GSM-gebruikers zijn die hetzelfde hebben meegemaakt. Daarom zou het me plezieren dat indien er onder onze lezers personen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt of iemand kennen die eveneens het slachtoffer van dergelijke praktijken zijn geworden om dıt te laten weten aan  fvangaever@hotmail.com   We zullen dan zien op welke wijze we onze vrachtwagenchauffeur kunnen helpen. Persoonlijk voelen we dergelijke praktijken aan als een vorm van bedrog. We komen daar later nog zeker op terug.

Men zegge het voort ... 

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Euro-Praatbarak hoort thuis in Athene

 

Waar wil u de zetel van het Europees Parlement ?

 In Bruxelles bien sûr  13 % 

In Straatsburg, selbstverständlich, évidemment  41 % 

In Athene, waar de democratie ontstond en begraven werd  43 % 

Ik weet het niet, Mijnheer Angeltjes, ik ben een tjeef, nietwaar  4 %

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisten starten grootscheeps missioneringswerk in het land D

 

Ook de Heer Luther heeft zijn exemplaar in de hand

IIn Duitsland worden er 25 miljoen exemplaren van de koran in de Duitse taal verdeeld: gratis.  Ze zullen worden aangeboden op markten en straten of men kan gewoon ook een gratis exemplaar aanvragen.  De staatsveiligheid is bezorgd over de omvang van de campagne van de salafisten om zieltjes voor de godsdienst van de vrede te winnen.  Zij hebben intussen al meer dan 100 informatiecentra in Duitse steden opgericht, vooral in Noord-Rijn Westfalen, Sachsen, Hessen en Hamburg. 

Voor iedereen is de stichtelijke literatuur gratis behalve voor moslims: zij worden verondersteld een exemplaar te betalen en een bijkomende gift te doen om een tweede exemplaar aan de man te kunnen brengen.

 Floriaan Terbeke

 Bron: Focus

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 De gretigheid van de reactie van de overheid via hun inquisitie-apparaat, het CGKR,  staat in schril contrast met de gretigheid waarmee ze de illegaliteit in ons land aanpakt.

Filip Dewinter

 


10-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dewinter vanavond bij Pauw en Witteman

 

Filip Dewinter is vanavond te gast in het programma Pauw & Witteman : 23u op Ned. 1


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat wil men met het meldpuntillegaliteit.be ?

 

Filip Dewinter benadrukt  dat de webstek meldpuntillegaliteit.be niet de plaats van politie of parket wil innemen, maar enkel informatie zal verzamelen. Hoe ervaart de burger het verplichte samenleven met illegalen ?  Zijn de verontwaardigde dames en heren die spreken uit naam van het regime op de hoogte van de problematiek ?  Of oordelen zij vanuit de ivoren torens van hun weldenkendheid, die zij voor zichzelf geschapen hebben en die voor iedereen geldt ?

"De gemelde feiten gaan we gebruiken om de overheid te bestoken met vragen. Wij staan aan de kant van de burger tegen een overheid die illegaliteit gedoogt en zelfs aanmoedigt", aldus Dewinter. Vlaams Belang wil in september, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober, een zwartboek uitbrengen met de via de website verzamelde gegevens.

De uitspraken van Jozef De Witte, de directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR), die in een reactie het meldpunt "volstrekt illegaal" had genoemd, worden door het Vlaams Belang afgewezen . "De gretigheid van de reactie van de overheid via hun inquisitie van het CGKR staat in schril contrast met de gretigheid waarmee ze de illegaliteit in ons land aanpakt", vindt Dewinter.

Met het online meldpunt wil Vlaams Belang gegevens verzamelen in verband met criminaliteit door illegale vreemdelingen, zoals drugshandel of overvallen, maar ook met het misbruiken van de sociale zekerheid of het negeren van de veràplichtingen van de asielprocedure. Ook werkgevers die illegalen aan het werk zetten aan een hongerloon, moeten net als huisjesmelkers dankzij de website aan de kaak worden gesteld.

