Angeltjes
09-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar heeft veel spijt. Slachtoffer helaas niet.

 

De dader van het jammere incident met de controleur van de MIVB, u herinnert zich wellicht deze fait divers nog, heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Dat pleit alleszins voor de bereidwilligheid van de man.

Hij heeft ook reeds laten mededelen door zijn advocaten, dat hij véél spijt heeft van de vuistslag die hij de controleur heeft toegediend. Het lag zeker niet in zijn nobele bedoeling om de man dood te meppen en hij gaf trouwens maar één slag. Wellicht was het MIVB-personeelslid ziek en ligt daar de oorzaak van diens plotse dood ? Dat was trouwens ook het geval met Guido Demoor.

De identiteit en de nationaliteit van de verdachte werd niet meegedeeld door het parket. Hij staat bij het gerecht bekend wegens verkeersovertredingen en dus niet wegens drugsfeiten, zoals eerder gemeld. Op de keper beschouwd, is het allemaal minder erg dan eerst werd rondgebazuind.

Nu nog een beetje uitrazen en volgende week praten we er niet meer over.  Brigitte Gruwels, de Brusselse ministerin van Vervoer, heeft de zaak onder controle. Evenals de VRT. En desnoods komt de wandelende reclame voor gezond bierzuipen, de onderzoeksjournalist Douglas de Keuning, de ware schuldige ontmaskeren : een extreemrechtse, katholieke nazi.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAaRGH ...

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harder werken en wij redden de knoeiende politici

 

De Telegraaf is er duidelijk in: doorbuffelen lóónt! Zij schrijft vandaag: “Het afschaffen van Tweede Pinksterdag behoorde bij de beraadslagingen over bezuinigingen in België. Ook in eigen land is hier al over gediscussieerd.” De vraag is: hoeveel scheelt het.

Gelukkig had ING-econoom Charles Kalshoven van het ING Economisch Bureau nog een achterkant van een sigarendoosje vrij om even een grove berekening te maken. Eén dag meer werken levert ongeveer 0,4% extra bruto binnenlands product op (want stel dat je niet 230 dagen werkt maar 231, is dat 0,4% meer). Het bbp dat Nederland jaarlijks binnenharkt ligt op circa 600 miljard euro. En 0,4% daarvan is ongeveer 2,4 miljard. “Dat bedrag wordt verdeeld tussen huishoudens, bedrijven en schatkist. Grofweg ziet de schatkist daar ongeveer 1 miljard euro van”, zegt Kalshoven.

Dat is natuurlijk het beste plan ooit om uit een “crisis” te komen: gewoon continue doorwerken. Als we namelijk doorredeneren op de methode Kalfshoven, kunnen we evengoed 365 dagen per jaar doorwerken. Dat levert conform de methode immers 387.300.000.000,= Euro op. Dat hoef je slechts twee jaar te doen en alle schulden zijn afgelost!

De voordelen zijn helder: Griekenland kan massaal de hangmat weer induiken. Occupy hoeft al helemaal het nest niet meer uit te komen en de import van allochtonen kan ongebreideld toenemen, die zich hier vervolgens -bij gebrek aan voldoende opleiding- ook te ruste kunnen leggen. En wat dacht u van dubbele salarissen voor politici die dit plan er zo spoedig mogelijk doorjassen? De zorg, de uitkeringen, de JSF: alles ligt binnen handbereik. Als er nu maar eens gewoon doorgewerkt werd. Zou ook billijk zijn, want drie-kwart van Nederland ligt altijd al te niksen. Die ene kwart moet gewoon eens even flink doorpakken en liefst niet met een ziekteverzuim zoals onder ambtenaren.

Maar dat besluit kan nu nog even niet genomen worden. Het politieke bedrijf ligt namelijk geruime tijd stil vanwege het Paasreces.

http://www.artikel7.nu/economie/doorbuffelen.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlichtingsfilm (16 plus) - Plassen in de gracht ? Doe het doordacht

 

 

http://www.speld.nl/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen in Somalië

 

Ook in Prachtland Somalië lieten de Klokken van Rome hun tikkeneitjes vallen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps stadspersoneel op verplicht theaterbezoek

  

 

Alle ambtenaren en contractuelen van de stad Antwerpen en van het OCMW,  meer dan tienduizend personen,  moeten verplicht naar het theater.

'De revue van het ontembare leven' (fragment hierboven) is de titel van het stuk. Het is een bundeling van theaterstukken over de stad. Op vraag van het bestuur maakte het MartHa!tentatief een spreekbeurt over die toneelstukken en daar moeten de stadsmedewerkers naartoe.

Het maakt deel uit van hun vorming rond diversiteit, zo zegt de personeelsdirecteur van de stad Antwerpen. Zo laat het Antwerpse stadspropaganda kanaal ATV ons weten. http://www.atv.be/item/ambtenaren-verplicht-naar-theaterKlikt u even door naar de ATV-reportage en maakt u kennis met de vrouwelijke Feldwebel van de Personeelscompagnie, die hetr heeft over 6500 ambtenaren (zij vergeet gemakshalve de rest). U hoort ook de regisseur (?) van het theaterclubje aan het woord in een taaltje dat veel zegt over de opleiding en achtergrond van deze artiest.  Mijn god, als iemand met dat niveau het Antwerse personeel moet inspireren  dan ziet het er beloftevol uit.

De korte inhoud : Een toneelstuk in de branding van onze tijd. Dit is het verhaal van twee mannen in een stad aan het begin van de 21ste eeuw. De ene man is bang. Bang van Rondhangmarokkanen. De man is bang van hun gehang. Bang om klop te krijgen. Bang om doodgeslagen te worden. En zoals dat gaat in verhalen. Wordt hij op het einde bijna doodgeslagen. De andere man is kwaad. Kwaad op alles. Om allerlei redenen. En dus maakt hij alles kapot.

Als een kunstenaar een politiek statement maakt, noemt men hem in deze verlichte kunstzinnige kringen “geëngageerd”. Maar in feite, is dergelijke kunstenaar slechts een politieke geldhoer, een reclamemaker zoals Patrick Janssens die “artistiek” de politieke / ideologische boodschap vormgeeft. Hetgeen zijn politieke meesters en financiers (cultuursubsidies) hem opdragen om het volk en in dit geval de ambtenaren te indoctrineren over de diversiteitsboodschap.