Tijdens het TV-Propaganda nieuws door de VRT werd uiteraard ruim het woord en beeld gelaten aan de Feldwebel Jozef de Witte van het Spionnencentrum.  Die man wordt met verve gepromoot door de regimezender.  Het is niet te geloven, geachte dames en heren, hoe wij belazerd worden door onze eigen omroep met onze eigen centen.

Zo, en nu gaan wij illegalen bespioneren, precies zoals de CGKR speurneuzen ons in de gaten houdt. Toedeloe !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de Dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Brussel, de hoofstad van Belgie en Europa is geweldadig. De bevolking doet geen aangifte meer van de misdrijven die ze ondergaat. De politie is machteloos omdat ze onderbezet is en slecht uitgerust. Hieraan zal niet direkt verholpen worden daar België falliet is."

Duitse jounaliste tijdens het TV-journaal van de ARD


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 10 apil 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Iedereen gelijk!

De vakbond kan bogen op een voorgaande. Toen enkele jaren geleden in Antwerpen de NMBS-medewerker Guido Demoor doodgeslagen werd op een Lijnbus hebben de vakbonden ook zwaar actie gevoerd ... denk ik toch. En laten we de autochtone dader van die doodslag in Brussel even streng straffen als de allochtone daders toen.

Ludo

*****

Zinloos geweld

Naar aanleiding van het dagelijks geweld in het openbaar vervoer, moet mij het volgende van het hart. De vakbonden denken dit te kunnen vermijden door te staken en meer politie op straat te sturen.  Dit zijn totaal zinloze maatregelen. De vakbonden kunnen niet blijven staken en de politie kan niet overal aanwezig zijn.  De belangrijkste bron van dit geweld is volgens mij de voortdurende hersenspoeling die de mensen ondergaan door de vele geweldfilms en series (vooral van amerikaanse oorsprong), waarbij wordt ingespeeld op primitieve gevoelens. Het aanbod is bedroevend en het is derhalve niet te verwonderen dat sommigen het recht in eigen handen nemen door gewelddadig optreden.  Wie is hiervoor verantwoordelijk ? Wellicht de mediabonzen die er belang bij hebben goedkope series aan te kopen om zoveel mogelijk reclame te kunnen uitzenden. Maar wat kan hen dat schelen ? Zij wonen in beveiligde villa’s en reizen met privé vliegtuigen.

Jan T.

*****

Treinagressie Mechelen -Open en bloot.

In verband met de agressie jegens een treinbegeleidster te Mechelen werd de dader van deze heldendaad open en bloot getoond bij de VTM. Waarschijnlijk was er een cameraploeg in de buurt want de beelden waren krokant vers. De dader was onmiskenbaar een (illegale?)zwarte Piet uit een of ander al dan niet Pracht Chocoland.

Het feit dat deze Mbakkes Mbotte Maniokke vrank en vrij getoond werd in onze poco media was een opgemerkt wonder. Of er later over dit feit nog veel tam-tam zal gemaakt worden bij meneer de juge is twijfelachtig gezien de dagelijkse tsunami's van dergelijke faits divers en de hopen papperasserij dat dit met zich meebrengt met daarbij nog het feit dat de dienaars van het gerecht bij de categorie der zware beroepen behoren, dan zal ook deze dader er met de glimlach vanaf komen.

De trein, hij tjoekte voort. En de gratis reiziger hij toekte voort.

mvg - Senior

*****

Syrische vluchtelingen in Turkije

Hoe zit dat met de Syrische vluchtelingen -opvang door onze Turkse vrienden ?  Kosteloze medische verzorging, leefloon, onderdak, recht op onderwijs, recht op bijstand door een pro deo ? Zijn ze niet in het verkeerde land terechtgekomen ?  Waarschijnlijk hebben ze nog nooit gehoord van Belgie : laat ze maar komen, Maggy.  Zou men armoe lijden om 24.000 mondjes meer ?

René

*****

De MIVB-moord

De vraag die mij reeds een paar dagen lang bezighoudt : zouden werknemers van de MIVB de hoofdstad ook dagenlang platleggen indien het slachtoffer een bleu-blanc-belge was geweest en de wieg van de agressor bezuiden de Middellandse Zee had gestaan ?

Regus Patoff

*****

Brussels parlementslid Dominiek Lootens reageert

Het klinkt wel alsof die veiligheidsagenten hoofdzakelijk gaan instaan voor de veiligheid van het personeel, en niet noodzakelijk van de reizigers. Overigens, ik stel mij de nodige vragen bij het feit dat deze doodslag op één van hun medewerkers wél, en de moorden op ongetwijfeld meerdere van hun reizigers NIET in het nieuws kwamen en ook niet leidden tot lang uitgesponnen stakingen en overleg met de regering en wat al niet meer. Hoe zou dat nu toch weeral komen ?

Fred

*****

Memri TV

We moeten toch toegeven: het verscheuren van het paspoort is iets heel positiefs. Het zou consequent moeten nagevolgd worden door alle islamieten in gans Europa. Laten we ons uiterste best doen om alle mohammedanen aan te zetten het voorbeeld te volgen van die soepjurk in het clipje. 

Wes Hardin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu weer een leuk stukje TV : Het Beest van Toulouse wordt geprezen in Algerije.

 

 

Een sjeik, what's in a name, start een preek over het onrecht aangedaan aan het Beest van Toulouse, dat in Franse bodem begraven werd in plaats van in heilige Algerijnse grond, zoals de papa gevraagd had aan Sarkozy. Alle toehoorders zijn het er over eens, dat dit een grof onrecht is.  Dan neemt een man uit het volk het woord over met veel patati en patata, hij blijkt een bipatride Fransman te zijn (een advocaat, nou ja, hij kan veel beweren) en hij vernietigt zijn Frans paspoort onder goedkeurende toejuichingen van de andere jurkendragers.  De afschuwelijke wandaden van het Beest worden vergoelijkt op basis van koranteksten en de aanhouding van 19 salafisten wordt zwaar op de korrel genomen. Sarkozy is een zwijn, volgens deze Algerijnse juffers. De kans dat we dit in Terzake of het Journaal zullen zien, is bijzonder klein.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels parlementslid Dominiek Lootens reageert
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dominiek Lootens, Brussels parlementslid,  reageert tevreden op de beslissing om 400 extra politieagenten voor het Brussels openbaar vervoer aan te werven, en om de bestaande veiligheidsdienst extra bevoegdheden te geven.  Hij pleit immers al lang voor deze maatregelen. Het is enkel zeer jammer en bedenkelijk dat er eerst – opnieuw – een dode moet vallen vooraleer de traditionele partijen het licht willen zien.

Reeds in oktober 2008 diende  Lootens in het Brussels Hoofdstedelijk Parlement een voorstel in, “betreffende het nemen van veiligheidsverhogende maatregelen met betrekking tot agressie tegen ordediensten, hulpdiensten, en MIVB-personeel.” (Stuk A-509/1). Meer dan drie jaar later werd dit voorstel in de bevoegde commissie nog niet eens besproken. Voorstellen tot meer veiligheid op en rond het hoofdstedelijk openbaar vervoer werden en worden door de meerderheidspartijen steevast naar de Griekse kalender verwezen. Nu plots komen roepen dat er dringend paal en perk dient gesteld te worden aan het geweld op het openbaar vervoer, en dat er strengere straffen dienen te komen, is dan ook bijzonder hypocriet. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klachtenbureau



Het meldpunt dat V.B. wil oprichten om illegalen en dito praktijken te verzamelen, is blijkbaa ,nog voor het in werking treedt, al het voorwerp van grote onrust en consternatie bij de linkse loeders.