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt, nietwaar ? Was het niet: rood of geen brood ? Hedendaagse kunst in belgië is slechts politieke prostitutie. Want echte kunstenaars doen het zonder subsidies, zijn onafhankelijk van de macht en bekritiseren haar. Echte kunst is rebels en recalcitrant, echte kunstenaars nemen het op voor het onderdrukte volk en zijn niet de vertegenwoordiging van de machthebbers.

Die Akzeptanz von Diversität und Multikulti ist eine Pflicht, ansonsten erfolgt ein Ausschluss aus der Gesellschaft! Multikulti: Befehl ist befehl ! (Et pour les Flamands la même chose)

Prometheus

PST Angeltjes : Te veel leidinggevende ambtenaren van de stad Antwerpen zijn op bezoek geweest naar China. Daar waren onder Mao en de Bende van Vier  dergelijke initiatieven tot vorming van het volk schering en inslag. Dat dit indoctrinatiesysteem ooit zou plaatsvinden in Antwerpen, is een kaakslag voor iedere Sinjoor, voor ieder personeelslid dat ten dienste staat van de gemeenschap. En laat het in godsnaam de trieste bekroning en het einde zijn van 70 jaar socialisme in deze rebelse stad. Wat een pijnlijke ontmaskering van de Bende van Janssens.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid schuilt in het ongezegde : Entartete Kunst

 

Quote Non vd dag #75 - Entartete Kunst

"Een kardinaal die onschuldig frunnikt aan een koorknaapje, tot daar aan toe. Maar de Goede Maagd Maria zonder hoofddoek? Dat is een beledigende brug te ver !"


(De Goedheilige Koning Boudewijn le Nôtre weerde provocerende kunstwerken)

http://quotenon.blogspot.pt/2012/04/quote-non-vd-dag-75-entartete-kunst.html

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens kardinaal Ries zal Vaticaan niets ondernemen tegen Van Gheiluwe

 

Op 18 februari ll. werd de Waalse priester, theoloog en antropoloog Julien Ries tot kardinaal gewijd door zijn vriend Paus Benedictus. Wij lijken heel even Kerk en Leven concurrentie aan te doen maar deze 91-jarige geleerde priester heeft aan Le Soir een vraaggesprek toegestaan waarin hij het ondermeer heeft over de Brugse pedofiel Van Gheiluwe.

Het zal de katholieke gemeenschap plezier doen te lezen dat  Ries niet gelooft in een neergang van de RK-kerk. Deze "moet inzetten op de felle reactie van jongeren tegen de materialistische maatschappij die de waardigheid van de mens verloochent". Dat is prettig nieuws in een wereld die op drift is.  Ook als het komt uit een club die tot hiertoe het principe huldigt, luister naar mijn woorden, en kijk niet te veel naar mijn daden.

De kardinaal laat zich eveneens uit over het lot van Roger van Gheiluwe, die twee neven heeft misbruikt. Ries veronderstelt dat het Vaticaan de pedofiel verder met rust zal laten. "Hij kan priester blijven als hij zijn ambt nooit meer in het openbaar uitoefent". 

En daarmee is het afgelopen met de Brugse relatietjes. Dat denkt Julien Ries toch, die zelf een onkreukbaar celibatair parcours heeft afgelegd, wat we best willen geloven.  Over de grote uitdaging voor Rome, de ontkerkelijking en de opkomst van de islam, laat de kardinaal zich niet uit. Ook in Kerk en Leven wordt daar niet over gesproken.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem-van-alles

 

 Extreem geweld is voortaan (indien je tot een bepaalde volksgroep behoort) de benaming voor moord.
In de toekomst zal de poco-pers, verkrachting (van een bepaalde volksgroep) ook omschrijven als "extreem liefdesgevoel"

BDDG - France

 


08-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 8/9 april 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vervoer en Patsy

Binnen afzienbare tijd hoop ik vanuit mijn verblijfplaats in Thailand mijn familie in Belgie, het heilig land der vaderen, dat ons bloed en Eurootjes aanvaardt te bezoeken.

Bestaat er reeds een ondergrondse die mijn Thaise echtgenote en mezelf vanuit de luchthaven veilig en wel bij mijn zoon, dochter en kleinkinderen kan brengen in het Antwerpse ?

Patsy. zovele anderen waaronder de meeste Angeltjes-lezers en ikzelf hebben reeds een fluitsignaal,een gele of rode kaart ontvangen van de Nieuwsblad-arbiter. Het is geen krant maar een partijbrochure. De redactie hecht meer belang aan de verwijdering van een bruin pukkeltje dat de neus van een Hollywoodster ontsiert, dan aan ernstige feiten in het belang van ons allen. Troost U binnen pakweg 50 jaar zijn de correcten van heden ten dage de landverraders.

René

*****

10.000 Japanse kwelers.

Hartelijke gedeelde dank aan onze Angeltjesvriend Ropi en de ganse Redactie van ons geliefde blog. Wat een prachtige gezamelijke uitvoering van één van Beethoven's meesterwerken. Dààrmee is, reeds voor de zoooveelste keer bewezen hoé hoog de beschaving ligt in veel van die landen uit "Het verre Oosten".Doch geen nood hoor, Ik ben er zo zeker van dat ik een bak Duvel durf op verwedden dat... op Paasdag van het jaar 4012, dezelfde hymne zal uitgevoerd worden door een groep uit "klein"-Azië : 97 baardige venten in nachtkledij en 3 UBMO 's. (Unidentified Black Moving Objects)

René van Vosselaer

*****

Albert Heyn

Ray, Mijn dierbare echtgenote Gusta heeft me gisteren hetzelfde verteld.

Frans

*****

Albert Heijn op het Antwerpse Kiel

Beste Ray, Toevallig maakte ik gisteren de overweging dat een bepaald segment van de bevolking, dat is opgregroeid midden in de verloedering, niet bij machte is de draagwijdte ervan correct in te schatten. Dat komt later nog wel, als ze als tweederangs dhimmi braaf hun yizya gaan betalen. (Hoorde of zag ik niet ergens dat ze in Egypte al bijna zover zijn ?)