Zo is de groot-moefti van het cgkr al danig in zijn wiek geschoten en veroordeelt hij krachtig dit initiatief van de partij die àl de multicul ballonetjes één voor één doorprikt. Ook de andere linkse raddraaiers-en graaiers voelen zich op hun pik getrapt. Dit vermaledijde voornemen van het V.B. is vosltrekt illegaal, orakelt Yousef. De linkse horde is wakker geschoten en gaat in de tegenaanval. Hun lieverdjes zijn in gevaar. Als straks nog de rode vuurtoren aan de Reyers zijn duit in het zakje doet, is de rode gramschap compleet. We gaan bakken drek over ons krijgen. Hitler en de nazi's  worden opgepoetst en tuit hun graf gesleurd.

Graag zou ik echter eens uit de mond van deze linkse opperzot willen horen wat er illegaal is aan het melden van illegalen en hun storende praktijken.  De overheid, bij monde van de politie, vraagt haast dagelijks aan de burgers om waakzaam en alert te zijn èn ... verdachte personen of handelingen zo snel mogelijk te melden. Wat is er illegaler dan een illegaal ?  De waanzin van de eenentwinitigste eeuw moet blijven duren, de teloorgang van het Westen mag niet onderbroken worden. Wie is in  's hemelsnaam Jozef de Witte, wie van ons, eerzame burgers heeft ooit gevraagd dat die man en zijn spionnencentrum over ons oordelen zou uitspreken en onze gedachten aan banden leggen ?

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld : als het op is, lenen we. Als we niet kunnen lenen, drukken we.

 

De Nederlandse overheid heeft vandaag dinsdag 10 april  3 miljard euro opgehaald met de heropening van een 5-jarige staatslening. Dat maakte het Agentschap van de Generale Thesaurie dinsdag bekend. De gemiddelde rente op de lening bedroeg 1,276 procent.

De Nederlandse regering kijkt aan tegen een uitzonderlijk hoog begrotingstekort en de manier waarop bezuinigd zal worden is nog niet uitgeklaard tussen de regeringspartijen en de gedogende PVV van Wilders.

In het land B bedraagt de langetermijnrente 3.56%. Zoals mijn Nederlandse vriend altijd zegt : "Verschil moet er zijn".

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klachtenbureau voor overlast door illegalen

 

Het VB start met een ‘meldpunt voor illegaliteit’. Het plan doet denken aan dat van de Nederlander Geert Wilders.

Een nieuwe website, waar melding kan worden gemaakt van illegalen en illegale activiteiten. Daar komt het nieuwe initiatief van het Vlaams Belang op neer. Het wordt vandaag door Filip Dewinter (foto)voorgesteld in het Antwerpse VB-secretariaat in de Van Maerlantstraat.

In Nederland ontstond onlangs grote commotie nadat de rechtspopulistische politicus Geert Wilders (Partij voor de Vrijheid) een website had gelanceerd waarop mensen klachten kunnen melden tegen Midden- en Oost-Europeanen. De PVV heeft ook meldpunten tegen straatterreur en tegen kilometerheffing.

Het meldpunt rond de Middenen Oost-Europeanen leidde tot felle politieke discussies en werd door een meerderheid van de Nederlandse Tweede Kamer veroordeeld, maar de liberale premier Mark Rutte (VVD) weigerde er publiekelijk afstand van te nemen, omdat hij geen hypotheek wilde leggen op de gedoogsteun van de PVV aan zijn minderheidsregering.

Ook in het Euro-Parlement ontketenden de vreemdelingen-lovers hun duivels over dit schandelijke opzet. Er is volgens deze waarheidsontkenners immers niets aan de hand. We laten nog even het korte en redelijke standpunt van Philip Claeys horen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldkampioenschap staken tegen zichzelf
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hoe geborneerd, onwetend, aanmatigend of kwaadwillig kan je zijn om als vakbond weeral een staking uit te roepen. ? Het staken heeft alle signaalkracht verloren, net als politiek-correcte  woorden, genre : democratie, mensenrechten, inburgering, belastingen, justitie, feminisme enz.