Het is dan ook verloren moeite van uw bewustzijn terzake eraan kond te doen. U treft het trouwens nog met dat spuwen en dat fluimen: ik maak het dikwijls mee binnen openbare gebouwen, en zelfs in de rijtuigen van die openbare vervoersorganisatie, de MIVB, die, hand in hand met het politieke bestel van dit fijne landje, hand- en spandiensten verleent aan nogal wat criminele parasieten.

Fred

*****

Albert Heijn 

Beste Ray, Met verbazing lees ik jouw voorval. Heeft AH zijn personeel meegebracht, samen met z'n winkelketen ? Ik kan geloven dat die 'aanpak' van die troela (zoals jij het schilderachtig uitdrukt) jou niet bevallen is, ik denk niet dat ikzelf daar zo stoïcijns kalm zou bij gebleven zijn.

In ieder geval.  Er zijn bij ons toch winkelketens genoeg, zonder dat men ons hier moeten komen lokken met waren die wij, ofwel niet kennen, ofwel niet lusten?! Mochten er méér zijn die dit niet over z'n kant laten gaan, 't zou rap gedaan zijn.

Christina

*****

Onze Vlaamse grootsteden

Veel naar Antwerpen ben ik nooit geweest, héél zelden, en ook Brussel heeft mij nooit aangetrokken, dit omdat ik mij beter thuis vind in eigen gebied.

Maar zoals het er heden ten dage in die steden aan toe gaat voel ik mij ABSOLUUT NIET aangetrokken om ooit nog die kant op te rijden. Het ziet er zwart van kopvodden, slunsen, ongure buitenlandse elementen, en ik ben daar allergisch voor. Het is meer dan erg dat de autochtone bevolking van die steden naar landelijke gebieden zullen moeten vluchten, omdat het daar stilaan niet meer leefbaar zal zijn voor de eigen mensen.

Christina

*****

Doodstraf

Als ik de vele reacties lees inde on-line kranten wordt de roep naar de herinvoering van de doodstraf steeds luider. Slechts enkele hoogbeschaafde, menslievende exemplaren beweren dat die straf helemaal niet afschrikt. Niemand, zelfs niet een Christusfiguur kan me tegenspreken als ik zeg dat de doodstraf, de garantie is dat de dader niet meer kan herbeginnen.
Hoeveel onschuldige slachtoffers zouden er nog leven indien de doodstraf nog zou bestaan ? De doodstraf bestààt in België :  bijna iedere dag worden er mensen vermoord, zoals heden die bus-inspecteur. Maar wat doet een superbeschaafd land ?  De beul wordt weliswaar opgepakt maar hij krijgt onmiddellijk een advocaat + kost en inwoon. Voor de slachtoffers : oprechte deelneming en trek verder uwe plan.

René

*****

MIVB

Nu de dader gekend(?) is, weten we alleen maar dat het waarschijnelijk geen Chiroleider of godbetert een Vlaams Belanger is.

HEVER.

*****

100% eens met Jade

Van de dader gisteren die de Belg (van Albanese afkomst) doodsloeg weten wij dus alleen maar dat het een Belg is.Tot nu toe heeft Le Soir en Le Standard er gelukkiglijk nog geen Vlaming van gemaakt. Van zodra iemand die hier dit of andere blogs bezoekt zeker weet of die dader misschien toch Marokaanse of andere roots heeft, laat het aub weten. Zo kunnen wij het uitschreeuwen in fora, blogs, e-mails, aangezien de regimepers doet aan tendentieuze berichtgeving.Wij zijn het beu niet voldoende geïnformeerd te worden, vooral als het om ingevoerd crapuul gaat, en nu ook weer, de dader was reeds bekend bij het gerecht. Niettemin, autochtoon of allochtoon, dit is een verschrikkelijke daad en hopelijk wordt hij voldoende gestraft.

Lilith

*****

MIVB Moord

Ik sluit mij aan bij alle reacties die hier gegeven werden. De situatie waarin wij ons bevinden en die werd geschapen en in stand gehouden door al de geniepige, sluwe hersenspoelers is hier uiteindelijk verantwoordelijk voor. Als we aannemen dat het het hersenspoelen ongeveer begonnen is tijdens de jaren 1930-1940 en dat we elke twintig jaar een nieuwe generatie hebben dan zijn de jongeren van vandaag de vierde generatie die volop bezig is met de vijfde generatie te (mis)vormen. De eerste twee generaties hebben nog ouders en grootouders die hen kunnen bijsturen, die hun de juiste waarden, verhoudingen en waarheid kunnen meegeven en de leugens ontmantelen. Van die eerste generatie blijft er hier en daar nog een honderdjarige over met een zeer zwakke stem waar geen rekening mee gehouden wordt. Zelfs de tweede generatie is niet meer zo talrijk. Vanaf de derde generatie wordt het moeilijk en vanaf de vierde generatie wordt het bijna onbegonnen werk. De gehersenspoelden vormen op hun beurt de volgende generatie enz. Het is zoals vroeger met de ambachten die werden overgedragen van vader op zoon. Er is nu echter een overkoepelende kracht die bijstuurt waar nodig met boetes en veroordelingen en die als slogan zou kunnen gebruiken (als ze het al niet doen): "Hoe linker hoe flinker". Die kracht of macht zetelt in alle overheidsorganen, heeft wetten aangepast, nieuwe wetten gestemd, heeft agentschappen, centra en verenigingen opgericht en graaft zich dieper en dieper in het leven van iedere dag en vernietigt gestadig de natuurlijke weerstand van iedere autochtone mens. Om hun doel te bereiken zou ik durven stellen dat zij het principe van de onfeilbaarheid hanteren wat op zichzelf al een paradox is maar het blijkt toch te werken. In de plaats van kerk en dogma's is er nu het wettelijk gesteunde opdringen van vreemde culturen en het eisen van een totalitaire enkelrichting tolerantie tot in het absurde. Toch lijkt het soms dat er barsten komen in deze kunstmatige en onnatuurlijke organen. Gelukkig zijn er ook nog jongeren die het noorden nooit verloren hebben maar het wordt met de dag moeilijker en ook vermoeiender om de "verloren zonen en dochters" terug in de juiste richting te duwen; en toch mogen we niet opgeven. We zitten in een vicieuze cirkel die alle intelligentie afstompt, die de realiteit vervormd en die alle waarden afbreekt. Die cirkel wordt met de dag groter en sterker en als we er niet in slagen om die te verbreken zal die ons uiteindelijk vernietigen.

Foxy

*****

Niks gebeurd, doorrijden aub ! Brigitte Grouwels vraagt aan het MIVB-personeel de bevolking niet met extra problemen op te zadelen. Heel veel mensen in Brussel hangen af van het openbaar vervoer voor hun verplaatsing.  Van dat legale geboefte word ik nu eens kots- maar dan ook KOTSmisselijk.

Okki


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2012

 

Voor hen die er aan twijfelen of de Paasklokken wel echt bestaan, deze afbeelding van een Paasklok in opbouw, ergens op een geheime plek in Rome.  U ziet ineens dat ook de Paashazen geen fabeldieren maar echte ijverige werkers zijn. Zij zijn druk in de weer om vanop de houten stellingen de klok voor te bereiden op een lange vlucht.  Het is streng verboden de werken te betreden, zoals twee Paashaas-security agenten op de voorgrond duidelijk maken.  Voor het geval zich lieden mochten aanbieden die gekwetst zijn door deze Westerse symbolen, wordt desnoods het varken losgelaten om de onverlaten af te schrikken.

Aan al onze lezeressen en lezers : zalig, vrolijk, familiaal Pasen. Vandaag is een rustdag  voor Angeltjes.

Uw dw hoofdredacteur, Ray

 


07-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - MIVB - 7 april 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Reacties over andere onderwerpen volgen op een later moment

MIVB

Welke kleur hebben die aanvallers weer, zeker geen blank ze zouden dat wel erbij zetten. Toch erg voor de naastbestaanden van iemand die enkel zijn werk deed.

Herman P.

*****

Zoals de MIVB medeplichtig is aan de ongetwijfeld talrijkere moorden op haar net dan de enkele die publiek gemaakt worden, is zij ook medeplichtig aan deze moord.

Het is buitengwoon grotesk, belachelijk en onverantwoordelijk één enkele persoon op een dergelijk ongeval af te sturen. Eén woordje uitleg volstaat waarom : Molenbeek.

Mét een béétje hersens stuurt men daar een knokploeg van een 10-tal man op af. Misschien te recruteren in de immigrantenmilieus, onder invloed van dewelke gevechtssporten, in mijn tijd tijdverdrijf voor de marge, nu meer en meer tot de mainstream gaan behoren.

Ziet u 'm aankomen ? De verrijking gaat erop uitdraaien dat we de ene helft gaan betalen om de andere helft in toom te houden. U bent ondertussen zo verrijkt als Croesus.

Fred

*****

Graag uitpakken met ronkende titels, tuk zijn op breaking news, maar als er echt nieuws te melden valt, in verband met een afschuwelijk feit van doodslag, is men te bang om de waarheid aan zijn lezers aan te biede. Dan geeft men een verwarde uitleg en durft men zelfs de naam van de dader niet bekend maken.

Dat is onze pers, zoals zij is : schijnheilig, geniepig en laf.  Sorry, maar ik heb daar geen andere woorden voor. Wat vandaag is gebeurd in Brussel, was niet het eerste feit, het zal zeker ook niet het laatste zijn, dat weet ieder weldenkend mens ; alleen degenen die het moeten weten en beseffen doen  dat niet, alhoewel ze nu luid roepen, dat dit moet ophouden. Er zal echter niets veranderen, want holle vaten klinken het hardst, maar dat is dan ook alles.

Mvg Sophie DW

*****

Burgemeester Tielemans in het Nieuws van VTM: "Wij moeten ons de vraag gaan stellen waarom mensen zo kwaad worden?"

Hij heeft geen antwoord gesuggereerd maar zou het iets met cultuur kunnen te maken hebben waarbij steeds vrienden worden opgetrommeld als er iets gebeurt ?

Maurice R.

*****

Ik denk niet dat er nog twijfel kan bestaan over de roots van de dader. Bepaalde kranten , vooral dan deze met de kleur van gevaar en schaamte, leggen teveel de nadruk op "Belg" idem zoals " JoNgErEn", dan weet ge genoeg.

Weer een slachtoffer van de multikul, met zijn niet meer weg te denken verrijking. Stel je het omgekeerde voor dan is er geen sprake van Belg, maar de volledige naam " met alles erop en eraan ". Onmiddellijk zou er sprake zijn van racisme, rechtse sympathieën,  den burgermeester in alle staten, politiekers laten tonen hoe geschokt ze wel zijn, de rechtstreekse familie van het slachtoffer maant de gekwetste en verontwaardigde soortgenoten aan tot kalmte enz . Zijn wij, originele Belgen geen tweederangsburgers ?

René

*****

Ik pleeg even plagiaat. Mag het? Uitgerekend deze dames en heren en hun ontelbare uit de staatsruif gesubsidieerde apparatsjiks zijn de enige  verantwoordelijken voor de misdrijven, het geweld, de verloedering en de neergang van onze maatschappij. Nu staan janken en jammeren, is een bewijs van het gezamenlijke onvermogen van de regime-politici die het land B laten volstromen met het Janhagel van heel de wereld. Daar en daar alleen ligt de oorzaak van de ellende die over onze hoofden komt. Zij en zij alleen zijn verantwoordelijk voor 98 % op al de de moorden op naïeve autochtonen. Het maandverband voor poco-moorden moet nog uitgevonden worden!

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft de MIVB-controleur doodgeslagen ? Mieke Vogels, Jos Geysels, Luc Van der Kelen of de VRT-redactie ?