Mocht het lang geleden zijn dat er nog eens gestaakt werd, akkoord, maar het lamleggen van het openbaar vervoer staat ondertussen bekend als het organiseren van verlengde weekends op de kap van de belastingbetalers die écht moeten werken. De NMBS-stakers organiseren saaie maar peperdure  carnavalsoptochten met maatschappelijk onwetenden,voorlopige gelukzakken, verwende profiteurs en makkelijk beïnvloedbare figuren.

'Er moet een algemene reactie komen om iedereen aan het denken te zetten over wat er hier aan de hand is,' toetert Jos Digneffe van ACOD spoor.

Awel ? Wat is er dan aan de hand, Jos Digneffe ? Er is iets aan de hand met de vakbonden. Er is een stinkend pak smeersel blijven plakken. Enkel medeplichtigen willen die hand nog schudden. Hand- en spandiensten met remsporen van stroop en teer.  Hét smeersel waar de vakbonden actief aan meegewerkt hebben de laatste decennia door voorrang te geven aan een utopische maar zéér agressieve vernieuwing van het kiezersbestand à la carte belge en met de intentie om een bepaald gedeelte van het land uit te gommen en op enkele legislaturen te vervangen door onmondigen en schatplichtige nieuwe belgen. Dat is er aan de hand. Ausradieren ! 

Waar staken die vakbonden eigenlijk tegen? Zij hadden de dood van Iliaz Tahirajn en vele anderen waarvoor nooit gestaakt werd, perfect kunnen vermijden, door van begin af aan burgerplichtig mee te werken aan een maatschappij waar je niet bij hoort als je geen respect voor de geldende regels en wetten vertoont.

Maar de georkestreede nivellering naar beneden om aan te tonen dat 'wij' aan het uitsterven zijn, 'wij' te vies zijn om het vuile werk ten doen, 'wij' een schandelijk verleden hebben, 'wij' onze eigen pensioenen niet meer kunnen opbrengen en 'wij' constant voor de verkeerden stemmen, dàt was de rode draad doorheen de syndicale strategie, ijverig ondersteund door de ondemocratische politieke partijbureaus.

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid over belgië door de Duitse TV

 


Für alle die Deutsch verstehen, hier mal rein Gucken! hier wird am ende die ganze Wahrheit über Belgien gesagt.

Fast am ende des Films wohlgemerkt, das andere am Anfang kennt mittlerweile schon jedermann.

http://www.tagesschau.de/multimedia/video/video1094810.html

 Gruß an alle Leser, und die Redaktion.

Otto


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld, extreem geweld en veel geld

 

Ministerin Milquet van Binnenlandse Zaken is met de vakbonden overeengekomen, dat er 400 politie-agenten zullen aangeworven worden die de beveiliging in Brussel voor het  openbaar vervoer op zich  zullen nemen.

Onder druk van de omstandigheden kan er plots zeer veel en deze plotse belofte  zegt ook iets over het democratisch denken van Milquet die beslissingen neemt samen met de syndicaten, terwijl de menigvuldige tussenkomsten in het federale en Brusselse parlement door bekommerde verkozenen straal genegeerd werden. Of de vragen en opmerkingen over de veiligheid  werden weggewimpeld met financiële of andsere drogredenen. Dominiek Lootens en anderen zullen ons niet tegenspreken.  Dat was ook al zo toen Turtelbaum over Binnenlandse Zaken bazin speelde.

De centen die zullen gebruikt worden, komen voor een deel van het losgeld dat de Franstaligen toegeschoven krijgen in ruil voor het malheureuze BHV-akkoord, u weet wel die splitsing waar geen prijs zou voor betaald worden en die een grote janboel is geworden zodat het Brusselse Gewest over enkele jaren Mechelen en Leuven kan inpalmen. En daar betalen wij met de glimlach van de onderdanigheid nu de Brusselse profiteurs mee, die nooit een cent op zak hebben om hun eigen beleid te financieren.