 

Zonder enige ethische twijfel kan je de opeenvolgende regeringen en de aangekleefde media over vorige legislaturen en generaties heen beschuldigen van medewerking tot opzettelijke slagen en verwonderingen met de dood tot gevolg aan autochtonen en goed ingeburgerden.

Er is geen voorbedachten rade rechtstreeks in die zin, maar wel een oogluikende toelating, medewerking, medeplichtigheid en zelfs bendevorming inzake collateral damage. Verdoezeling, verzwijging verkleuring en manipulatie zolang het maar over Vlaamse slachtoffers gaat. Racisme zoals het volgens de opportunisten niet bestaat, het eigenlijke onversneden, échte racisme in een po-co jasje dus.

Waar is die verwesterde Islam, waar is het respect voor ouderlingen, waar zijn onze pensioenen ? Het intimiderend bestraffen van het zogezegde aanzetten tot haat en discriminatie heeft een dodelijk pervers terugslag effect : door de muilkorverij om de kunstmatige vrede, door de laster en -eerroof gepleegd om de partijbelangen, hebben mensen die geen snars van onze taal en cultuur (willen)verstaan een vrijbrief gekregen om te plunderen en te moorden.

Primitivisme haalt het van de democratie door de zwakheid van de zelfverklaarde democraten. Jaren van ongebreidelde instroom om groene en socialistische stemmen te rijven,  kweken hoe langer hoe meer agressors en moordenaars. Omdat zij de onderdanigheid en domheid van hun linkse gastheren als Halal-baken hebben.

Zij respecteren onze wetten niet, noch onze levens, zij respecteren ons atheïsme niet, noch ons christen geloof, evenmin als onze vrijheid van geloof. Import van ongeselecteerd uitschot en crapuul om aan stemmen te geraken...

Een strafblad geeft meer kans dan een diploma. Wat is het verschil met het verfoeilijk willen selecteren van koppels om een een eigen uebermenschen Hitleriaans ras te kweken ? Wat is het verschil tussen het profiteren door het domme toelaten met staatssteun van een geloof dat verbiedt om zich met ongelovigen te mengen, dat  vrouwen verstoot en gemengde huwelijken en kinderen niet aanvaardt ? Waar zit het verschil in godsnaam ?

Wie heeft die MIVB controleur onrechtstreeks doodgeslagen ? Zelfs als de dader een rasechte autochtoon zou zijn, dan zou men er een paar honderden namen bij kunnen vernoemen als aanzetters, gaande van Mieke Vogels en Jos Geysels over Luc Van Der Kelen en alle medewerkers van de VRT. Het gebeurt in een een maatschappij waar de Vlamingen en eerljke mensen niet voor gekozen hebben. Wij kiezen niet voor crapuul ...

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ra-ra, wie heeft de MIVB-controleur doodgeslagen ?

 

Het Laatste Nieuws :

De vermoedelijke dader van de agressie die het leven kostte aan een 56-jarige medewerker van de MIVB is omstreeks 14.30 uur opgepakt in het Brusselse. Dat meldt de Brusselse procureur des konings Bruno Bulthé. Het zou gaan om een Belg van rond de dertig, meldt de VRT. Volgens de procureur, die deze namiddag een persconferentie hield op de plaats van de feiten, is er slechts één persoon die de medewerker heeft geslagen. Eerder was er sprake van twee daders. De busbegeleider is overleden na zware agressiefeiten vanmorgen vroeg na een ongeval met de bus. De feiten gebeurden aan het Redersplein in de Brusselse Haven.

Het Nieuwsblad :

Rond 14.30 uur zaterdagmiddag kon de aanvaller opgepakt worden in het Brusselse. Dat meldt de Brusselse procureur des konings Bruno Bulthé, die zaterdagnamiddag een persconferentie hield op de plaats van de feiten. De aanvaller zou een man van 29 jaar zijn. Waarom hij de busbegeleider aanviel, is nog altijd niet duidelijk.

Het Belang van Limburg :

De vermoedelijke dader van de agressie die het leven kostte aan een medewerker van de MIVB is zaterdag omstreeks 14.30 uur opgepakt in het Brusselse. Dat meldt de Brusselse procureur des konings Bruno Bulthé.

0000 :

De man die vanmorgen een medewerker van de Brusselse vervoers- maatschapij MIVB aanviel, wat tot de medewerker zijn dood heeft geleid, is opgepakt. Het gaat om een relatief jonge Belg. Hij is ondervraagd door de politie. Het parket zal zijn aanhouding vorderen op verdenking van slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.


De Standaard :

Rond 14.30 uur zaterdagmiddag kon de aanvaller opgepakt worden in het Brusselse. Dat meldt de Brusselse procureur des konings Bruno Bulthé, die zaterdagnamiddag een persconferentie hield op de plaats van de feiten. De aanvaller zou een man van 29 jaar zijn.

*****

 

Tot zover de gestroomlijnde regimepers, waarbij de 0000 de toon aangeeft door te schrijven over een jonge belg.  Zou het misschien een bipatride belg kunnen zijn, eentje met twee nationaliteiten die gemakshalve in bescherming genomen wordt door de neutrale voorlichters van de Onvlaamse Overbodige Openbare Omroep, door over een nationaliteit te zwijgen ?  Waarom denken wij dat ? Als het inderdaad om een 100% belg zou gaan, wordt er ter bevestiging van dit verheugende feit steeds gezorgd voor een voornaam : Siegfried B of Valerius De Sch. Bovendien is de aard van de feiten geen verrassing. Een telefoontje naar de vrienden of de broers, die verschijnen in ijltempo, alsof ze een oproep hebben gekregen van het Arbeidsbureau, er ontstaat herrie, geroep en handtastelijkheden die leiden tot het gekende gevolg, waarna de helden bliksemsnel op de loop gaan.  Hoe vaak heeft dergelijk scenario zich al niet afgespeeld in onze steden ? 

Dat de politiek niet achterwege blijft en er als de kippen bij is met geweeklaag, zal ons niet verbazen.  Het arrogante Brusselse manwijf, excusez le mot, Madame 1000Quet, de CD&v-trien Brigitte Grouwels, de simpele Brusselse homo-minister De Lille (verkozen met iets meer dan 1000 stemmen, maar met een kabinet van meer dan 50 medewerkers, eigenlijk niet zo simpel) en zijn seksgenote Eliane Di Rupo zijn diep getroffen en eisen maatregelen.   Ook de hypocriete leiding van de MIVB is geschokt en zal weer eens straffe kost opdienen om te vermijden dat de dagelijkse daden van agressie een eind zullen nemen. 

Uitgerekend deze dames en heren (en hun collega's) zijn de verantwoordelijken voor de misdrijven, het geweld, de verloedering en de neergang van onze maatschappij.  Nu staan janken en jammeren, is een bewijs van het gezamenlijke onvermogen van de regime-politici die het land B laten volstromen met het Janhagel van heel de wereld.  Daar en daar alleen ligt de oorzaak van de ellende die over onze hoofden komt.  Zij en zij alleen zijn verantwoordelijk voor de moord op deze MIVB-man. 

En laat mij voor één keer, mijn collega Freddy Van Gaever citeren : men zegge het voort !  Alstublieft, doe het !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.56-jarige supervisor MIVB doodgeklopt te Molenbeek - Alle openbaar vervoer ligt stil

 

 

Een supervisor van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB is overleden na een zwaar geval van agressie. De man werd aangevallen na een ongeval met de bus. De MIVB schort het verkeer op het hele net op.

De feiten gebeurden rond 8.30 uur. Een bus op lijn 14 van de MIVB kwam in aanrijding met een wagen op het Redersplein in Brussel. De MIVB stuurde een medewerker ter plaatse, onder meer om foto's te nemen. Deze man werd aangevallen door twee vrienden van de bestuurder van de wagen, die intussen naar het ziekenhuis was gebracht. De daders zijn nog op de vlucht. De begeleider was hersendood en is in de loop van de ochtend overleden. De MIVB heeft besloten om het tram-, bus- en metroverkeer voor onbepaalde tijd op te schorten. "Na de dramatische aanval tegen een van onze medewerkers deze ochtend op het bovengrondse net, heeft de MIVB-directie beslist alle tram-, bus- en metroverkeer op te schorten", zegt woordvoerster Françoise Ledune.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Heijn op het Antwerpse Kiel

 

Het Antwerpse Kiel is de wijk die Antwerpen verbindt met Hoboken en waar de allochtonen het straatbeeld beheersen. Daar heeft de Nederlandse kruidenier Albert Heijn vorige week een vestiging geopend. Massale volkstoeloop, iedereen wil vaststellen of de goedgekozen slogan "Belgische kwaliteit tegen Nederlandse prijzen" beantwoordt aan de werkelijkheid.

Zaterdagmorgen ben ik met mijn boodschappenlijstje naar de Sint Bernardsesteenweg getogen en om 9 uur 's ochtends liep het al aardig storm. Een mooie winkel, zeer verzorgd en logisch opgebouwd met een assortiment dat weinig afwijkt van de Nederlandse vestigingen en een aantal producten inderdaad goedkoper, andere duurder en sommige zaken die er gewoon niet zijn.

Aan de kassa liep het fout. Ik weigerde aan te schuiven bij een meisje met een hoofddoek en toen ik daar stilletjes en niet onbeleefd (zo zijn we niet) een opmerking over maakte bij haar collega, een blonde troela van in de twintig, kreeg ik de wind van voren : "Het is niet belangrijk wat ze op haar hoofd heeft, maar wat er onder zit. Trouwens u draagt toch ook een petje ..." Ik dacht nog even dat ze er ging aan toevoegen "ouwe" en ik ben wijselijk niet ingegaan op deze dommige en blonde opmerkingen, want dergelijke disputen leiden nergens toe. De troela begreep duidelijk niet dat er een verschil is tussen de outfit tijdens de werkuren en de individuele vrijheid van de moslima om zich voor de rest te tooien zoals zij wil. Om nog niet te spreken over de manier waarop je een klant te woord staat.

Albert Heijn is zich duidelijk niet bewust dat in Vlaanderen de gevoeligheden terzake groter zijn dan in Nederland. Dat de leiding zich even informeert over het hoofddoekengeschil bij Hema Genk.  Ik stuur een bericht naar AH om mijn deze feiten te signaleren.  Godsdienst (of wat er voor doorgaat) hoort niet trots veruitwendigd te worden tijdens de werkuren door personeelsleden die in aanraking komen met klanten.  Dit is een typisch voorbeeld van "mijn vrijheid reikt zo ver tot ze in botsing komt met andermans vrijheid."

Toen ik door de ontwakende Abdijstraat naar huis wandelde, ontmoette ik drie jonge heren, die zich spuwend en fluimend voorthaastten.  Het is niet belangrijk, dacht ik terloops,  wat ze uit neus en keel ophalen en op de stoep deponeren, de straat is van iedereen en ik ben een ouderwetse dwaas die rondloopt met een zakdoek. Ja, die multicultuur is een heuse verrijking.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flapper Girls

 

 

.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 7 april 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Belgische kranten en hun belachelijke censuur.

Een vriend probeerde reeds enkele malen een lezersbrief te laten publiceren in het Nieuwsblad maar kreeg, geloof het of niet: 'een gele kaart' van het blad. Dat stond in een e-mail die hij ontvangen heeft. Dat betekent volgens HNB dat hij de spelregels van het blad niet volgde en die gele kaart betekent dat al zijn mailtjes nu eerst gelezen worden!?

Het geweigerd item: hij schreef dat hij het schandalig vond dat een Belgische jonge vrouw (Michelle) van 25 jaar uit Wingene een benefiet moet organiseren om een schedelprothese te bekostigen om haar motoriek te verbeteren t.w.v. 10.000 euro omdat de sociale zekerheid haar weigert te helpen. Zijn verontwaardiging: vreemdelingen laten in naam van gezinshereniging hun ouders naar hier komen en  sommigen van hen krijgen peperdure operaties GRATIS terwijl die nooit één cent bijgedragen hebben en een Belgische krijgt: NIKS !

Hij schreef dus geen belediging, geen leugens, maar de zuivere waarheid, maar njet, dàt mag niet gezegd worden.