De politieke onderhandelaars (Milquet, de Brusselse minister-president Picqué en  Brusselse ministerin Gruwels) hebben zich akkoord verklaard zonder zich principieel te beroepen op een voorbehoud van goedkeuring door de onderscheiden ministerraden of parlementen.  Dit is belgië, waar de democratie vooral gebruikt wordt om de Vlamingen af te dreigen.  De syndicaten zijn op dat vlak zelfs correcter : hun akkoord wordt pas definitief nadat de achterban geraadpleegd werd. 

Of met deze maatregel een eind zal gesteld worden aan het geweld en het extreem geweld kan enkel geloofd worden door naievelingen. Aan de oorzaken van de onleefbare onveiligheid wordt uiteraard niet getornd, er wordt zelfs niet over gesproken. 

Laten we evenmin vergeten dat er buiten Brussel nog plaatsen zijn in het land B waar het openbaar vervoer beschouwd wordt als training-partner voor de lusten en talenten van geïrriteerde reizigers, al dan niet van vreemde origine. Die steden en gemeentes en de Vlaamse vervoersmaatschappij  moeten hun eigen boontjes doppen.

Enkele uren voor de vergadering van de syndicaten en Milquet een aanvang nam, werd op de trein van Antwerpen naar Scharrelroi een begeleidster aangevallen en toegetakeld door een passagier zonder ticket. Het was in de omgeving van Mechelen. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24000 Syrische vluchtelingen in Turkije : holala, een GROOT probleem

 

De Turkse Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu trekt aan de alarmbel: 'De vluchtelingenstroom uit Syrië wordt een internationaal probleem.'
 
Bijna 2.800 Syriërs hebben de afgelopen twee dagen de grens met Turkije overgestoken. Het totaal aantal vluchtelingen is opgelopen tot bijna 24.000. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken kaartte het vluchtelingenprobleem aan bij Ban Ki-moon, de secretaris-generaal van de VN.

De Turken bekijken of ze een bufferzone kunnen opzetten aan de Syrische kant van de grens. Die bufferzone zou officieel dienen om het grote aantal vluchtelingen op te vangen, maar in de praktijk ook dienen als uitvalsbasis voor de rebellen. De laatste tijd koelt het enthousiasme voor het idee wat af, omdat het een groot aantal troepen en inzet van de luchtmacht vraagt.

Desalniettemin doet Turkije de afgelopen tijd zijn best om de druk op de Syrische president Assad op te voeren. De Turkse premier Erdogan en zijn minister laten zich in steeds hardere bewoordingen uit over de onderdrukking in Syrië.

De Turken bekijken verder of ze, als het geweld in Syrië verder toeneemt, een bufferzone kunnen opzetten aan de Syrische kant van de grens. Zo'n bufferzone zou dan officieel dienen om het groeiende aantal vluchtelingen op te vangen. Maar de zone zou in de praktijk ook dienen als uitvalsbasis voor de rebellen. 'Je kan geen groot land zijn als je kleine ambities hebt', zei Erdogan laatst op vragen over de buitenlandse militaire missies van De Turkse premier Erdogan en zijn ministers lieten zich in steeds hardere bewoordingen uit over de onderdrukking in Syrië.

Volgens de laatste verwarde berichten doen Syrische rebellen die gevlucht zijn over de Turkse grens, onverhoedse aanvallen op het Syrische leger en keren daarna terug naar hun vluchtelingenkampen.  Daar worden ze dan beschoten, op Turks grondgebied door door de troepen van Assad.

De Turken zijn er alleszins vlug bij om aan de alarmbel te trekken, terwijl miljoenen van hun landgenoten in het Europa der Onnozele Naties de moslim beschaving invoeren.

(Dank aan Sophie DW - bron : De Tijd)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!