Ikzelf word al sinds december 2011 geweerd, 't zal niet lang meer duren voor mijn vriend er ook uitgebonjourd wordt. Zielig, dat men weigert de ogen te openen voor zoveel onrecht en kost wat kost probeert het volk dom te houden.

Gelukkig lukt dit steeds minder en minder. Angeltjes leerde ik kennen via een doorverwijzing van een Nieuwsblad lezer, nu mogen die doorverwijzingen ook al niet meer. Blij dat ik jullie ken!

Patsy

*****

Politiek-Correcte  berichtgeving in Noorwegen ?   Wij waren eerst 

Aanbevelingen berichtgeving betreffende allochtonen : deze Aanbevelingen zijn al in 1994 door de AVBB (Vlaams Vereniging Journalisten) in samenwerking met het Centrum voor Racismebestrijding op papier gezet na uitgebreid media-onderzoek.

De Aanbevelingen hebben niet het karakter van formlel deontologische normen, wat niet belet dat de Raad voor Deontologie van de AVBB ze desgevallend wel in zijn beoordelingen betrekt.

1. VERMELD NATIONALITEIT, GEBOORTELAND, ETNISCHE AFKOMST, HUIDSKLEUR, RELIGIE OF CULTUUR ALLEEN ALS DEZE INFORMATIE RELEVANT IS VOOR HET BERICHT. Een mogelijke test om de relevantie van de informatie na te gaan, bestaat er in de betreffende eigenschappen te vervangen door 'tegenhangers', of nog door kenmerken die verband houden met autochtonen. Meer in het algemeen zou men volgende twee zaken tegen elkaar kunnen afwegen: de schade voor het bericht wanneer de informatie niet gegeven wordt, en de schade voor de betrokkenen wanneer de informatie wel wordt vermeld.

2. VERMIJD ONVERANTWOORDE VERALGEMENINGEN -POLARIZERINGEN

2.1 Veralgemeningen

Aanbevolen wordt, de berichtgeving over allochtonen waar dat relevant is te nuanceren. Een mogelijkheid daartoe is de vermelding dat wat op zeker ogenblik in algemene termen wordt gesteld, niet noodzakelijk voor alle allochtonen geldt. Of de vermelding dat zeker niet alle allochtonen het eens zijn met dit of dat standpunt.

2.2 Polarizeringen (wij-zij perspektief) Aanbevolen wordt dergelijke polarizeringen zoveel mogelijk te vermijden. Eerder dan een overdreven beklemtoning van de verschillen, dringt zich meer aandacht op voor de gelijkenissen tussen mensen.

3. VERMIJD NODELOOS PROBLEMATIZEREN EN DRAMATIZEREN

3.1 Aanbevolen wordt, allochtonen vaker in 'gewone' situaties aan bod te laten komen in de media, zodat ze meer als 'gewone' burgers in de samenleving worden aangezien.

3.2 Daarnaast wordt aanbevolen dat migranten meer op een positieve manier in de media aan bod worden gebracht. Een mogelijkheid daartoe is het geven van meer duiding en achtergrondinformatie, die toelaten het weergegeven nieuws adekwaat te begrijpen. Nieuwsitems moeten niet alleen een antwoord formuleren op wie-, wat-en waar-vragen, maar zoveel mogelijk ook op vragen over het hoe en waarom.

4. ZORGVULDIGHEID, WEDERWOORD EN RECHTZETTINGEN

4.1 Aanbevolen wordt, de grootst mogelijke zorgvuldigheid aan de dag te leggen in de berichtgeving over allochtonen. Met de basisterminologie, schrijfwijze van allochtone namen, cijfermateriaal en bronnen moet zorgvuldig worden omgesprongen.

4.2 Voor wat lezersbrieven betreft, wordt aanbevolen om lezersbrieven die allochtonen betreffen, systematisch vooraf voor te leggen aan een redactielid dat met het onderwerp vertrouwd is.

5. EXTREEM RECHTS EN RACISME KRITISCH INKADEREN

Aanbevolen wordt, duidelijk te maken van wie de betreffende uitspraken of standpunten afkomstig zijn en in welk verband ze dienen geplaatst. Waakzaamheid is ook hier geboden voor het stelselmatige desinformeren vanwege extreem-rechtse groeperingen. Een stapje verder is, racistische uitspraken aan te vullen met tegengestelde opvattingen. Lezersbrieven met racistische inhoud kunnen ook niet zonder meer gepubliceerd worden.

6. EEN BERICHT IS NIET AF ALS HET GESCHREVEN IS

Aanbevolen wordt, de definitieve vormgeving van elk bericht, en met name de keuze van titels en beeldmateriaal, zo goed mogelijk op te volgen. Deze rubriek is nog in opbouw.

Stradi

*****

ACWee... @ Marc

Beste Marc,

Ik zie dat u op zoek is naar leden van het ACW en het lijkt mij dat u deze leden denkt te vinden in de agrarische sector (Westvlaamse koemelksters, lezeressen van het Boerinnenbondkookboek, …) U verwart het ACW toch niet met de Boerenbond, hoop ik? Bovendien denk ik dat het moeilijk zal zijn om individueel lid te worden van het ACW.

Dat ACW is namelijk een koepelorganisatie waarvan de leden andere organisaties en verenigingen zijn. Lid van het ACW zijn: het ACV, de CM, de KAJ, KAV, KWB, de gepensioneerdenbond OKRA, Wereldsolidariteit, Arco, Familiehulp en ook Pasar (Vacantiegenoegens).

Mocht u b.v. toevallig (nog steeds) lid zijn van de Christelijke Mutualiteiten of als gepensioneerde aangesloten zijn bij OKRA, dan zou u –onrechtstreeks- zelf ook lid zijn van het ACW…

Ropie

*****

Forse stijging van het aantal veroordeelden : dank u, politici

Vooral de laatste paragraaf is van belang in dit artikel: hij zou best in hoofdletters worden afgedrukt.

Is het u overigens ook al opgevallen, hoe die waarover het gaat, komen samenklitten en rondhangen op daarvoor ongepaste plaatsen, zoals daar zijn, metrostations, bus- en tramhaltes, portieken, en ook: de trappen van de BEURS.

Is waarschijnlijk een subtiele hint aan "onze" collaborerende politici om hen te laten weten dat ze vinden dat ze nog niet via allerlei kanalen en constructies voldoende betoelaagd worden. Wordt, ongetwijfeld, vervolgd. De politici moeten de rondhangers ten alle prijze tevreden en te vriend houden, nietwaar.

Fred

*****

@ Mieke over zwartrijders

Ergens in een winkel in de stad van A(nderen) verklaarde een in de breedte uitgebreide moslima aan mij dat wij het allemaal verkeerd begrepen hebben. Alle reizigers die zonder een ticket te ontwaarden meerijden, verrichten de betaling via hun GSM.

Nu begrijp ik waarom een bepaalde groep altijd bezig is met hun GSM, het is om te betalen en het betalingsbewijs na onvangst te bewaren zodat ze bij een controle kunnen aantonen hoe plichtsbewust ze zijn. Wat zijn wij toch slecht om steeds diezelfde groep te viseren en te verdenken.

Foxy

*****

Wurlitzerdromen

Mooi artikel over Buddy Holly, maar mag ik opmerken dat de twee muzikanten die samen met hem omkwamen niet zijn muzikanten waren maar twee jongens die stevig aan een eigen carrière aan het werken waren. Richy Valens was al bekend van twee nummers, Donna en La Bamba, en heeft verder nog verschillende knappe songs gebracht. J.P. Richardson, gekend als The Big Bopper zong een schitterende versie van "Chantilly Lace" en is ook nog gekend als schrijver van de hit "Running Bear" van Johnny Preston. In dit nummer zorgt hij zelf voor de typisch "hoembahoemba" achtergrond.

Voor de rest hoop ik nog veel van de muzikale dromen te kunnen genieten.

Marcel S.

*****

Paasweek of Schraapweek?

Normaal zouden we ons  deze week niets van de politiek mogen aantrekken maar gezien de blunders die gemaakt worden,  moet een mens reageren.

Nemen we nu onze Maggie die zowel koud als warm blaast, waarom doet ze toch zoiets ? Nu weer die allochtone crimineel legaliseren, waarom die niet op het eerste vliegtuig zetten samen met die 24 met de toegenaaide mond richting homeland ! Laten we als begeleidster de PS-senatrice meesturen, uiteraard met een One Way Ticket, opgeruimd staat netjes.

In het Antwerpse wil een terminale patiënt een seculiere dienst maar de pastor weigert dat? Die man heeft helemaal niets te weigeren want hij staat, op kosten van de gemeenschap en in een gebouw van de gemeenschap, ten dienste van diezelfde gemeenschap, hij is een ambtenaar en ambtenaren werken voor de gemeenschap.

En dan hebben we nog de Dexia affaire, daar is maar één woord voor, walgelijk. De zakkenvullers blijven gretig schrapen, vangen salarissen die misdadig zijn en moeten voor alles wat ze doen extra betaald worden! Kan het nog misselijker ? Ja, zolang politiekers in dergelijke raden van bestuur zitten zolang zal het een graaicultuur blijven, of dat nu ene van cd&v, vld, spa, groen of nva betreft, voor de poen is het ze te doen en de gemeenschap kan het zich opsoppen.

Het wordt hoogtijd dat de grove borstel erdoor getrokken wordt.

Jean


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Kuifjesalbum is uit

 

 

(dank aan Krista)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchten kan niet meer

 

Ik zou niet weten waar naartoe. Bent u ook zo’n witte stadvluchter? Gevlucht voor de culturele en etnische verrijking”van de grootstad en uitdijende omgeving ? Gevlucht voor de aanhangers van de religie van de vrede ? Gevlucht uit de verbruinde stad naar een groene, veilige en blanke omgeving ? Een homogene blanke omgeving ?

Wel u heeft brute pech. Staatssecretaris Maggie De Block wil ook in witte gemeenten asielzoekers onderbrengen. Want het is niet eerlijk om enkel de grootsteden te bedelen met cultuur-verrijking. Ook kleine leefgemeenschappen moeten mee getrokken worden in het bad van de diversiteit en daartoe hun financiële bijdrage leveren.
 
Staatssecretaris Maggie De Block schrijft een vijftigtal witte gemeenten aan met de vraag opvangplaatsen te openen voor asielzoekers.  Naast de federale opvangcentra van Fedasil organiseren ook de OCMW's lokale opvanginitiatieven (LOI's) voor asielzoekers, gesubsidieerd door de federale overheid. Zo worden al ongeveer 9.000 plaatsen ingevuld. Toch zijn er nog altijd gemeenten - niet per se de rijkste of de kleinste - die geen enkele vorm van materiële opvang aanbieden, ondanks het nijpend tekort aan opvangplaatsen. Om hen aan te manen dat toch te doen, schrijft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block hen een brief. 'Het gaat om een vijftigtal witte gemeenten', zegt De Block. De vraag komt er in het kader van het materieel spreidingsplan dat in het regeerakkoord werd aangekondigd en nu wordt ontrold.

'In een eerste fase vraag ik een vrijwillige bijdrage', zegt De Block. 'Via de regiokantoren van Fedasil staan we al in contact met de gemeenten. We wachten hun aanbiedingen af.' De gemeenten krijgen respijt tot aan de lokale verkiezingen. Wie dan nog niet heeft gereageerd, zal worden verplicht om LOI's te openen. 'Hun weigering zal alleszins een bezwarend element zijn', zegt De Block, die de wettelijke basis legt voor een verplicht spreidingsplan.” Zo schrijft De Standaard.

De diversiteit moet en zal uiteraard ook cultuurarme blanke enclaves verrijken, zelfs in het meest obscure en afgelegen dorpje moet er een asielzoekende nieuwe Vlaming wonen. Want nu de grootsteden langzaam aan volzet raken, en hun OCMW kas leeg, is het tijd om de cultuurverrijkers te spreiden over het blanke Vlaamse land. Kwestie van gelijkheid”

Welcome to the global multicultural ghetto village !

Prometheus




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!